Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koroloweeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk

szukam pomocy

Polecane posty

Gość koroloweeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkk

jest mi strasznie źle, sama już nie wiem co mam robić... zatracam się to chyba depresja 1. mam wolne dzisiaj w pracy ale od rana nie śpie i zastanawiam się co się tam dzieje to jak jakaś obsesja, nie mogę się już doczekać kiedy o 16.00 zadzwonie do koleżanki spytać się co się tam działo. Aż mam wypieki i serce mnie boli.... 2. mój maż dla wielu ucieleśnienie cnót wszelakich wyzwał mmnie od dziwek i szmat.... jesteśmy 4 lata po ślubie.... a dostało mi się, bo mówi że nie dbam o dom.... co jest nie prawdą 3. ciągle zastanawiam się co myślą o mnie inni ludzie... po imprezach pierwsze co dzwonie i pytam czy wszystko było ok, czy nic nie zrobiłam złego... czy kogoś nie uraziłam. PO imprezie leze i myślę cały dzień czy aby nikogo nnie uraziłam...gestem słowem, spojrzeniem. 4. Boję się chodzić do pracy ostatnio... że coś popsułam i dostanę naganę za to 5. stałam się ostatnio strasznie rykliwa , wystarczy złe słowo, nieprzychyylne a ja już becze jak dziecko 6. ostatnio nie mam nawet chęci wychodzić z domu, do ludzi możew ktoś mi poradzić co ja mam dalej robić? wiem, że rozczulam się nad sobą ale czuje że ja już wariuje.... ciągle chce mi się płakać... mam jakaś nerwice ? czy to aby depresja

Gość _______%vvv
hahaha