Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsdhsds

dzis mam sie spotkac z facetem ktory mnie zle potraktowal ,doradz

Polecane posty

Gość jsdhsds

bylismy razem ok 3 lat ,on zachowal sie jak smiec ,zdradzil mnie w tym sensie ze pisal z inną ,przytulali się,calowali itd a mnie olal...dzis ma przyjechac porozmawiac ..i nie wiem co robic minely dopiero 3 tyg.boli jak nie wiem i nie wiem jak sie zachowac zeby cos go ruszylo ...:(

Gość jsdhsds
wiesz on twierdzi ze niby tak ale blagalnych przeprosin z jego strony nie uslyszlam... nie chce mowic rodzicom ze nie jestesm razem,trzyma moje zdjecie,mowi ze mu zle,ale tylko tyle...a ja placze dniami i nocami

Gość jsdhsds
nie zachowuje sie jakby mu jakos strasznie zalezalo,nie wiem moze ja cos zle robie..:( bo go kochammimo ze tak mnie potraktowal...

Gość zapach pomarańczy...
Czy to on poprosił o to spotkanie, czy ty?

Gość LAramija
olej farjera , nich lalunia go pocieszy. Nienabieraj sie na te bzdurne gadanie . Wiem co mowie. Nie pisz i nie dzwon do niego

Gość jsdhsds
ale ja nie umiem..powiem mu dzis definitywnie ze to koniec mimo ze cierpie a on sie bawil moimi uczuciami ...on pewnie powie ''rozumiem skoro tego chcesz '' i tyle..

Gość zapach pomarańczy...
To spotkanie z nim nic ci nie da, będziesz się czuła jeszcze gorzej. Piszesz "nie umiem, nie potrafię", bo go kocham. Umiesz i potrafisz i możesz sobie go kochać ile tylko chcesz, ale wiedz, że on ma teraz twoje uczucia w głebokim poważaniu. Doskonale wie, że ciebie skrzywdził i być może to spotkanie będzie dla niego usprawiedliwieniem dla jego sumienia, o ile je ma. Ten kochany przez ciebie facet, nie zrozumie twojego bólu, dopóki sam nie zostanie zdradzony. Popisz sobie lepiej na gg z innym facetem, który nie znając cię wyjaśni ci powody zdrady i jakie kobiety są dla niego wartościowe. Są faceci co kochają tylko ciało kobiety i są mężczyźni co kochają kobietę za całokształt. Życzę ci tego drugiego:)

zapach pomarańczy ma rację jestem w tej samej sytuacji to że go nie widzisz - pomoze Ci kiedu zobaczysz - zatęksnisz od nowa ja pogodzilam sie z tym, że facet, którego kochalam ponad dwa lata traktowal mnie jak materac, a teraz zauroczony jest laseczka z fotka.pl i to sobie powtarzam... jest ciut łatwiej