Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ratowniczka_medyczna

Mala Blondynka jestes:))>??? Sebastos..Mysia??jest tu ktos?

Polecane posty

Gość prinzesska27
To ja tez Jade

RM Uno- kochanego ciałka nigdy za wiele Zwei- to że teraz masz troszkę na plusie nie znaczy że się spasiesz. Ja ( szczupła) przytyłam dobre 2dychy gdzie moje grubsze koleżanki przytyły np 10... Efekt finalny był bardzo podobny ;) A po ciąży łatwo zrzucić jak się dużo z dzieckiem lata ;) Tri- kierując się uno - masz rację, po takim tekście Twoje rozważania co do zmiany są słuszne :O

rm______ zabilam...bo wrocilam do Roma na pare dni-corka miala pokaz baletowy itd... i na podjezdzie siedzial pod moim autem kot sasiadow...ja nie zagladalam pod samochod i ruszylam...pol dnia na pogotowiu weterynaryjnym i kot do uspienia...wracam a sasiedzi z dziecmi kota szukaja, balam sie przyznac ,ze to ja pluszaka kolami potraktowalam i sie chcialam dziewczyn poradzic ,co poczac...no i oto moja wina ...:(

czarnuszka 🖐️ :) RM No wiem wiem że szpan... jeszcze rozsuwany szyberdach :D Mogę podróżować niczym księżna pozdrawiając przechodniów ;)

Ines..po 1. dobry z ciebie czlowiek.zabralas kociaka do wet od razu..przykro mi ze sie nie udalo go uratowac..co do sasiadow..nie wiem na pewno ale chyba bym im poszla powiedziec(ale na poczatek tylko im nie przy dzieciaku).. no i bylo to przeciez niechcacy..to byl wypadek mycha.. po 2..co do meza..o co chodzi z mezem pedalem w gratisie? MB-no wlasnie..takie teksty bola..strasznie..przeciez kazda z nas ma prawo byc mama..nie tylko ta co wazy 50 kg:(( poza tym..to tylko jeden z wielu jego chamowatych tekstow do mnie..stad powiedzialam ze mam juz dosc.Ps ile Twoje dziecko ma latek?Ps 2..pisalas o tym cialku itd..napisalas "zwei"..no to ja sie cofam..szukam takiego nika.,.myslalam ze przeoczylam jakas osobe tu o pseudo "zwei"...ojj ja musze dorobic chociaz kilka ciemnych pasemek.. Prinzeska-to pakuj sie ,bedzie nam weselej:) a i Tobie przy okazji sie "kawalerski" szczeli;] Kultura a Ty co tak cichutko siedzisz? Kulturka co taka cisza?

RM Hehehehe :D "zwei" :D :D A co do córy to w wakacje 3 lata będzie miała ;) Właśnie w oczekiwaniu na zupę wyprosiła deser lodowy ode mnie i się szczerzy w podzięce :)

Bo jadłam. Gówno z kfc No pisałam, pisałam. Jakoś tam poszło. Dziwne nieco dla mnie było ale chuj Zbieram siły na druga część. Bo świry zostały w szkole, a ja sobie do domciu zahaczając o kfc wróciłam:) I se jeszcze 15 minutek posiedze a co, taxi se wezmę. Plecy mnie bolą tak pojęcze trochę. I jeszcze 3 bite godziny pisania

jjezuu jak to wyszlo..."za loda tez bym sie do ciebie szcerzyla" :O hahahahahhaha ale wiecie ze mi chodzilo o desr lodowy:P taki jak Blondu dziecku dala:P Kultura a jaki temat byl?

rm_________ostatnio, pomijajac geniffer jestem wrogiem publicznym tego forum :( chyba poszukam gdzie indziej ...

spać bym się położyła. Zimno u mnie to ubrałam do koszuli czarne spodnie jeans niby i trampki czarne:D no co cały dzień na nogach to wygodnie i ciepło musi być. Wyróżniałam się delikatnie mówiąc:D ale styl był:P

Gość ines jak na prawie 40l
to strasznie glupiutka jestes nic sie dla ciebie widze nie liczy tylko forum i dodawanie fot 🖐️

Granica, coś o Justynie (tej kochance) ale nawet do końca nie przeczytałam :D Pisałam o Mickiewiczu gdy ja trup czy coś i Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej światło w ciemności. Czytanie było dziwne,funkcje tekstu w tekście. inni mówią że proste bardzo:D

RM Hahahahaha... sama też pierw napisałam że "zrobiłam córce loda" ale myślę sobie, że zaraz się ktoś durny doczepi to ładnie ubrałam to w słowa ;) A z uśmiechem to nie wątpię bo ja takie małe cuda czaruje ;) Oczywiście nie znam się na tym żeby jakieś dzieła robić ale staram się tak ładnie, kolorowo - teraz był lód trus-wan, malinka żelka, bita śmietana posypka kolorowa.. wszystko ładnie ułożone w pucharku :) Kultura To powodzenia w dalszej części :)

rm___wpisal sie ktos z moim nickiem i opisal cos ...o mezu ktorego zastala w lozku z innym i teraz biedna nie ma pojecia co robic....wiec pisania i doradzania na kilka stron ...no i tak zostalo, tzn. ja zostalam z mezem pedalkiem...taki los ...

Gość ahahahahah:)))
blondyna ma core a ci konobijcy tu za nia lataja:) buahahahahhahahah:):):):))

no i nawet tu musicie sie wpieprzac i obrazac ludzi???? dajcie Jej spokoj...!!!badna hien.. MB-wiem jak to zabrzmi ale czy zrobisz mi takiego loda:D:D hahahaha Ineska jestes? Kultura a 2 czest to ta prezentacja tak?z czego jeszcze zdajesz?ja zdawalam polski,angielski i biologie. Prinzeska halloooo

Nie wiem co za idiota wymyślił dwie 3godzinne części tego samego dnia. Muszę się zwlec z łóżka już chyba...teoretycznie za 20minut mam być w szkole. Nie wiem o co chodzi z tymi fotami. ines, przypomialo mi się jak Twój podszyw chciał ode mnie wyłudzić opinię na Twój temat(Twojego foto). Wtedy jeszcze Cię nie kojarzyłam na czarno.

Gość buahahahhah
tylko cassablanci i polo brakuje do tego gotnolotnego splendoru buahahahah:):):)

:) jestem jestem...do 15tej siedze na izbie przyjec ...

a bo Ty tez kochana sluzba zdrowia:D? hehe ja tez czasami na izbie mam dyzurki..czasami na sorze..a czasami w pogotowiu.roznie to bywa. a teraz do konca tyg wolne:)