Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cypresshill15

ZAPOWIEDZI! co o tym myślicie

Polecane posty

Dzisiaj byłam dać na zapowiedzi... wszystko ok kobieta wpisuje do księgi i mówi, że do odbioru po 16-stym maja. No więc ja jej na to ile się należy????? a ona "OFIARA" obrażonym głosem no więc sobie myślę w duchu no to krowo dam ci 20zł (w kopercie miałam przygotowane 70zł) i szybko wyjęłam w torbie 50zł. daje jej tą kopertę ona zagląda, patrzy się na mnie, rozszerzyła koperte i mi pokazuje "20zł?!" tak się poczułam ;/ no co za krowa cały dzień to przeżywam. Niedość, że za sam ślub trzeba wkleić conajmniej 600. To co się dzieje w tych kościołach to jest nieslychane ;/

Gość zaszłam w ciążę w wieku 77 lat
jak chcesz mieć kościelne pozwolenie na prywatne pie rdolenie, i piczke cię swędzi, to płaą , albo paszła won i żyj na kocia łapę....

Gość zaszłam w ciążę w wieku 77 lat
no dobrze płacz i płać, młoda ruro, nieodetkana i dlatego masz yebanie myśli we łbie.

W kosciele tez uzywa sie pradu , wody , ogrzewania w zime , trzeba sprzatac , potrzebny jest organista , koscielny itd . itp . Ty zucilas 20 zl i co za to proboszcz ma kupic ???

No , to zes sie szarpnela 20 zl no , no ,no ! Ale dalas cale 20 zl , czy drobnymi ?

tak tylko, że ostatnio też rzuciłam 50 za zgodę parafii na ślub w innym kościele pozatym co Ty gadasz??!! stałam tam conajmniej 20 min, wchodziło z 20 osób dając na msze z intencją i minimum każdy sypnął po 30zł bo za mniej to mogą cię obszczać! 600zł=20 min to ile oni zarobią w tydzień?!

No i widzisz co z ciebie za katoliczka, nie chcesz sprawić księdzu nowego samochodu, nieładnie, nieładnie:D