Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo teraz i już kiedy niebo

NIe mogę żyć, mdli mnie,....co robić jak zapomnieć? !

Polecane posty

jestem przytłoczona 2 lata temu poznałam cudownego chłopaka...byliśmy razem 1,4 roku ...nie układało nam sie ... roztsalismy sie 1/2 roku temu. ale początki zwiazku były cudowne...teraz przypomina mi sie wszystko... każdy szczegoł!! nie moge tego wytrzymac...z tamtej wiosny moge wymienic dzien po dniu, jak byłam ubrana ja jak on, jak sie uśmiechał :((( nie umiem z tym życ...

Gość chmuraaaa
ile masz lat?

21 i pół ... wiem zaraz ktoś powie że młoda jestem i jeszcze jakossie wszystko ułozy :(

Gość Gal Anonimus
Trzeba czasu ... Nic więcej nie pomoże. Albo wysoki brunet ze śniadą cerą na klin :)

nie kręcą mnie tacy...on był nawet niski ...szatyn, miał nawet trądzik ale i tak był moim ideałem ...a czas? z upływem czasu coraz bardziej nie mogę sobie poradzić ...coraz wiecej sobie przypominam i coraz bardziej tęsknie :(

musisz to odchorowac po swojemu, nikt ci nie powie jak zapomnieć, co robic by bylo ci lżej, każdy choruje to na swoj sposob :(

Gość anioł pańskii
moze zadzwon do niego i pogadajcie?

Gość czy wy tez.................
mysle ze musisz sobie uswiadomic, ze kochasz nie jego a wspomnienie o nim. Bo on to ten sam facet ktory juz Ciebie nie chce. Spojrz prawdzie w oczy, gdyby Cie chcial, gdyby mu zalezalo walczylby o Ciebie. Czas zeby Twoj zal zamienil sie w zlosc, a pozniej w akceptacje ze nigdy tamto juz nie wroci, ze tego czlowieka juz nie ma. Bo kochasz tylko swoje wyobrazenia o nim

złość była na początku, on wiele razy walczył ,teraz dał mi odejść, mówiłam mu wiele razy że go nie kocham , że możemy byc tylko przyjaciolmi ,albo że kocham jak brata...a teraz nagle gdy zabawiam sie z nowym facetem przypomina mi sie ex... nie wierzę w psychologów , u wielu byłam żaden nie pomógł, a faceci? poznałam ze 3-4 w miedzyczasie i widze jakie to żałosne kreatury i jakim on brylantem :(

Gość hihihhehehela
a ty widzisz jakim załosnym człowiekiem jestes piszac takie głupoty? o brylancie?

może i żałosna, ale to że kocham jego sprawi że nigdy nie spojrzę na żadnego innego , i tak prawiczek jak ty może marzyć by jakaś kobieta mówiła o nim brylant