Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Kto się napije?

Polecane posty

Nie wymagam dużo od samochodu ;) Musimy wymienić yyyyy wahacze chyba czy coś to koszt 100zł :D :D Za to lubię te auta najbardziej ;) W moim jak mi się rozrusznik zrąbał to dwa razy strzeliłam go młotkiem i chodził jak nowy ;)

hahaha poważnie? :D ja aktualnie jeżdżę starą jak świat polóweczką brata także wiem co to znaczy prawdziwy prestiż i luksus :classic_cool: a tak na poważnie to moim zdaniem najważniejsze, że czlowiek ma swoje auto i z mety do samiutkiego celu dojedzie sobie nie musząc się tulać autobusami czy biegać w deszczu. Zdrówko! :)

Cześć wam. Wypiłam 4 driny, Martini ze spritem. Wermut się skończył a ja nic nie czuję. A tak chciałam się dzisiaj znieczulić

No poważnie :) Ja mojego kopciucha mam już jakieś 5 lat ale 3 lata temu postawiłam i tak już stoi... tzn w tym roku jakoś minie 3 lata ( dokładnie 3 lata temu jakoś w tym czasie przestawałam się mieścić za kierownicą ;) ) Później parę razy tylko jeździł ale stwierdziłam że pora wymienić mu serducho i w zeszłym roku kupiłam 1.9 TD - stoi pusty na razie bo brak czasu i reszty funduszy :( Przed założeniem muszę go do zera oczyścić, pospawać, nową tapetę położyć i dopiero montować serducho i KILIMATYZACJĘ jeszcze kupiłam :) Mam też oryginalne alusy i fotele planuje wymienić ale nie mogę znaleźć odpowiedniego zestawu

Zacne plany masz w takim razie :classic_cool: noniestety witaj w naszych skromnych jak widać szeregach 🖐️ dlaczego chcialaś się znieczulić? Zle samopoczucie doskwiera? W takim razie zostań z nami na dlużej a przejdzie jak ręką odjąl 🖐️

MałaBlondynka - białe :) **Mysia - dokładnie tak, złe samopoczucie. Może dołek? Raczej pierwszy w życiu :)

Dolek? W takim razie podaję rączkę i wyciągam na górę 🖐️ tylko mi nie mów, że najpiękniejsze chwile z Twojego dotychczasowego życia Ci umknęly, jak to?! Siadaj wygodnie i wspominaj z uśmieszkiem na twarzy :) Blondyna pijemy za zdrówko noniestety :D

Ojeeej, jak miło :D Doskwiera mi samotność (znajomi wyjechali), pokłóciłam się z kimś, na kim mi na prawdę zależało... różne negatywne emocje znalazły ujście w dniu dzisiejszym. Jutro będzie lepiej. Posiedzę jeszcze chwilę, coś obejrzę, i spać, bo cały dzień dzisiaj (przepraszam za wyrażenie) przejebałam nic nie robiąc

"bo cały dzień dzisiaj (przepraszam za wyrażenie) przej**ałam nic nie robiąc" moja droga.... czasem tak trzeba, zaufaj mi :classic_cool:

Si, moje auto już opite teraz za wasze dobre humory :) Ja już nie pamiętam jakie wole.. kiedyś białe a ostatnio piłam czerwone... ale to już w stanie upojenia to się nie liczy :D

"Ja już nie pamiętam jakie wole.. kiedyś białe a ostatnio piłam czerwone... ale to już w stanie upojenia to się nie liczy " Jak je pijesz? Ja najbardziej lubię białego martiniacza z colą (dokładnie tak :D), czasami cisnę z wódką i ze spritem. W sumie rzadko piję, nigdy się jeszcze nie zalałam i nie wiem co to kac (wiem, jestem dziwna :D) Próbowałaś jakieś tanie wermuty, np z Biedronki, albo CinCiny?

ja też jeszcze nie doświadczylam kaca :D a swoje już wypilam też, tylko nie mam zwyczaju zalewać się do nieprzytomności albo braku świadomości :D:D:D Łeeeee tam życie jest takie przewrotne, że dzisiaj Ci się wszystko wali a jutro znowu pędzisz z górki - każdy z Nas tego doświadcza na codzień, nie dajmy się zwarować to jest najważniejsze :)

Albo po JaśniePańsku sączę na czysto z kielicha albo ... dokładnie tak samo cola lub sprit chociaż z colą bardziej lubię. Raz z tonikiem ( tak się to pisze?) ale nie lubię go więc nie ponawiam. Najbardziej lubię Martini, CinCin piłam zaledwie kilka razy, biedronkowych i innych nie próbowałam bo ogólnie nie przepadam za tego typu trunkami i szkoda mi kupić butelkę na straty jak mi nie posmakuje.... ale np Cavaliera z czasów młodości i dzisiaj bym nie odmówiła :D

SS tak, no pewnie, popisz jeszcze co nie co o tych pięknych Bieszczadach a biorę najważniejsze rzeczy w walizkę i wyruszam w drogę. Problem w tym, że nie mam środka lokomocji, który by się z taką trasą uporal tak więc zostaje mi pociąg i autostop :classic_cool:

Blondyna widać myślimy o tym samym :D:D:D:D to może ja gdzieś podskoczę a Ty mnie porwiesz ze sobą?

Czas do łóżka, obejrzę jakiś film :) Było mi bardzo miło :) Do zobaczenia 🖐️

Blondyneczko zostań moim autostopem ❤️ :D:D nie no ja podjadę gdzieś w umówione miejsce, spod Berlina to jednak troszkę drogi jest :classic_cool:

dlatego dojadę gdzie tylko zechcesz, byleby tylko me oczy ujrzaly Bieszczady live ❤️

To jeśli SS przyjmie nas obie no to dam Ci znać jak będę planowała jechać, dojedziesz w moje okolice ( Wrocław) i nie ma problemu :)

w takim razie sądzę, że decyzja zapadla, prawda Blondynka? :D