Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oby styczniówka 2012

STYCZEŃ 2012 - czy ktoś już się cieszy z II kresek?

Polecane posty

Dziewczyny może którać już wie? A może podejrzewacie? Jakieś przeczucia? Objawy? Testowałyście już, albo kiedy zamierzacie? U mnie pierwsza spo9ntaniczna próba :) Czekam na okres do 12.05 i liczę po cichu że nie nadejdzie :) Dobre przeczucia mam :)

Gość mamcikuś
ja 3 cykl starań, okres powinnam dostać dziś :) narazie lekkie kłucia w podbrzuszu, trochę kuje mnie w piersiach, częściej oddaje mocz, z testem się wstrzymam do czwartku, dam znać

To trzymam kciuki :)

Dzisiaj termin okresu zrobiłam teścik i wyszły dwie piękne kreseczki :) :) Dziewczyny za Was trzymam kciuki!!

Filipinka moje gratulacje :) Super!!! Mam nadzieje, że nam też się uda, ale to jeszcze trzeba parę dni poczekać :p Jak się czujesz, jakieś objawy? Myślę, że powoli topik będzie się rozkręcał bo pewnie coraz więcej będzie przybywało styczniówek...

Jedyne co zauważyłam to kłucie jajników - takie jakby ciągnięcie. Poza tym na razie nic innego. Z kalkulatora wyliczyłam sobie poród na 15 stycznia. A przeczucia żadnego nie miałam... Ja jestem przeszczęśliwa a mąż dalej nie może uwierzyć, że tak szybko nam się udało

super! Ja odczuwam kłucie w jajnikach, ale nie nastawiam się bo to może i przed okresem tak dziwnie być... ale będę się cieszyć jak głupia jak się uda :D Ps. Nie mogłam znaleźć tematu na styczeń 2012 dlatego założyłam... :/

Gość wrześniowa--mama
tak kurde...już się cieszą na innym topiku, więc nie zaśmiecać forum !

ja sie nie staralam o dziecko, ale 1 raz w zyciu czuje, ze jestem w ciazy. i to nie ze popadam w paranoje, bo w sumie jakby nie bylo bedzie dobrze. ale bez kitu mam wszystkie mozliwe objawy. test negatywny, beta hcg tez, ale po kolei... cycki bola, klocie lewego jajnika na przemian z bolem jak na okres, bol glowy 3 dni z rzedu, wzdecia, rano jest mi niedobrze na zoladku i wieczorem tez, do tego dochodzi wstret do alkoholu i papierosow, no i spie caly czas. aaa i rozpulchniona pochwe czuje...a w kilka dni po stosunku to juz w ogole wielka byla! jutro ide do ginki. zobaczymy co powie, ale jeszcze moze byc za wczesnie, bo od stosunku minelo dopiero niecale 3 tyg.. tym z Was, ktorym sie udalo gratuluje dwoch kreseczek :) moze dolacze do Was z terminem na styczen hehe pozdrawiam :)

Gość vendettaaa
marsja buehehhe czegoś takiego dawno nie słyszałam. dziewczyno masz zwykłe objawy jak na okres hahaha ale wy sobie wkręcacie historie. a prawy łokiec cie nie boli?:DDDDDDDDDDDDDDDDDD

na okres? tylko, ze ja tabletki biore anty. a miesiac temu bralam silny antybiotyk, ktory oslabil dzialanie totalnie i mialam owulacje okolo 3 dni po okresie. jak nie wiesz to sie nie odzywaj

Gość Mama M.
Cześć, zrobiłam dziś test... wyszły 2 kreski:))))) Coś tak przeczuwałam, ale myślałam, że sama sobie wkręcam... W pracy nie mogę się skupić... Udało nam się w pierwszym miesiącu starań... Pozdrawiam!!!

Gość Vivanilli
U mnie wyglądało to tak - nie staraliśmy sie - było (poroniłam dokładnie rok temu) ... Później się staraliśmy i nic... W styczniu/lutym postanowilismy przerwać starania z powodu planowanego ślubu (nie chce z brzuszkiem do ślubu isc) i co? Baby-boom! Wczoraj wyszły 2wyraźne krechy... :P

Gość cukiierek-
To jak też się dopisuję :):) Dwa testy i dwa pozytywne :) Mam nadzieje , ze z tą ciążą będzie wszystko ok bo niestety poprzednią poroniłam :( Teraz wierze , że będzie dobrze. Trzymam także za was mocno kciuki :)A objawy hmmm piersi bolą , ciągle czuję się jak na okres ale na szczęście go nie ma :)

witam, jestem młodą mamą. jeżeli macie ochote zapraszam na prywatne (oczywiście bezpłatne!) forum. jednak wieksza bedzie prywatnosc :) www.strefamamy.fora.pl