Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoczytalna38

Widziałam dzisiaj GÓWNIARE :/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość Niepoczytalna38
Nie jest moim facetem i nie piszcie o nim, nie obchodzi on juz mnie, jak chcecie to piszcie o mnie, o tej małej kurwie ale nie o nim, on juz nie istnieje. Nie bede sie za niego tłumaczyc bo juz nie jestem z nim, jak sie za szestnastki bierze to niech sie bierze, mam juz go w dupie , ale napiszczcie jakbyscie zareagowali do tej dziewczyny

Gość ertzuiop
tersus moze ty jestes pedofilem wiesz swuj swojego pozna;)

Gość ertzuiop
W DYSKUJE BYM SIE TEZ NIE WDALA;ALE NA MALA KURWE CHLOPACZKI NAPUSCILA JAK JUZ KTOS NAPISAL ZEBY DUPE TEJ MLODEJ SZMACIE ZERZLI TAK NA AMEN

Gość Podziwiam cierpliwosc
jakby mu nie zalezało to by sie nie przyznał, a takto zalezy, ale przytrzymaj go troche w gniewie. a co do młodej to powiedziec mamusce albo samemu na osobno złoic skóre tak "pokryjomu" , ale tak zeby sladow nie miala , dwa razy lepa i po sprawie :D . Sama osobiscie znam takie małolaty i to po 12 lub 13 lat maja a jak nie raz zalecały sie do mojego meza, wy nawet sobie nie zdajecie sprawy jak takie małolaty potrafia prowokowac i to ponizej 15 lat. Straszne teraz sa dzieci. Dziewczyna w pierwszej technikum to niby juz nie dziecko, ale skas musiala wzorce wyniesc jednak. Podziwiam cie ze sie powstrzymalas i rączka ci nie poleciała odruchowo

Gość !!!MUZYK!!!
rozwalaja mnie niektorzy... wg prawa mozna juz z 15 latka tak jest w kodeksie a ze komus sie to nie podoba to kij teksty typu "dla mnie to i tak pedofilia" sa poprostu glupie... to tak jakbym zobaczyl listonosza i powiedzial "dla mnie to i tak telewizor nie listonosz" a co do autorki sory takie uroki starosci czasu nie cofniesz... a co do puszczalstwa to sam jestem mlody i mam w takim wieku kolezanki wiec przyznam ze wsrod niektorych to jest naprawde wrecz moda na zaliczanie

Gość Niepoczytalna38
nom, podziwiasz moja cierpliwośc :(, ale gdy stałam przed ta wydrą kościstą to scenariusze w mysli co z nią wyrabniam były takie że bys sie az przeraziła . No nie daj boże abym jeszcze raz kiedys z nia sam na sam sie stykneła,. Sczur tak mi działa na nerwy ze nie potrafie dojśc do siebie 😡 😡 A o tamtym palancie nawet nie chce myslec, niech sie nauczy pic i kontrolowac a nie nast. dziecko do kieliszka sie dorwało

Gość ertzuiop
MUZYKU starosci 38 lat???????????????????????????????????JESTEM CIEKAWA JAKIE ZDANIE BEDZIESZ MIAL O SOBIE W TYM WIEKU.JEDAK GDY BYLYSMY W TWOIM WIEKU TAK MLODYCH KUREWK ZESZMACONYCH DZIEWCZAT NIE BYLO-SORRY-

Gość Niepoczytalna38
przeeciez te dziewcze nawet nie jest atrakcyjne , no nic a nic, dlatego mojego ex usprawieldiwia ten alko bo jak wytrzeźwiał to chyba doznał szoku z jaki szczur go upoplował, i jak na spowiedzi z przerazeniem wygadał, no taka łajza jedna i druga

Gość ja mam rade , słuchaj
Ooooo znam takie dziweczki , dowiedz sie gdzie młoda mieszka, wieczorem przypilnuj jej wyjscie, bo pewnie gdzie sie włoczy i kijem kilka razy jej machnij po gnatach ale tak z umiarem :D

Gość !!!MUZYK!!!
eutuzip sory ale kobieta w wieku 38 lat nie moze sie rownac z nastostolatka taka bolesna dla was prawda...

Gość autorko ty sie zastanow nad
soba a ni nad gowniara. Kipisz wulgarnoscią. Piszesz niegramatycznie. z ortami , jaka z ciebie nauczycielka? Jaks sciema. Zadajesz sie z nieodpowiednimi facetami, ktorzy chleja i uwodza malolaty. W twoim wieku powinnas miec wiecej rozumu, niz smarkula. Wina jest faceta i tyle. Malolata jest głupia, tym gorzej o nim świadczy.Przeciez chcesz jej dowalic, a nie wychowywac, ech, brak słow...

Gość ja bym na miejscu babki
do młodej sie nie awanturowala ale powiedziala ze wiem o wszystkim i niech lepiej schodzi mi z drogi na kilometr Przeciez babka napisala ze jej facet nie pije, tylko pierwszy raz tak duzo wypij, zatracił umiar co wiąże sie z rosądkiem, stąd ta akcja. Kobieto wybacz mu, przynzał, sie, nie robił by tego jakby nie żałował, ale nie pozwalaj mu oic wiecej, lub niech sie nauczy

Choć jestem facetem i logicznym powinno być, że będę obstawał za facetem, to jednak w tym przypadku uważam, że to właśnie facet jest w pełni winny. No, może nie w pełni, ale napewno nie można go usprawiedliwiać alkoholem, hormonami itp. Nigdy nie rozumiałem dlaczego za zdradę obwiniani są kochankowie (którzy nawet nie zawsze wiedzą, że mają do czynienia z osobą w związku). To taka typowa mentalność - za nasze błędy są winni wszyscy wokół tylko nie my... I pomyśleć, że autorka ma już tyle lat... żenada. Jak patrzę jak głupie są kobiety, to aż myślę czy nie zostać gejem :o

Gość nastolatke do matki
za ucho i do matki młodocianą, a w domu pasy by sie przydały, wybiło jej to z głowy a raczej z tyłka takie zaloty a faceta w dyby wsadzic na tydzien sie ostro policzyc, lecz nie zrywaj z nim, przyznał sie, w koncu miał w tyj cel jak sie przyznawał, gdyby miał cie w dupie nie powiedział by ci tego, nie pozwól aby rozpuszczona gnojówa rozpizgała ci związek, wtedy to juz ccałkowicie młoda dopnie swego. To dopiero 5 dni kryzysu, wiec napewno dało mu to duzo do myslenia, widac facet nie ma umiaru w piciu, i dał dupy jakby nie patrząc na całokształt

Gość geqwyryw
Nie ladnie tak wykopywac tak bliska Ci osobe. Powinna smu wybaczyc tak jak rodzice wybaczaja swoim dzieciom.

Gość wpierdziel im
Wpierdoool jednemu i drugiej,

Bouzer ma racje, no poza tym, ze kobiety są glupie :O nie rozumiem czemu autorka obwinia dziewczynę...starszemu facetowi sie przygód zachciało

Gość kalamary z oceanu
a jakby ciebie to spotkalo bronilabys mala kurewke?

do autorki...ja nic bym nie zrobila,nie ponizylabym sie do krzykow ani rekoczynow...bylo ich dwoje wiec moja uwage raczej skierowalabym na faceta ...a wtedy dluga lista cierpien go czeka ;)

Gość trzeba była podejsc i
powiedziec mamusi co za zdzire corunie ma. ja bym tak zrobiła.

Gość przecież to ściema jakaś
ja rozumiem, że autorka nakryłaby ich w łóżku, ale wyobrażacie sobie, że dorosły napity facet seksi się z małolatą a potem idzie do swojej kobiety opowiada jej o tym ze szczegółami i mówi z kim??? To chyba już mózg przepił. Bo rozumiem że sobie pociupciał, ale pokazuje z kim to zrobił? I zwala winę na dzieciaka, którego wykorzystał? Autorka to wszystko wymysliła po prostu i nieźle się bawi

wiem ze najlatwiej wyladowac emocje na tej dziewczynce podziw z mojej strony ze sie opanowalas :] ale .... czy ty cala wine widzisz po jej stronie??? no zastanów sie przez chwile jakby twoj facet nie chcial to sila ta dziewczynka by go do niczego nie zmusiala. Swoja droga twoj facet ma pociagi do dziewczynek?? piszesz e masz 38 lat sdze wiec ze on ma wiecej badz tyle samo, moim zdaniem jego wina i tyle jedyna osobe jaka powinnas winic to twoj facet niestety

Ja bym faceta prędzej obiła niż gówniarę, Twój facet Ci deklarował wierność a nie ona. Pozatym sądzę, że jak zrobił to raz zrobi to drugi i kolejny:O Masz beznadziejnego faceta:O ja osobiście kopnęłabym go po takich "przebojach" w dupe:O

Gość :D :p :)
łamot dwym na raz i po sprawie :D

Gość a ja jestem dziewczynom i o 1
przypierdol tej gówniarze i facetowi suka nie da pies nie wezmie ,trzeb sie zabezpieczyc we wszystkie fronty pobij ja na osobnosci tak zeby nie było śladów , i na koniec dodaj ze jak poskarzy to sie dowie jej mamuska i że uwierza Tobie a nie małolacie teraz to sie pewnie z Ciebie nasmiewa z kolezankami ze jestes stara i brzydka i ona robi z Twoim facetem co chce mówie Ci zajeb jej to niemoralne ale skuteczne :)

wiesz co???? Ty chyba jestes z jakiejś wiochy , bo świecisz prymitywizmem. Masz 38 lat a piszesz jak jakaś 15-latka!! Podniecasz się, że masz jakiegos beznadziejnego faceta, który Cię zadradza, a ty wspaniałomyslnie wybaczasz. Masz problem ze soba kobieto, nie masz ani szacunku do siebie, ani godności, bo sie droczysz z jakąs smarkulą, opowiadasz rzeczy, które świadczą, że nie masz nic do roboty,niczym sie nie zajmujesz, nigdzie nie pracujesz, bo chyba sterczysz pod tym waszym wsiowym sklepem. Bankowo:( :( !!! Załamka. Prawdopodobnie masz jakies dzieci ( z innym "udanym" asem), które własnie tak wychowujesz, jak słuchac z Twojego poziomu wypowiedzi. Jestes niedojrzała i prosta. Kropka. Żal mi Twoich dzieci. Obym sie myliła i ich nie masz

Gość a ja jestem dziewczynom i o 1
a z facetem zerwij a na pozegnanie utnij mu jaja na przyszłosc nie zdradzi bo nie bedzie mial czym wojowac:D

własnie sie wczytałam, że inni też Cię krytykują za Twoja głupotę. Brawo. Czas wyciągnąc wnioski, co soba reprezentujesz.