Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla9876

Napluje jej w twarz i spytam czy wiesz za co- dobry pomysł?

Polecane posty

Gość wsciekla9876

nie chce mi sie tu pisac juz o co chodzi bo pisalam 100 razy jak to po prawie 6 latach zostalam wykiwana dla innej nieletniej pannicy ale musze jakos ulżyć sobie i zemscic się na niej.. bo na nim nie ma sensu on i tak bedzie kiedys sobie plul w brode bo tamta go wykiwa ale .. powiem w skrócie bylam z chlopakiem prawie 6 lat nagle dowalila sie do niego pewna panna 5 lat mlodsza od niego prawie 6.. ( on ma skonczone juz 23 a ona w grudniu skonczyla 17.. pisala do niego wydzwaniala , on mowil ze ma dziewczyne a ona dalej nagadywala mu na mnie wymyslala historie z kosmosu.. i udalo jej się zaczol z nia sie spotykac i w grudniu gdy nam sie nie ukladalo zostawil mnie dla niej ( jej podboje trwaly 3 lata tak o niego zabiegała) ona ma się za wielką pięknosc, jest na wszystkich portalach typu fotka,face,nk itp ma 100000 zdjęć wypina sie do lusterka .. jest ładna to fakt i przyznam ze to mnie boli:( ale nie może jej to tak ujść płazem mam ochote JECHAC POD JEJ SZKOŁE SZARPNĄĆ JA ZA WŁOSY I PLUNAC JEJ W TWARZ !! I SYPYAĆ-WIESZ ZA CO ??TO SIE DOMYSL TEMPAKU! i odejsc wiem ze to nie jest poprawne ale nienawidze jej tak ze już nie moge wytrzymać yh:(!!

Gość przystojny mądry wspaniały
heh moge tylko napisać: głupi pomysł :(

oj, a Twój facet to bidulek taki.... ona go zmusiła, namawiała, podstępnie czekała aż 3 lata, a przecież on nie chciał, bronił się, mówił że jest zajęty....

Gość wsciekla9876
bardzo cierpie bo zamienila moje zycie w piekło, byłam z M szczesliwa prawie 6 lat:( i nagle jakas gowniara musiala to rozwalic i mimo ze napewno wie jak cierpialam jeszcze chciala mi dowalic specjalnie wstawila ich fotke razem jak się przytulaja ( własciwie on stoi a ona na nim wisi) i ciągle te podpisy jak dzieciak pod fotkami typu ,,miłość na zawsze'' M:* mam ochote ja zabic i chyba kiedys to zrobie;(((((((

Gość wsciekla9876
on? jest najgorszym czlowiekiem na swiecie wiem to nie chce go juz znac! ale pamietam jak bylo nie raz widzialam jak to wszytko wygladalo.. wiec wiesz.. ale na koniec potraktowal mnie strasznie ale dla niego najlepsza zemsta to jak go oleje ale jej nie moge tego darowac!!

Gość powiedzmy ze
A dasz linka do nk :D popatrzymy chetnie :D Ja bym zrobila inaczej,pokazala sie pod jej szkola z jakims opalonym gahem,zeby bylo lyso jej do bolu :P Bo jak jej nakopiesz to pokazesz swoja bezsilnosc...:/

nie poniżaj się... jak zobaczy jaka jest niedojrzała to będzie chciał wrócić.

Gość eda@@
Życie.....

Gość wsciekla9876
nie pokaze jej fotek bo nie chce jej wyszukiwac bo ja pokasowalam wszytkie konta zeby na nich nie patrzec.. boje sie isc do pracy do wawy bo sie boje ze ich razem spotkam ostatni raz widzialam jej ryj w necie 3 miesiace temu i nie chce juz nigdy tego ogladac bo wtedy zalamuje sie psychicznie i tak juz u psychologa bylam po tym wszytkim bo nie moglam dojsc do siebie.. a on juz raz prosil o wybaczenie chcial wrocic a ja sie glupia zgodzilam a po tygodniu znowu do niej pojechal wiec juz go znac nie chce nigdy!!

Gość anetkapyta
a dawno się rozstaliście? Na Twoim miejscu powiadomiłabym go, że jestem w ciąży

Gość wsciekla9876
w grudniu.. ale on ciagle do mnie wypisywal i chcial sie spotkac wiecie chcial 2 sroki za ogon.. i gadal mi na nia smial sie z niej wyzywal ja do mnie ze ma krzywy kręgosłup ze od niej smierdzi stęchlizna.. hehe grozilam mu ze jej to napisze co gada ale on juz sie wykrecac zaczol ze on nic takiego nie mowil..

Gość Jurita
Ja bym tak zrobiła i dodała: "Dziwka już zawsze będzie dziwką" Po czym rozjebałabym jej następny związek :-] oko za oko. Należy uczyć smarkule, jakie jest życie. Niech sie liczy z zemstą. P.S.W Arabii będąc facetem oblałabym jej ryj kwasem, ale w PL to karalne xD No i niestety nie jestem facetem...

ale po co?? Po co schodzic do jej poziomu i robic z siebie zalosna, zazdrosna kobiete. Bylas z nim szczesliwa 6 lat? Serio? I tak placzesz za nim? Za kims kto polecial do innej? Gdyby cie kochal mialby w dupie inne siksy. Daj spokoj nie ma sensu. Ona bedzie triumfowac, ze boli cie, ze ona wygrala, ze odbila ci faceta. Nie lepiej pokazac, ze cie to nie interesuje? Ja wiem, ze boli, ale Twoj plan jest totalnie do chrzanu.

Gość psy to smierdziele.
daj jej fotke ocenimy

Gość butabuta12
pokaz jej fote....cos sie wymysli; D albo linka daj

Widocznie Twojemu kochanemu M lepiej było z nią, niż z taką monotonną, mściwą babą... Nie dziwię się mu.

Gość wsciekla9876
nie dam jej fot nie chce na nia patrzec juz nigdy moze ma fotki teraz z nim jakies nowe zaraz mi tu ktos napisze wiecie jacy ludzie są anonimowo.. nie cche tego wiedziec od kilku miesiecy nie wchodze na jej konta i robie wszytko zeby na nia nie patrzec bo potem chodze podlamana no co niska drobna.. dlugie ciemne wlosy czarne oczy ciemna karnacja duze cycki idealna tylko podobno ma krzywy kregoslup yh ( wada ukryta):(

Gość butabuta12
ee tam...facet moim zdaniem znalazl h**ja na smietniku...;/ polecial na mala gowniare...coprawda miedzy moim a mna jest tyle samo roznicy co miedzy twoim i tamta znaczy 5 lat, ale my jestesmy ponad rok razem razem mieszkamy i ja mu nikomu nieodbilam ani on mi... dawaj jej fote

Gość butabuta12
a ty jak wygladasz?

Gość powiedzmy ze
No wlasnie daj profilek jakis nie wiem nick na fotce?

Gość powiedzmy ze
Nie martw sie..U mnie bylo gorzej.4 lata w zwiazku 2,5 letnie dziecko i romans z Mariola z cukierni..Dodam,ze brzydula jak cholera..Ja mam fajny typ urody..Jeszcze jak zostawi dla ladnijszej,pol biedy ,ale jak dla brzydala ...:( eech

Gość wsciekla9876
nie dam jej fot potem bede miala problemy ona jest z Pragi z Warszawy jeszcze ktos tu ja pozna a potem bedzie mnie scigac cala Praga juz raz M. scigali jej koledzy jak sie dowiedziala ze on do mnie chcial wrocic .. tak tylko pisze bo jestem zla ale pewnie nie odwaze sie pojechac i plunac jej w twaz bo nie bede miala odwagi:( wiem ze ją napewno stac na lepszego niż on bo on ani jej nie bedzie szanowac ani nię bedzie z nia szczesliwy bo po 1. dzieli ich 70km ona jest dopiero w 2 technikum.. zobaczymy czy go w dupe nie kopnie..

Gość wsciekla9876
nie chce nic zrobic zeby on wrocil poprostu chce sie na niej jakos zemscic .. zeby tez troche poczula cos tak jak ja.. tyle łez co ja wyplakalam tyle nerwow .. zawalilam rok na studiach z tych nerwow.. jedyny plus to taki ze w ciagu 7 miesiecy schudlam 16kg z nerwow yh:(

Gość joirgi
żal to możesz mieć do swojego faceta, bo chyba dał jej "jakieś" przyzwolenie, skoro tak radośnie przez 3 lata koło niego biegała. Chyba nie wierzysz, że ona za nim biegała a on jej unikał? swoją drogą schudłaś 16 kilo...hm, może czas zadbać o siebie?

Gość aha i achhhhh
nie dosć, ze wściekła to jeszcze głupia :o (i nie mam tu na myśli "tempaku" chociaż to też swiadczy o poziomie jakiegos wykształcenia).

Gość wsciekla9876
jestem bardziej zadbana niz ona.. mieszkam w ładnym dużym nowym domu, ladnie sie ubieram dbam o siebie podobam sie bardzo chłopaką mam 165cm waże 50kg jedyne co to ona ma ladniejsza cere i dlugie wlosy a ja mam wlosy do ramion.. tez ciemne ale farbowane a ona chyba naturalne zreszta ja mam 23 lata a ona 17.. wiadomo cera inna taka mlodsza zobaczymy jak bedzie wygladala za 6 lat;/

Gość wsciekla9876
a ona typowa dziewczyna typu warszawska praga targowek czyli chyba kazdy wie jak wygladaja te panny z kamiennicy co stoja w bramie.

Gość Jurita
Jak rozdymana picza, bo jak już sie puszcza to długo nie podoła, nie martw sie ;)

Gość Jurita
Tylko nie uogulniaj, proszę, bo ja tez z Pragi jestem, ale płd :D :D :D