Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

hmm MB no chyba mi zostaje taki gulasz smieciuch:D ee to jak za katowice jezdzisz na kawe to i do katowic wpadniesz D: Plum -nie kumam-co sie podupcylo:D?

Mialo byc: mam nadzieje ze Wasi faceci was bardzo kochaja. cosik mi szwankuje to forum

aha..no ja tez bym chciala miec takowa nadzieje .. dzis Plumie wolne?a ja mam takie pytanie to prawda ze oiom w chorzowie przyjecia ma robic ?wiesz cos o tym jako pracownik?:D

Plum Miłość miłością... ale mój tak ładnie o mnie nie mówi ;) RM A Ty z Gliwic dokładnie? Nigdy nie byłam :) Jest coś ciekawego do zobaczenia tam?

Moze jestem staroswiecki ale mysle ze do osoby ktora sie kocha powinno sie mowic pieszczotliwie, z miloscia, nie usta maja mowic a serce.

Tak wolne, a moja mynia w pracy, jest technikiem farmacji i jestem z niej dumny :]

Plum no podpytac sie pewnie mozesz:) bo ja sie zastanwialm czy sie na oiom gdzies nie przeniesc...z tym ze na ochojec juz za daleko bym miala..a tam na oiomie kardiolog. duzoo ratownikow pracuje..

Gość OCHOJEC
Górnośląskie Centrum Medyczne

No my się właśnie zbieramy na tego grilla :) Czyt. Facet szuka grilla bo GDZIEŚ jest ;) Jeszcze co prawda nie wiem gdzie ale na pewno będzie fajnie ;)

Gość gość
Jesteście jeszcze może babki :)