Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

hejka...bylo troche zamieszania , ale dzisiaj spoko :)

RM Jestem ale tak z doskoku bo gotuje i ogarniam troszkę ;) No właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie się podziewasz :)

Ines a co to za zamieszanie bylo? MB- a co pichcisz dobrego??i co u Ciebie? a ja ostatnio zrobilam ciasto:D pierwszy raz w zyciu mi wyszlo;];] moj skromny przepis: serek taki na sernik z wiadereczka i kilka kolorow galaretek:P mieszasz plynna galaretke z sernikiem,wylewasz na blache,lodoweczka 15 min i kolejna warstwa:P ozdobic malinami;] hi hi

rm...poszlo o zdiecia...ja sie upieralam ,ze nie lubie anonimowosci i jestem za stara na lansowanie sie...pozniej polecialo jak z wiadra...wscieklosci, komentarze i podszywy...normalka.... gdzie zniknelas?

RM Zupe szczawiową :) A u mnie leci jakoś... młoda moja struta była cały ostatni tydzień prawie więc nudnie zleciało... a wczoraj śnieg u mnie sypał :D Ines No i nie zapominaj że zostałaś morderczynią ;)

Kultura witaj:)) hehe a od razu na chama:p w temacie sie nie dalo wszystkich wpisac bo miejsca braklo:)) ale temat jak najabrdziej otwarty dla WSZYTSKICH:)

morderczynia? a o co jestem oskarzona ?? chyba mi umknelo cos...

cholera z tym kotem...masz racje...bo dowiedzialam sie ,ze mam meza pedala i tak sie przejelam, ze o biednym kocie zapomnialam...

...no, trgedia w rodzinie :( ...ale podszywek sie fajnie bawil to i ja tez.... szkoda, ze juz meza nie mam....

RM A co za problemy i zmiany? U mnie zmiany motoryzacyjne ;) Skasował mi gościu auto rodzinne i teraz się bujam po mieście Golfem2 :classic_cool:

Gość prinzesska27
Hey Ratowniczko. Co u ciebie? Jak staranka?

rm_____zabilam kota (a to na serio :( ) a meza pedala mi dali gratiss

MB ja w ogole nie wiem o co chodzi..:D musze dzis nadrobic zaleglosci. PS.chyba zmienie miejsce zamieszkania...tak w ogole chyba tez mam dosc tego zwiazku juz powiem Wam..myslalam ze bedzie ok ze jak sie bede bardziej starac to sie ulozy..moze nawet jak dzidzius by sie pojawil..ale to bez sensu.. moj facet stwierdzil ze skoro mam prawie 15 kg za duzo to nie powinnam myslec o ciazy bo zgrubne..;/;/;/;/ nie no to sie nie miesci w glowie:(

Prinzeska..jak wyzej.. chyba musze odlozyc staranka wiesz slonko..i postarac sie z nowym partnerem ..normalnym cieplym i odpowiedzialnym.:(( sorki kobietki musialam sie nieco wygadac wywalic to z siebie.juz nie bede. dzieki za przeczytanie.

rm______przyjedz do mnie na wakacje, a pozniej pomartwimy sie o dobre zastepstwo ...

Gość prinzesska27
Ubic chama... Ja za 44 dni sie hajtam

Gość prinzesska27
Ratowniczko droga alez Oczywiscie

hehe Blondi toz to czyste szpanerstwo golfem 2 sie bujac:D:D Ines a gdzie bym miala przyjechac:D? jak mieszkasz nad morzem to jeszcze dzis sie spakuje ,wolne i tak mam ,i wprowadze sie na jakies 2 tyg:D z butelka whisky:D