Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

rm_wiem ,kiedys pisalysmy na temat rezonansu magnetycznego dla pewnego chlopaka, wiec sie domyslilam ;)

Ines Współczuje... ale nie przejmuj się to minie... oni tak falowo przyczepiają się tu każdego po kolei :) RM Dobrze... dzisiaj stawiam wszystkim :classic_cool: :D :D ahahahahah:))) blondyna ma core a ci konobijcy tu za nia lataja buahahahahhahahah Piękny masz śmiech, ale buehehehehe brzmi jeszcze lepiej 🖐️

Gość !!-UWAGA WIRUS-!!
SZMATY KURWY JESTESCIE WYPIERDALAĆ

MalaB______ mnie to smieszy, ale jak chcesz z kims popisac, np z Wami a te mendy sie wcinaja to mnie wtedy irytuje...

Gość buahahahhah
blondynka nie zapomnij pocwiczyc z cepem Buahhhhhhhhhaaaaaaa:):)

a my na to mamy wyjebane. mysli taki wirus czy olaf ze mi pojedzie i co..bede przez to wyla w poduszke?w dupie to mam niech pisza..cos musza robic. najwazniejsze to znac swoja wartosc:))

Ines Nie karm trolli to same sobie odpuszczą.. ja czasami dokarmiam ale mnie już nie irytują ;) RM A co jak szaleć to szaleć ;) buahahahhah blondynka nie zapomnij pocwiczyc z cepem Buahhhhhhhhhaaaaaaa Zanotowałam w kajeciku, będę pamiętać 🖐️

Olaf Są 3 prawdy, moja prawda, Twoja prawda i gówno prawda ... w tym wypadku prawda 2i3 tyczą się Ciebie 🖐️

rm_____ostatnio siedzialam dlugo nad tlumaczeniami z wloskiego dla dziewczynay, przykra sprawa wypadek smiertelny i dokumenty od adwokata...teraz sie nawet do tego doczepili....

Gość buahahahhah
tylko nie uderz sie w ta pusta glowke jak bedziesz cwiczyc buahhhhhhaa:)))))))))

olaf lub________a ktos cie tu zaakceptowal, ze sam do siebie tak sie rozpisujesz?...nie masz innych podniet ?...

skarbie ale czym Ty sie martwisz. przyczepili sie idioci i tyle.do mnie tez sie przyczepili bo kazdemu tu pisalam: jak zle sie czujesz itd itp to nie szukaj na necie tylko pojdz do lekarza i zapytaj co jest..tez po mnie o to jechali..ale kazda rozsdnie myslaca osoba wie ze nie bylo nic zlego w tym co napisalam no net jeszcze nikogo nie uleczyl i nawet lekarzowi na necie byloby ciezko postawic dgn. pomoglas z tlumaczeniem-ta osoba byla pewnie wdzieczna..Ty wiesz ze zrobilas co powinnas ..hieny popyskuja i odpuszcza. poczekaj niech sie Dzenusia pojawi i naskocza na nia:D albo na mnie(co ja generalnie pierdole slodko-sorki za przeklenstwa) albo na MB(jej stosunek do tego jest jak ten moj-wyzej):D

ustny to część trzecia dla mnie:D Na Rozszerzenie teraz sobie jadę. Miałam być 15 po w szkole, ale co tam. Do 14 mnóstwo czasu. To spadam. Miłej kłótni:P

Kultura 3mam kciuki, powodzenia :) Olaf Nic mnie nie swędzi - myje się 🖐️ "puszczalska szmato" żal dupe ściska że jakiemuś dałam a Tobie żadna nigdy nie chciała? 🖐️

rm____masz z pewnoscia racje, ale jesli ktos otwiera tema i mi zarzuca klamstwo to mnie wscieklosc ogarnia... ale dziewczyny maja tez racje, nie karmie wiecej tej choloty odpowiedziami...

Gość zlot krukow
a to blondynka tez stara dziura jest?:)

Kulturka ja tez bede trzymac..sorki jednego nie dwa kziuki bo jedna reka musze sprzatac:D ktora mi przyjdzie z pomoca :D cala chata to sprzatania buu:P Ines to dowiem sie w koncu gdzie mam wpasc z tym whiskaczem??PS jak zakupisz skrzynke browca i ser zolty to i pewnie Blondi sie skusi na nasze towarzystwo:P ;)

Gość zlot krukow
e to do kapitalnego remontu juz sie nadajesz:)

"żal d**e ściska że jakiemuś dałam a Tobie żadna nigdy nie chciała? " odpadów nie zbieram, śmieciarstwo jest poniżej mojej godności. Raz do bachorów i garów