Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepoczytalna38

Widziałam dzisiaj GÓWNIARE :/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Ja takie rzeczy oglądam na co dzień. :) Żonaci faceci, 16latki, młode smarkule wymalowane z dupą na wierzchu które za szczyt marzeń uznają złapanie "tatusia" Ja w wieku 16lat nie popatrzyłabym nawet na 40letniego faceta...a teraz?:O echhh.....Ale faceci nie sa lepsi, gówniara chetna to biorą. Ja na twoim miejscu powiedziałabym co nieco mamusi....

Gość hgvvkklknjl
sorry ale to nie wina tego dziecka, tak 16latka to jeszcze dziecko to twój facet był ZAJĘTY i alkohol go nie usprawiedliwia

Gość i ty sądzisz że to ONA winna?
on był pijany, ale dokładnie wszystko pamięta :):):):):)

Gość i ty sądzisz że to ONA winna?
ocknął się dopiero wtedy jak gówniara go zgwałciła ale było już za późno. I wrócił skruszony do ciebie i wszystko ci opowiedział jak go podeszła znienacka :):):):)

Gość garhgayha
jak ty masz 38 to facet pewnie koło 40 to pedofil skoro sie za 15,16 bierze jego trzeba podać do prokuratora a nie te mała;]

Gość Niepoczytalna38
I OTO CHODZI- dokładnie wszystko pamietał a kurna mac poszedł w tango z młodą siksą, i wteduy juz nie umial sie powstryzmac bo ponoc taki piany był, i gdzie tu logika. A młoda przy mamuni takie grzeczne dziecię, no rozszarpałabym sczczura,. Bede sie widziec z nią w szkole zapewne na przerwach , ona zdaje mi sie ze chodzi do pierwszej technikum, bo widzialam jak kiedys niosla potrzebne rzeczy na zajęcia praktyczne, nie ucze klas technikum , ale moze w niedalekiej przyszłosci cud sie zdarzy

Gość ach te głopie baby na kafe
Jeśli popęd do wyuzdanej 16 latki to pedofilia, to 90% męskiej populacji to pedofile... a tym samym pedofilię można jednoznacznie uznać za normę seksualną :classic_cool: 🖐️

Gość gab01
ty za to jestes idealna napity króliku, nigdy nie popelniasz bledów. Wrr jak ja niecierpie takich smarkul co gowno wiedza jeszcze o zyciu, a pouczaja innych.

Gość Niepoczytalna38
Dlatego pytam sie jakbyscie zareagowali do szesnastoletniej gówniary gdybyscie wiedzieli ze koło waszego mężczyzny tyłkiem wymachiwała : (Prawnie 16 juz mozna, inaczej jakby miała ponizej, wtedy mojemu moglabym dopiec,, choc nie jestem msciwa, lecz tak postraszyc, ale pytam sie jaka reakcja wasza do smarkatej by była????

kobieta ma racje te gowniary to wyrafinowane galerianki,tez bym takiej lapy z dupy powyrywala,te gowniary dobrze wiedza co robia,dobrze ze go nie zaczela szantazowac

Gość nie powtrzymałabym sie i
bym w łeb przywaliła chyba

Gość sindikejt
a ten twoj facet ile ma lat?? bo jak tyle co ty to jakis pedofil jak sie za takie malolaty bierze :D

Gość verka78
powiem tak dlaczego wszystkie oskarżaciemte dziewczyny i do noch macie chore pretensje??? one nie ślubowały wam wierności tylko wasi faceci koniec i kropka ps. sama jestem po 30 i mam męża

Gość powyzej 15 juz mozna
dziewczyna ktora ma ukonczone 15 lat w swietle prawa moze dobrowolnie juz isc na całosc z facetem w kazdym wieku Autorko dobrze ze jej nie uderzylas, pokazalas ze umiesz sie opanowac nie jak tamta ktora leci na twojego

Gość ja pier***********************
Chyba bardziej boli cie to że z taką gówniara niż sama zdrada. Pewnie inaczej byś to przyjeła jak by to była kobieta w twoim wieku. No cóż byłaś z płytkim erotomanem,jebać go szkoda nerwów Po prostu starannie dobieraj facetów na przyszłość

Gość fiutek898
A ten fajny facet to aniół? Skoro się dobiera do młodocianych do diabeł!

Gość Niepoczytalna38
On juz mnie nie obchodzi, nie piszemy o nim, nie chce miec z nim nic do czynienia, zresztą sam mowil ze dziewczyna jest letnia i ja to wiem, ale nie w tym rzecz, chodzi mi tak całkiem PRYWATNIE i OSOBISCIE jakbyscie rachunki wyrownali ze szczylówą ??? Pytam sie jako JA z NIĄ, ,ozna to jakos z siebie do niej wyrzucic?

Gość i czym sie chwalisz?
dla mnie tez pedofil i tyle...no jak 98 procent facetow lubi takie molde dziewczyny to mi sie w doopie przewraca nagle..:-O ja bym z gowniara ani slowa nie rozmawila bo po co?

chcesz sie przed gowniara ponizac?????? no prosze cie nie rozmieszaj sie :-O tym bardziej ze z facetem nie bedziesz juz..to co ona ma sie cieszyc ze straej prukwie faceta odbila czy co? ( bo dla niej jestes stara babcia i tylko koleznakom opowie jak cie obrobila)

Gość kobieto, powaznie ty uczysz
dzieci?! Dobrze, ze moje skończyły szkołę. Bagno, chamstwo, głupota, brak logiki i jeszcze zły gust, jesli idzie o facetów. Koszmar. Mam nadzieję, że nie piszesz prawdy.

wchodzisz w konkurencje z dzieckiem...przykro mi ale to nie jest dorosla kobieta z ktora moglabys sie mierzyc i konkurowac..a jesli sie ponizysz przed nia to znak twoich kompleksow i tyle..i brak klasy..normalne dno

Gość Niepoczytalna38
twoje skonczyły szkołe bezproblemowo bo je DOBRZE wychowałas, jakbys wychodowała takie szestastki córcie dziwki to mysle ze nie było by tak fajnie

Gość Niepoczytalna38
dlatego nie weszlam w polemike z nią bo obawialam bym sie ze nie zapanowalabym nad soą, i zapytałam sie pozostalych jaka ich reakcja była by do nastolatki ktora bzykła sie z ich mężczyzną. Takie pytanie zadałam, a za tego palanta nie bede sie tłumaczyc, pisze w swojej osobie i tyle

a jestes brzydka i gruba ze tak ci gula chodzi czy o co chodzi wogole?

Gość ertzuiop
facet pedofil gowno prawda jak mloda suka dupy dala to pies wzial,plus dla niego ze w domu sie przyznal: madralinskie jestescie takie pewne ze maz was nigdy nie zdradzil?albo nie chcecie tego przyjac do wiadomosci:) A tak poza nawiasem tej mlodej tak bym dupe sprala ze boga by o rozum prosila,ale to napewno mloda kurewka i maz nie byl jej pierwszym,

Gość Niepoczytalna38
nie pedofil ( młoda chodzi do pierwszej sredniej tak mi sie kojarzy z wczesniejszych obserwacji), ale głupi pojebany fiut z niego i tyle, a ze sie przyznał to nie zwlania go z mojej złosci. Mija juz 5 dni od tego. Zresztą nie zamierzam za niego sie tlumaczyc ani nictym podobne. Debil ktore wypił i dał dupy szestnastce, Ot to szczyt marzen, żałosne :( Trzeslam sie cala jak na nia patrzylam oko w oko, a nast. jeszcze jak jej matke widzialm jak duumnie idzie z córcią- to już mnie całą rozdygotało. Niewyrosnietego Sczczura chyba bym "scisneła "jakbysmy byly w 4 scianach sam na sam

Gość ach te głopie baby na kafe
Używacie słów medycznych, a nawet nie wiecie co oznaczają. Definicja pedofilii: "Pedofilia popęd płciowy do osobników nie posiadających drugo- lub trzeciorzędowych cech płciowych" Miała cycki i miesiączkę? Zapewne miała! Miała wcięcie w talli? Zapewne tak! A włosy łonowe? Też... ... więc to nie jest pedofil moje drogie kury domowe. PS: Wypierdalać do łóżka, zamiast się przed kompem mądrzyć 🖐️

ale poyebana jestes autorko. zal doope sciska co? pewnie taki tluscioch z ciebie to wolal mala doopcie :-)DOROSLA BABA WYRZYWA SIE NA MLODEJ orgazmu dostaniesz jeszcze

Gość obydwum po łbie
młodą w krzaki dawaj i wpieprzyc jej ostro, to na drugi raz juz nie spojrzy na zadnego zajetego A facetowi wybacz, przyznał sie, to był jego pierwszy raz,, upił sie, i żałuje, , jakby tak nie było to by sie nigdy nie przyznał. Bo jakby mial zamiar nadal zdradzac to by ci słówka nie pinął, daj mu czas

Gość tersus
twój facet to pedofil