Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Czy ta suknia będzie pasowała? Podoba Wam się?

Polecane posty

Mam 176 cm i waze 56 kg., mam dosc szerokie ramiona. Wybralam sobie taka suknie, ale siostra twierdzi ze bede wygladala jak zapalka w niej.... http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slubne/mon-cheri-kolekcja-2010/suknia-slubna-mon-cheri-19216-stella.html podoba Wam się wogole? Dla mnie jest przepiekna, ale siostra zaczyna mnie wpedzac w wątpliwosci

Suknia piękna! Przede wszystkim trzeba przymierzyć i samemu stwierdzić czy bedziesz czuła sie i wyglądała dobrze. musisz zwrócic uwag na tren bo jeśli tak bys go ciagnęła za sobą to po 2 godxinach sie zmeczysz a jajk bedzie wygladała z podpiętym trenem musisz sie przekonać poprostu obejrzec na zywo

nic na siłę ! ale uwierz mi że diadem to wspaniała ozdoba!

Welon musi byc i koniec ! Nie wybrzydzaj i nie pajacuj !

Nie chciałabym długo przebierac w sukniach, dlatego wybieram kilka modeli które konkretnie pojade mierzyc, ale ta mi sie najbardziej podoba:) Jezeli bede miala welon to jakis potwornie skromy.... Nie lubie welonow, nie podoba mi sie, to jakas niepotrzebna ozdoba wg mnie.... Dzięki za opinie:)

Gość szukam pomyslu na kolacje
ja nie mailam welonu i chuj innym do tego dlaczego!! suknia sliczna w moim guscie..a tren jej jest napewno odpinany wiec tanczyc sie da

Gość pucynka85
ladna ale niestety szerokie ramiona ja wykluczają...

Gość Kate998
bardzo ładna sukienka :)

Gość Kate998
Anusiak żal mi cie wcale welonu nie musi być nie słuchaj tego pajaca ja byłam na weselu panna młoda ni miała anie diademu anie welonu nic to twoja decyzja

suknia bardzo ładna, ale twoja siostra może mieć rację.Sama jestem dość wysoka i wiem, że takie sukienki podkreślają zarówno wzrost jak i szczupłość i już w ogóle ramiona. Najlepiej to ją przymierz i staraj się nie nastawiać, tylko obiektywnie ocenić czy Ci w niej ładnie. Bo to ze suknia ładna, nie znaczy że będzie pasować do Twojej figury.