Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona...

Mąż pojechał beze mnie na urlop:(

Polecane posty

Gość ranek..
Rozgoryczona, trzymaj się cieplutko. Nie myśl na razie o mężu, tylko o swoim dziecku. Na pewno będzie słodkie, kochane i da ci dużo radości. włącz sobie jakiś fajny film, połóż się wygodnie. Naprawdę niedługo czeka Cię wiele szczęścia z Twoim maleństwem. A wypowiedzi matacza można potraktować jako rozrywkę i okazję do śmiechu, zwłaszcza tę o rekach i brzuchu

Gość matacz ,,,..,,,,
Rozgoryczona, ciebie rodzice w dziecinstwie musieli chyba z procy karmic, a na kupe mowilas papu, bo to nie mozliwe, ze stary babsztyl, a w takie pierdoły wierzy. Ile masz lat ?

Gość moim zdaniem Twój szanowny
mąż zachował się jak ostatni h*j. Wie, że poroniłas, że była to tragedia, a teraz jesteś znowu w ciąży i po przebytych poronieniach powinnaś naprawdę bardzo uważać, a on strzelał fochy że robisz mu na złość nie chcąc jechać?! Boże widzisz i nie grzmisz. W głowie mi się to nie mieści jak mozna być takim skur*** Nie wyobrażam sobie tego i bardzo współczuję. Trzymaj się!

Gość matacz ,,,..,,,,
miła jak zawsze nawet jakby nie dzwonila, to powinna go powitac z usmiechem na twarzy i zrobic ciepla herbate czy kawe zeby maz mial dobre warunki do wspominania i opowiadania, a nawet nei powinna pomyuslec, ze jej to czy tamto.

Gość matacz ,,,..,,,,
o ktos sie w podszywanie bawi próbujac mnie zdyskredytowac , dobzre ze sprawne oko tych ktorym na poznaniu kto pisze wyłapac potrafi co podszyw a co nie , reszte mam w papo ... matacz nigdy wulgaryzmów nie urzywał i nie bedzie - stad podszywaczu postaraj sie bardziej .

Gość do matacz ,,,..,,,,
"urzywał"?? mozgu widac w ten sam sposob "urzywasz"

Gość matacz ,,,..,,,,
ze tez ci sie chce , nie widzisz , ze styl mojego pisania znacznie odbiega od twojego . przecinki nie tak stawiasz , to raz o reszcie nie wspomne , wiec jak pisalem ... staraj sie bardziej jak chcesz byc wiarygodny , i o odstepach pamietaj !! ja trzy razy klikam na spacje !!:)

Gość matacz ,,,..,,,,
a błedy ort są specjalnie robione o czym juz wielokrotnie pisalem w innych tematach , system podkresla je na czerwono !:) jak sadze kazdemu ! nic nie dzieje sie bez przyczyny - nic ! wszystko ma swój cel i skutek :)

Gość matacz ,,,..,,,,
Blendy ort robie specjalnie, rzebysciue wszyscy mysleli, ze jestem mniej inteligentny niz jestem naprawde jestem. Po co macie myslec, ze przeywzszam was moim wysokim IQ, wole zrobic kilak bledow i byc na waszym poziomie :)

Gość __black or white_
"Idiotki, a co moze sie stac z brzuchem, jak rękoma dzwigacie. Kto wam takich bzdur nagadał." a u facetów to się kurwa w jaki sposób robi się od dźwigania przepuklina w brzuchu? przecież rękami dźwigają, no nie? :o "Idiotki, a co moze sie stac z brzuchem, jak rękoma dzwigacie. Kto wam takich bzdur nagadał." na czerwono to podkreśla durniu jak piszesz, a nie jak wyświetla posty jełopie. a teraz leć pod spódnicę mamusi i nie zapomnij zabrać se sobą słownika.

Gość gdyby mój facet złamał np noge
to też bym go nie zostawiła samego ani wiem ze on mnie - dlatego ze sie troszczymy o siebie i kochamy

Gość matacz ,,,..,,,,
"Idiotki, a co moze sie stac z brzuchem, jak rękoma dzwigacie. Kto wam takich bzdur nagadał." To tez specjalnie napisałem :)

Gość matacz ,,,..,,,,
Faktycznie, ciezarne nie moga dzwigac, ale czemu w takim razie chodza na aerobik i sie tam przemeczaja, wiec wychodzi ze z tym dzwiganiem to gowno prawda. Prawdziwy matacz:)

Sorki ale Twój mąż to kretyn...samolubny dupek.Popieram jak najbardziej jedną z moich przedmówczyń-powinnaś wyprowadzić się do rodziców jeśli masz tylko taką szansę ,po to ,żeby mu pokazać ,że postąpił nie tak jak powinien,że masz żal. Ale niestety niektórzy faceci są beznadziejni...Mój do takich należy ale mimo tego napewno by sam nie pojechał w takiej sytuacji. Trzymaj się i nie dołuj bo maleństwo to czuje

Gość To Twoja wina
widzialy galy co braly, czyz nie :>

Gość jaaaaaaaaaaaasne
Nie chcę dobijać ciężarnej ale Twój mąż to zwykłe ścierwo, pewnie nie raz już dał Ci popalić. Bo kto normalny i przy zdrowych zmysłach zostawia ciężarną żonę i jedzie sobie na urlop z mamusią???? Nie żałuj sobie teraz żadnych przyjemności, wyczyść mu konto do zera i powitaj z uśmiechem na twarzy :D

Gość jalopekjiu
To Ty autorko zakladalas kiedys temat, ze Twoj maz ma 36 lat (wtedy jeszcze) i stracil z Toba dziewictwo, a teraz czuujesz sie jakbys dziuecko wychowywala?

Gość matacz ,,,..,,,,.,
baw sie baw - to też ialem na mysli , ze podkresla na czerwono jak piszę , stad i widzę , ze jest zle napisane , bo inaczej byc nie moze , wiec sam widzisz, ze masz problem z czytaniem z zrozumieniem .

autorko nie chcę cię męczyć ale jak czytam ten twój temat to mam wrażenie, że to prowokacja, piszesz poważnie? piszę to bo sobie nie wyobrażam jak facet moze zostawić swoją ciężarną kobietę, która miała wcześniej problemy i pojechać na wakacje, no nie mogę tego pojąć!!!

Gość matacz ,,,..,,,,.,
gdyby było tak jak pisze autorka to nie było by tego co jest , wiec mus byc inaczej jak nam to pzredstawia - stad jest tak jak jest . skoro potrafi siedziec tyle czasu przed kompem i nic jej nie jest , to wlasciwie co jej jest ? mnie juz plecy bola ... :)

pisanie na laptopie nie jest takie trudne, ja cały koniec ciąży musiałam leżeć i pisałam magisterke i jakoś dałam radę pisać natomiast zrobić obiad było już problemem, obierałam po 2 ziemniaki i musiałam się położyć bo nie dało rady

nie rób mu scen, tylko powiedz ze jak zachoruje to ty pojedziesz rowniez:D np grypa i maz w srodku lutego

Gość matacz ,,,..,,,,.,
nigdy by mi do głowy nawet nie przyszło by moja choroba zablokowac mogla wyjazd mojej kobiety na urlop ! od opieki to są szpitale , a jak podczas choroby byłbym w domu to znaczy , ze tak zle ze mna nie jest aż by moja kobieta nie mogła wyjechać na dwa tygodnie ! juz cip i zdechlaków z siebie nie róbmy !!

Gość matacz ,,,..,,,,.,
Bo ...? mam inne baczenie na swiat ? widzisz - mnie brak słów na takie zachowania jakie Ty preferujesz ! Jednak przypomne , ze piszemy o konkretnym przypadku ... prosze nie oceniac mnie wiec po moim stosunku do nim. W innych kwestiach , sprawach , zdarzeniach moje podejscie moze juz byc inne - wszystko zalezy od sytuacji .

Matacz naprawdę uzmysławiasz mi ,że istnieją jeszcze na świecie tak tępi faceci. A już myślałam, że wyginęli, albo przynajmniej zajrzeli do książek czy do netu, gdzie są tysiące tematów na temat wysiłku w ciąży i że ciąża ciąży nierówna. Wystarczy się tylko wysilić, no ale dla ciebie to za dużo, prawda? Wolisz pieprzyc swoje farmazony, których nikt już nie chce czytać i zaśmiecasz forum.Twoje podejście do tematu małżeństwa i relacji kobieta-mężczyzna jest godne pożałowania. A propos siedzenia przed kompem, to nie siedzę, tylko leżę w łóżku.

Gość justyna aa
autorko zawsze mogłaś trafić na takiego matacza:O więc nie jest aż tak źle;) ale radzę mężusia wyprostować najlepiej przy mamusi to tak dwie pieczenie na jednym ogniu :) to jest wasza ciąża nie Twoja powodzenia:)

Justyna, jego mamusia okazała się taka sama jak on. Powinna stanąć po mojej stronie. Teraz przynajmniej wiem, że była fałszywa i wcale nie jest moim sprzymierzeńcem.