Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fischikella

Chudniemy sobie :)

Polecane posty

No już jest ok, ja na solarium pójdę w poniedziałek :) o ile jutro nie spale sie na słonku :P walne sie na kocyku i bede lezała :) Co do jedzenia to nic procz jogurtow, mleka i sera bialego mi nie wchodzi bo zaraz zoładek boli :), wiec nie jest jeszcze w pelni OK.llekarz kazał mi trzymac diete, wiec bede trzymala :P jade sobie na tych jogurtach :)

hej ja wlasnie sie relaksuje, niedawno rozpakowalam zakupy (zajmuje mi to z godzine bo musze miec wszystko ladnie poukladane, pochowane do pojemniczkow, poporcjowane itp) - uwielbiam robic zakupy w nocy :) pusty sklep, spokoj, cisza :) teraz wypije herbatke poogladam tv i spac :) u mnie niestety tylko solarium bo sloneczka to nie ma i pewnie nie bedzie - moze 2-3 dni ladne w lecie, ale to tyle :p no ide po herbatke do jutra :) znaczy do rana :)

hej dziewczęta :) coś widze cisza na morzu, ja też nawet nie mam za bardzo kiedy pisać bo ostatnio sobie imprezuje.. ale poza alkoholem to staram sie diete trzymać żeby nie było :D jutro sie waże! ciekawe co to będzie haha :D a co tam u Was?:)

kg mniej!!!!!! je je je ale sie ciesze!!! :D a jednak tańce po alko coś dają :D jeszcze 4 kg i będzie 6 z przodu, szok! nie wierze że to już tak blisko.. :) ej dziewczonka a wy gdzie?????

Gość smakoszek
heja,no cos tu cisza.Mnie też nie było bo grzeszyłam jak zwykle,problemy w pracy, co tu dużo pisać.

hej ja jestem w pracy, wczoraj tu siedzialam 11 godzin !!!!! mam 15 nowych pracownikow , wiec jest wesolo ale dzisiaj konce o normalnej porze bo ile mozna :p wczoraj do tego pojechalam do polskiego sklepu i w drodze do domu w samochodzie zezarlam 3 pawelki hahah, wogole dzien stracony, ok2200-2300 kcal haha i zero cwiczen :p ale dzisiaj juz powrot do normalnosci :p zaraz ide po serek wiejski z borowkami mmmm

Gość klisze
jak zobaczyłam siebie w lustrze i uświadomiłam sobie że już za niedługo urlop/wakacje to postanowiłam coś z tym zrobić. Zastanawiam się nad takim programem http://vimed.pl/100-dni/. Tam jest zastosowana ta dieta metaboliczna. Wydaje się być całkiem rozsądna, czy ktoś z Was może ją stosował?

Gość smakoszek
HEJA Aniu!! U mnie też tak w kratkę obżarstwo potem mniejsze obżarstwo.Ale dzisiaj waga 60,hmm nie jest źle ale mogło być mniej. Jesteś kierowniczką w pracy? Pogoda do D. Zimno deszczowo i wietrznie. Popijam kawę bo M.rano wstał i się obudziłam,nie chciało mi się leżeć.

Gość smakoszek
Aniu spadło ci o,5kg? widzę na stopce.brawo!!!!

Gość smakoszek
KLisze dieta nie dla mnie-nie umiem wytrwać,zawsze na coś się skuszę,brak mi tej silnej woli.

hej kobity :) no troche waga spadla, ale troche, bardziej cm niz kg :) a w pracy pracuje w HR (human resources) w pl tlumaczone jest to na zarzadzanie zasobami ludzkimi, wiec wszystko zwiazane z kadrami, szkoleniami, zatrudnieniem, pensjami, prawem pracy, dobrem pracownika, plus sprawami typu motywacja, wykorzystanie umiejetnosci i wiedzy pracownika, lagodzenie konfliktow ito :) wiec ciekawa sprawa, tylko czasem duuuuuuzo pracy no ja wlasnie dzisiaj z moja szefowa przenosilam sie do innego gabinetu i dopiero udalo mi sie wlaczyc kompa :) dzisiaj koncze o normalnej porze, ale jutro znowu siedze dluzej bo mam szkolenie z nowymi ludkami :) no herbatka !

Hej dziewczynki:) A co tu tak cicho?Polowy nie widac??? Ja Was opuscilam lacznie z opuszczeniem dety. W skrocie: mialam kijowe dni.Moj zwiazek sie rozpadl jednak i jakos tak na nic nie mialam dni:(((Ale juz najgorsze minelo i nie mam zamiaru topic mutkow w zarciu...Z tym,ze diete zaczynam od nowa ;/

fuska glowa do gory :) bedzie dobrze ja przez ostatnie 3 dni nie mialam czasu ani na diete ani na cwiczenia (oprocz jednego biegania, ale to sie nie liczy :p ) wiec sie zywilam ciastkami i batonami zbozowymi ale od dzisiaj powinno juz byc luzno w pracy (i po pracy ) wiec mam nadzieje, ze uda mi sie wrocic do rutyny cwiczeniowo-jedzeniowej mam @ wiec jestem napuchnieta haha i wszystko mnie boli, wiec dzisiaj koniecznie musze pobiegac i pocwiczyc - najlepsze lakarstwo na bole zwiazane z @ :) no teraz herbatka, posiedze z godzine i zabieram sie za robote :P

Gość smakoszek
Hej Fuska! Dawno cie nie było.Głowa do góry,może nie było wam pisane być razem.Teraz zacznij nowe życie,Ja mam dzis dzień do bani,obżeranie ciastami które upiekłam sobie i teściowej,ale od jutro musi być basta,musi,musi.

hej kobitki wczoraj poszlismy na pizze ok 10 w nocy, pizze z deserkiem ale po powrocie do domu zarezerwowalismy urlop na listopad, wiec motywacja wzrosla momentalnie :) wiec nie ma uz wymowek, ze tamto czy owamto diete czas zaczac :p tym razem jada z nami dzieciary mojego wlasnego meza (z pierwszego malzenstwa) wiec bedzie fajnie :) a sam hotel tez fajny bo jest w samym srodku parku wodnego - wiec spedze tydzien na zjezdzalniach :p http://images.hotels4u.com/Travel_Images/Resort_1597/Building_8331/pool7_at_the_Aqua_Blu_Sharm.JPG

hej dziewczyny, ja zawaliłam w tym tygodniu na maksa :( nawet nie będę pisać co jadłam, niech wam zobrazuje to fakt, że wczoraj o 1 w nocy wszamałam tabliczke mlecznej czekolady.. :o kuźwa ja to zawsze tak! osiągnę już coś, przyjdzie okres i wszystko musi pieprznąć :o dzisiaj się zważyłam i co? 73,5 kg, czyli cały tydzień na marne :o ehhhh zła jestem na siebie i z tego powodu też dzisiaj wpieprzam słodkie! i okres dostałam i wszystko mnie wkurza!!!!! nie ma tak! jutro już bez oszukiwania biore sie spowrotem za prawdziwą diete i ćwiczenia! do końca czerwca ma być 6 z przodu jak byk!!!!!!!!!!!!!!!!

fischi to musisz teraz ostro nadrobic ja tez po nocach jem czekolade :( i ciastka haha caly dzien mi sie nie chce, nawet mnie nie ciagnie, a wieczorem chodze i szukam czekolady :p no ale trudno sie mowi ja juz po bieganiu, 5km, pozniej pocwicze, ale nie wiem co teraz sobie siedze i przegladam forum, ale zaraz uciekam do sklepu - na rowerze :P

oj musze musze, zresztą mam za swoje, znowu waże 74 kg :( ehhh wkurza mnie to wszystko... znudziło mi się już to całe dietowanie, muszę na nowo się zmobilizować bo jeszcze 8 kg do zrzutu zostało ehhh :(:(:(

no ja niby ciagle robie sobie jakies odstepstwa od diety, a potem grzecznie wracam z motywacja, a pozniej znowu odstepstwa chyba nie potrafilabym tak caly czas sie ograniczac wole jesc tak jak jem i jesli przy okazji powoooooooooooooooooli waga leci to ok :) dzisiaj mam wolne, wiec laze po domu i jem owoce haha

Gość smakoszek
Heja,dajcie mi po tyłku,nie odzywałam się,mam małe problemy tydzień zawalony 63kg dziś rano i znowu utyłam,masakra jakaś,dziś też się nażarłam,mam totalnego doła i nie umiem się podnieść.Właśnie poprawiam sobie humor jak zwykle czekoladą z orzechami.Jak zaczęło się walić to już wszystko....:(

znowu cisza:(((cos nas malo zostalo ale ja obiecuje bywac od nowa.Wlasnie wrocilam z rowerka.Milusio i na bank sie wezme za jezdzenie. Spotkalam sie tez z kumpela do ktorej ide na wesele 6.08 a ze hmmm raczej pojde sama to musze sie ladnie zaprezentowac jako singielka:PPP Juz mi milosne doly minely- tak wlasnie widocznie mialo byc:PPPale za zadnym dupkiem nie bede plakac:)-niom i dzis malo zjadlam ale ogolnie laze spuchnieta bo przed okresem zarlam,teraz w okresie zre mniej ale watpie zebym cos schudla:)haha jutro sie zwaze u kolezanki znowu:) i mam od tego weekendu rowne dwa miechy do wesela wiec mam nadzieje,ze cos zrzuce;)motywujcie mnie :))))

Gość smakoszek
heja,tez mnie dlugo nie bylo,ale tak to jest jak sie ma dziecko,do poludnia na dworze a po poludniu w pracy,jestem wykonczona,dzis urodzinki synka wyprawialam a pare dni wczesniej dzien dziecka i organizacja festynu dla dzieci,na szczescie jutro sie odbywa. nie waze sie bo ostatnio mam imprezki,musze skoczyc z tym od poniedzialku. Cicho cicho tu...

hej ja jestem ale ostatnio dosyc zajeta dieta mi sie znudzila, znaczt dieta jako liczenie kalorii i wazenie sie itp po prostu zostane przy cwiczeniach, bieganiu i zdrowym jedzeniu i jesli przy okazji kg ubeda to fajnie, a jesli nie to trudno :p

hej:) ja też cały czas jestem, co prawda kolejny tydzień był do d.upy, ani jeden nie był dietetyczny k***a mać!!!!!! zła jestem no. 2 miesiące się bez słodyczy potrafiłam obyć, a maj to spieprzyłam koncertowo, tragicznie mi to idzie :o no ale nie poddaje sie i walcze dalej ehh.. i modle sie żeby jutro nie było więcej niż 74 kg :o 😭 a co u was dziewczyny?

hej ja juz po bieganiu i tae bo :) teraz kapiel, a poznniej grzesze ....chrupki i 1/3 snickersa hahahah

Gość smakoszek
Helo co porabiacie w tak piękny dzień? Po imprezkach wczorajszych siedzę w domu z synkiem,szykuję się do pracy chodź się nie chce. Samopoczucie do bani-czuję się spuchła:(

hej ja tradycyjnie siedze w pracy i udaje, ze pracuje haha a powaznie to akurat mam sporo pracy, ale wszystko na kompie wiec sobie odswiezam forum co 2 minuty :p pogoda do d...py 14 stopni :( slonce sie schowalo typowe lato jak na polnocny wschod anglii :p

Wtam dziewczyny , JA MAM TEN SAM PROBLEM NADWAGA MAGICZNE SLOWO...Ale juz od marca 2011 nie jem tak duzo fakt schudlam prawie 10 kg dzis sie wazylam i bylo 71 przy wzroscie 169 daje rade a co do pieczywa bialego najlepiej go zastapic pelnoziarnistym ja np. mocze bulke w kawie i do 13 daje rade czasem zjem jakis owoc , o slodyczach juz prawie zapomniialam duzo chodze i sie poce bo mieszkam we wloszech , jeszcze tak nastepne 10 i bede na seri zadowolona.. pozdrowienia dziewczyny i milego odchudzania

ja dzisiaj od rana byłam zawalona robotą.. to na uczelnie, boblioteka, zakupy, zrobić obiad, 2 prania, posprzątać aaaaaa i wreszcie zasnęłam przed tv z tego wszystkiego :P ania, ja to Ci zazdroszcze bo Ty sobie możesz podjadać te snickersy i robić te wtorkowe uczty (o ile dobrze pamiętam) a i tak wcale nie jesteś gruba, chciałabym już tak ważyć jak Ty ehh.. :( cholernie nie chce mi się już odchudzać wiecie? ale kiedyś już tak odpuściłam gdy ważyłam 73 kg i co? w przeciągu 2 lat dobiłam do 85 kg spowrotem prawie :o także tym razem chciałabym doprowadzić rzecz do końca i na trwałe!!! tylko jak tu się zmotywować? lato to nie jest dobra pora na odchudzanie.. cały czas bym słodkie jadla.. :( zwłaszcza looody :D chodze i sie poce hahaha dobre hasło :D:D

fischi no niby gruba jakas nie jestem, ale jestem bardzo niezadowolona z tego jak wygladam bede musiala zrezygnowac calkiem ze snickerson i takich innych, ale naprawde nie chce - to moja jedyna "przyjemnosc" w znaczeniu grzechu jedzeniowego haha nie pije, nie pale, nie pije kawy, nie sole, nie uzywam cukru, nie jem fast foodow to kurde chociaz tego batona czasem chce haha