Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Kto się napije?

Polecane posty

a ja to niby lepsza? :classic_cool: lóżko większe? Ja lubie jak jest ciasno i przytulnie ;) ale podejrzewam, że i tak drastyczny krok by nie pomógl - wówczasz czarny bydlaczek rozprostowalby dopiero nóżki :D

sifkns napisz coś o czarnych bydlaczkach to się mocno uraduję :classic_cool: a potem spierrrdalaj w podskokach stąd 🖐️

W środę jest polski to będzie pytanie jaki środek poetyckiego obrazowania został użyty w pytaniu "Czy roztocza śpią?" aninizacja, personifikacja czy może metonimia(to dla zmyły). W poniedziałek będzie pytanie o to kiedy spotkają się dwa roztocza jeśli jedno ruszyło z punktu A na końcu dywanu a drugie z punktu B na drugim końcu, jeśli dywan jest deltoidem którego przekątne przecinają się w stosunku 1:3....dobra, joł ziomy udam się na spoczynek:) Dobrej nocy i żeby Wam fajne rzeczy do łóżka wchodziły🖐️

No i przylazł pierwszy kozak do odstrzału ;) Jeszcze żeby się postarał 💤 Nawet mi się tępić takiego trolla nie chce 💤

Kultura W poniedziałek pamiętaj o Zasadzie Dynamiki MB tzn "ciało raz puszczone, puszcza się stale" ja dzięki niej i poczuciu humoru nauczycielki nie oblałam roku ;)

Kultura dziękujemy, wzajemnie życzymy :) 🖐️ jeszcze raz powodzeńska jutro! ....chociaż chwila... w sumie tak to sobie przemyślalam i wolalabym przespać tę noc spokojnie, zamiast w nocy z przerażeniem ujrzeć COSIA w nogach i paść na zawal :D zwariwany_tapczan - witaj, cześć, dobry wieczór 🖐️ Jankesa - na pasku zadań klikaj prawym - paski narzędzi - pasek języka jak jest zahaczony to na pasku zadań masz PL i obok takie dziwne szare coś czego nazwa jest mi bliżej nieznana :classic_cool: tam klikasz i masz dwie opcje Polski i Polski 214 tam zmieniasz na polski i voila! jest również skrót klawiszowy ale go nie znam.

Blondynka wlaśnie przedlużylaś ilość mojego cennego czasu o 0.5 sekundy za każdym razem kiedy zajdzie potrzeba zmiany zaoszczędzę wlaśnie taką ilość czasu. Powiedz najdroższa jak ja Ci się odwdzięczę bo aż mi się lezka w oku zakręcila 😭

albo nawet (lewy) CTRL + (lewy) SHIFT ... no jakoś tak Jeszcze ewentualnie na dole w paseczku jest ikona z klawiaturą to trzeba zmienić na język PL

wolnego czasu oczywiście. i pomyśleć, że tyle cennych ulamków sekundy zostalo zmarnowanych poprzez niewiedzę! :(

ja Ci calą skrzynkę postawię :D to klawiatura jest mówisz? hmmm u mnie na klawiaurę nie wygląda, ale cóż podążam za Tobą i stwierdzam, że tak musi być ;) :P

Mysia No bo to na dole to może być inaczej w zależności od systemu - np u mnie nie ma wcale ale pamiętam że kiedyś takowe coś właśnie miałam ;)

no chyba, że tak - jak widać jestem za glupia na takie numery :classic_cool: co robita?? Nie śpimy, nie śpimy, gadamy ;)

Aha a jeszcze wam powiem... a co sobie będę żałować ;) Jak wam się to często zdarza zmieniać niechcący to skasujcie po prostu ten język. Bodajże ten prawidłowy to jest język PL a ten zamieniony to język programisty... poprawcie mnie jak źle mówię ale to z pamięci... 214? Jakoś tak on się tam nazywa... no w każdym razie wystarczy go skasować - i tak nie będzie wam raczej potrzebny a zawsze to zaoszczędzone 0,5s x n ( gdzie n oznacz ilość możliwych razy - razów - zrazów hahahahhahaha) Nie no qrwa dopije piwo i idę spać bo wstyd jutro mi będzie i przez tydzień na kafe nie wejdę za wypisywanie głupoty :D

no coś Ty, ja zawsze je wypisuję także jakby co to Cię usprawiedliwię, że się udzielilo :P🖐️

Jeszcze muszę dopić ale i tak wydaje mi się że towarzystwo nam się wykruszyło .. jakby co to przecież temat zostawiam wam, pod waszą opiekę ... możecie ciągnąc go ( ten temat :D ) do świtu :)

Chyba chcialaś napisać, że mam prowadzić dyskusje sama ze sobą, skoro grono się rozeszlo ;) ALe chyba sama zaraz pójdę w stronę lóżka, czarny bydlaczek niech jednak pozostaje na swoim poslaniu - wolę bez :D

No napisałam jakby co ;) Ale chyba nie ma tego jakby co bo chyba faktycznie we dwie zostałyśmy... to pora spać.. piwo dopite, okna pozasłaniałam.. Proszę o możliwość wyspania się🖐️🖐️ Uciekam do łóżeczka... dobranoc Mysia i dobranoc reszta 👄

W takim razie udaję się slodko spać :) Dobranoc Wszystkim ;)🖐️