Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoczytalna38

Widziałam dzisiaj GÓWNIARE :/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość Niepoczytalna38

Jestem juz dorosła kobietą, mam 38 lat i do niedawna fajnego faceta., tak do nie dawna. Pewna głupioa smarkula poprostu porwała go na tango, spedził z nia "pikantny" wieczor, przyznał mi sie, powiedział z kim, prosił o wybaczenie,bo duzo wypił, ale nie ze mną te bęcki. Znam tą lolitke, i widzialam dzisiaj ją przed sklepem , stała sama,oko w oko stanełysmy przed soba, mój zwrok jasno mowił że wiem o tyym incydencie, ona spusciła wzrok i nie ruszyła sie z miejsca ( o dziwo smatkuli łyso sie zrobiło, chyba sie wystraszyła) miałam ochote jej przypierdolic dośc porządnie , ale doszłam do wniosku ze DZIECI sie nie bije i odeszłam, moje spojrzenie wszystko za siebie mówiło. Ona ma z 15 czy 16 lat. Gdy odchodziłam to jej matka wyszła ze sklepu, mialam ochote wywrzeszczec na jaką dziwke wychowala córunie, ale balam sie ze sie rozkręce i bedzie tajfun Co byscie zrobili jakbyscie spokali oko w oko się z mała zdzirą zarowno mogłaby byc spokojnie wasza córką, ktora zabawila sie z waszym facetem , był by z waszej strony dym czy raczej gówna sie nie tyka bo smierdzi?? Ale mi rece dygotały, jakby ją scisneła to bym polamała sczura niewyrosnietego

Gość gaaaaffaaaaaa
ale czemu mowisz na nia gowniara i zdzira? TO TEN FACET POSZEDL NA BOK A CO JĄ INTERESUJE ZE TY BYLAS JEGO MOZE NIE WIEDZIALA? idiotki kobiety jestescie ze cala wine widzicie w babach z ktorymi zdradzil wasz KOCHANY FACET

Gość i ty sądzisz że to ONA winna?
Przecież to nie ona się z tobą spotykała i cos tam obiecywała tylko ten twój bęcwał facet. Jemu olej gębę i wystaw walizki za drzwi. Bo skoro zainteresował się gówniarą to i na inne poleci nic sobie z tego nie robiąc, że teoretycznie jest z tobą. Ale ty głupia jesteś.. gówniara winna, phi..

Gość to mala suczka jest
to nie dziecko to mała kurwa wiec lej bez obaw hehehe :p

to chyba świadczy jak beznadziejną kobietą dla swojego faceta ty jesteś, skoro daje ulega młodym gówniarom 🖐️ a młoda ma tupet

Gość Niepoczytalna38
pisalam ze do NIEDAWNA MIAŁAM faceta , teraz juz nie mam bo wykopalam go z mojego zycia, zdrady nie wybaczac, nawet po upiciu, nie wybaczyłam i nie jestem z nim, a że sie sam przyznał... a na co liczył????ze wybacze... O NIE!!!!!!

pewnie ją tak samo zbajerował jak i ciebie

Gość Niepoczytalna38
Dlatego nie podeszlam do jej matki bo jak napisalam, rozkreciła bym sie na maxa i zaczeła bym szaleć,. Mój jednorazowo zdradził i SAM sie przyznał pierwszy dop tego bo go "sumienie" gryzlo, jakby nie żałował to by sie nie przyznał, ale ja nie ten typ wybaczalskiej A wy baby myslicie ze jak facet zdradza to ZAWSZE WINA KOBIETY???? bzdury piuszecie, dziewczyna moze na głowie stawac, a jak chłop ma zdradzic to zdradzi nawet nie wiadomo jakby miał dobrą kobiete. Nie zwalajcie całej winy ze to kobieta jest wionna zdrady, bo z ofiary robicie oprawce

Gość Niepoczytalna38
jedyne co mnie cieszy to fakt, że jej nie zapłacil ,bo by płacił moją kasę bo on nie ma własnej

my piszemy że to JEGO wina. To ty piszesz, że winna gówniara

nie, wina leży po oby stronach, po prostu wzięłaś sobie beznadziejnego faceta. dla mnie oznaczało by to porażkę, jeśli mój facet zainteresował się 16letnim dzieckiem, nawet teraz chociaż mam 20 lat

Gość Hart H.
''Co byscie zrobili jakbyscie spokali oko w oko się z mała zdzirą zarowno mogłaby byc spokojnie wasza córką, ktora zabawila sie z waszym facetem , '' to raczej twoj facet zabawial sie z nia, to ON cie zdradzil to ON ci slubowal wiernosc i to ON zlamal ta przysiege

Gość Szymuś
Przecież dobrze wszystko załatwiłaś ? To o chuj Ci chodzi ?

Gość Niepoczytalna38
Upił sie ( dla mnie to nie wytłumaczenie), ale smarkata była wpelni trzeźwa, to ona pierwsze podloty do niego robiła, to ona mu oczka puszcała, a ten Idiota piany wiadomo.. testosteron buzował i poszedł w tango. Wszystko mi opowiedział jak to było, z kim, dla mnie juz nie istnieje, nie usprawiedliwia go ze sie nawalił (nigdy nie pij, pierwszy raz tak duzo wypił ), ale zdrada to zdrada., takze oberwało mu sie. ALE małolata to swiadomie zrobila imam ją ochote połamac w moich rekach

Gość twoj facet jest w twoim
wieku? to zayebistego sobie wzielas faceta; leci na malolaty (jak ma 15 lat to pedofil powinien siedziec) a ty obwiniasz ja...pozazdroscic faceta :O

Gość no jak?
Jestem w podobnym wieku do Twojego. Ale do chuja pana,to Twój fagas ma źle z głową,ze prowadza sie z małolatami - a je to rajcuje.

Gość no jak?
nie zwalaj wszystkiego na nią, to On jest piźnięty.

Gość dsvfs
powinni wziąć zapisać twój numer IP i dac na policję ty obrzydliwy pedofilu!!!! matko pewnie jestes łysy i masz brzuch jak baba w ciazy a myślisz o dzieciach! obleśne! słyszysz jesteś obleśny. lecz sie psycholu! to wszystko prowokacje. całyt dzisiejszy wieczór o gówniarach i starszych facetach wymyślone tematy dlatego kasujecie moje posty, albo ktos to wymyśla!

Gość to prowokacja dyrektorki
ale smarkata była wpelni trzeźwa, to ona pierwsze podloty do niego robiła, to ona mu oczka puszcała :D :D :D :D :D oo tak na pewno :D 🖐️ t

Jakby pies nie chcial, to by suka nie dala... Takiego masz faceta... Jak laska ma prawo robic co chce, zyjemy w wolnym kraju.... Jezeli kreci ja seks ze starzymi jej sprawa.....

Gość Niepoczytalna38
Tak mam 38, rocznikowo 39, mija 5 dni od zabawy dwóch gwiazd , a zeby było nabawniej ucze w szkole gdzie połączone jest gim z liceum,a tam gówniara chodzi , nie ucze jej i nie wiem czy ona chodzi do ost gim czy do LO,ale znam nazwisko i MARZY MI SIE aby jej klase kiedys dostała , zwłaszcza JĄ W ROLI GŁOWNEJ, ohhhh ale by iskry szłyy

Gość Niepoczytalna38
Do.. .. dsvfs :) :) :)) , tak mam brzuch obwisły, 40 kg nadwagi bo za duzo pączkow wzeram

Niepoczytalna38 albo to jakas prowokacja, albo Ty nie dosc ze jestes niepoczytalna, to nienormalna.... Zastanów się w pierwszej kolejnosci nad sobą... jak czytam co piszesz i jeszcze jestes nauczycielka..... Nie daj Bóg zeby kiedys tacy ludzie jak Ty uczyli moje dzieci.... W jakim my swiecie zyjemy....

Gość Niepoczytalna38
Drogi Aniele, ja jestem łagodna z natury gdy jest wszystko cacy i pieknie, ale gdyby twoja córka w wieku 16 lat zabawiała sie z czyims facetem to niejedna kobieta by kurwicy dostała . Baaa jestem pewna ze nawet chyba by doszło do rekoczynow, ja sie powstrzymalam , o dziwoo