Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Kto się napije?

Polecane posty

i tak pije ,co mi szkodzi , zgłebiam melodyjne zakamarki.

SS przecież liczy się szczerość, to podstawa najświętsza :classic_cool: Jankesa witaj :) 🖐️

😘 , którzy biorą- jakie jest. doły totalne . mąz jest w połowie wizyty , i doooooooooooopppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaa. . Wieliczka tylu pokładów nie ma .

Gość myszaaaaa
ja pije juz 3 szklane wina.... :-)

Joł pijączki:) A mi się wina nie udało otworzyć(głupi korkociąg) a jutro już nie można bo matura:( A samochodu nie poziom się szampanem?....a nie to statki:D

jedyny facet który przebywa w moim towarzystwie to aktualnie chrapiący, rozwalony na dywanie, czarny bylaczek :D

Mała B...> . na 2-3 noc cos było .. a tereaz doopa , non stop kłótnie . spuścił z kanału i reszta go nie obchodzi . nawet nie chce obiadów .

to zalezy :P :D .czy główny egzaminator ,tez pił ?

Kulturka czyli mam życzyć powodzonka? Czy raczej Ci nawet niepotrzebne?? :D stawiam na to drugie, aczkolwiek mimo wszystko powodzenia życzę ;)

U mnie jeszcze nie spi , rzucił focha i czyta gazete w kuchni przy piwie.

Głupi ma szczęście i to mój jedyna zbroja :D Ale dziękuję (głupie przesady, że się nie dziękuje, kultura tego wymaga) Musi być dobrze. Musi. U mnie nic nie śpi. Chyba, że roztocza. Ale one chyba mają mocny tryb życia. Roztocza w ogóle śpią? Ktoś wie?

No widzisz Blondynka, Ty mnie chyba jednak zrozumiesz najlepiej 🖐️ ....a już myślalam, że ktoś o murzynie pomyśli :D ale spokojnie, sobie mówię, dam czas pomarańczom, spokooooojniee one potrzebują troszeczkę czasu aby na to wpaść i wystukać literki :P

SS ja z moim nie śpię, czy uważasz, że coś tracę? 😭

MB...: mj Glamour. a tak wogole to sobie pale w pokoju , jak mu nie odpowiada to niech spi u syna . mnie wyjebal sypialni bez powodu na 4+t nocke.

Kultura A po jutrze pytanie na maturze " czy roztocza śpią?" :D Mysia Nie zauważyłaś jeszcze że moje tematy nocne są raczej bezpieczne? Jakoś pomarańcze mi tu nie włażą zbytnio bo z góry widząc autora wiedzą że to za wysokie progi ;) SS A u mnie tak ciepło że okno mam otwarte :)

Blondyna no to mnie zaspokoilaś.... o przepraszam uspokoilas :D mogę odetchnąć z ulgą i pisać dalej swobodnie o czarnych bydlakach :classic_cool: SS pojęcie spania z psem rozumuję na wszechstronne sposoby :P jednakże czytając Twój post o darmowych grzejnikach poszlam w tę myśl pytając Cię o zdanie. Problem tkwi w tym, że czarny bydlaczek i mala mysia mogą mieć spore problemy w sprawiedliwym podziale przestrzeni lóżkowej :D:D:D a wtedy nici z grzejniczka i spańsko na podlodze.....

Y.: ,z....:y: syzbko .znowu popieprzyam klawiatur

Gość sifkns
Ale zjebany temat i zjebane idiotki tu kmentują:D