Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoczytalna38

Widziałam dzisiaj GÓWNIARE :/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość no pieknie , super
facet tak samo głupi jak nastolatka, a ze duzo wypiuł, no trudno..niech nie pije wiecej Jakbym styknela sie oko w oko z jakaś szestastką to bym chyba jej po gnatach przejechala :/

Gość stało sie, i trudno
dziewczyne zostaw w spokoju, ewent. mozesz powiedziec to jej matce lub dyrekltorce w twojej szkole jaka z niej agentka, a faceta jak ktos wspomnial , przykuc do dyb na 2 tyg i niech odpukutuje :p

Gość katjuszaaaaa
ja bym powiedziala matce tej kurwy co to za chodzaca kiła :D suce nie wiem co bym zrobila, znajac mnie to pewnie naplulabym w morde(mialabym chec pobic ale kurwa by wniosla przeciwko mnie sprawe pewno) i zyczyla aby zdychala na raka szyjki macicy po tym jebaniu ze starymi dziadami a jej bekart ktory mialby sie narodzic po tym jebaniu aby byl nieuleczalnie chory i zdychal. zas chuja ktory mnie zdradzil napierdolilabym czym by popadlo i czyms krysztalowym badz zelazkiem pierdolnelabym z calej sily w kutasa. stracilby napewno kilka zebow, kilka zeber i jego kutas bylby siny jak cholera:D ale to nie koniec.. taki rozwod bym mu urzadzila ze by skonczyl ze sznurkiem na szyji. ale ja mam 20lat wiec moje czyny moga byc niedojrzale, pelne agresji i amoku:D nie wiem czy 39letniej kobiecie to przystoji

Gość hehehehheeeeeeeee
hehehheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Jezu co za ............ Nie dziwie się potem, że faceci nie szanują kobiet hehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Niepoczytalna38
i find this difficult to masturbate to... :(

Gość byłam podobna w jej wieku
Ja bym wam wszystkim trzem wpierdolila i to fest

Gość kij albo marchewka
małolacie wlac kilka lisci na pysk aby sladow nie było, faceta skopac po jajach i zgoda :)

jejciu jejciu biedny misio :) zła dziewucha go uwiodła, misia trzeba po główce pogłaskać :)

Gość xcc
Niepoczytalna skad jestes ?

po 1 nie wiem z jakim facetem sięzadajesz, że leci na DZIECI (myslalam ze piszesz o jakiejs studentce najpierw) to chore i obrzydliwe, nie masz czego zalowac a co do dziewczyny - poszlabym do jej matki i NA SPOKOJNIE wytlumaczyla co sie stalo, zeby z dzieckiem porzadek zrobila. bedziesz spokojna, to matka ci uwierzy a lasce sie dostanie - bedziesz krzyczec to jeszcze zarzuci Ci klamstwo ;P

Gość okrrrrropnoscccc
powiedz jej matce ale przy ludziach zebys była bezpieczna jakby co i olej go bo to fatalnie rokuje!!!!!! a szczurki sa OK:)

Laska do liceum chodzi a kretynki z forum nazywają ją dzieckiem :D W głowie ma pewnie więcej niż nie jedna z was, wygląda 100 razy lepiej z pewnością a jeśli chodzi o łóżko... to byście się uczyć od niej mogły rozklepichy :D 🖐️

Gość W_e_r_a
Przepraszam bardzo ale ona faceta nie miała, więc może bzykać się z kim chce. Gówniara - fakt. Ale faktem było również to, że to Twój pizduś Cię zdradził :O wiec co Ty się czepiasz tego dziecka jak to określasz. To jemu powinnaś przypierdolić,a nie jej! Nie rozumiem takich durnych kobiet :O facet je zdradzi,a one mają żal do dziewczyny, z którą się puścił - bo prawda jest taka,że to on się puścił :O

Gość zona_swojego_meza
Ale żałosna jesteś. Co Ty chcesz od tej dziewczyny? to TWÓJ FACET CIĘ ZDRADZIŁ. Ona nikomu nic nie zrobiła.Nie zdradziła nikogo.On sobie ptaka pomoczył,a Ty się jej czepiasz.To w końcu on Cię zdradził!!!