Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mnie boli??? :(

Dlaczego seks mnie nadal boli - czy seksuolog pomoże???

Polecane posty

Czy to prawda, że jeśli mózg zakodował wyjątkowo bolesny pierwszy raz, to teraz zawsze penetracja to będzie dla mnie tylko ból? Już nie wiem co mam robić i w jakiej pozycji... :( No po prostu wszystko super, orgazm łechtaczkowy, macanko i te sprawy są super, ale jak zaczyna wchodzić to dalej boli... Czy tak powinno być po roku współżycia w miarę regularnego??? Myślę, że to się już nie zmieni... :( Czy seksuolog coś by tu pomógł? Niech ktoś doradzi kto był i ma doświadczenie...

Gość upchlupup
up

I czy to prawda, że jak przejdę na wegetarianizm to moje bąki będą miały delikatny aromat imbiru? :classic_cool:

Gość amelkaaamelllka
kurcze też bym chciała to wiedzieć bo mam ten sam problem

może ma dużego i to by wszytsko wyjaśniało w którym miejscu konkretnie boli i jakiego rodzaju to jest ból kłujący? tępy? czy jakiś inny

Gość amelkaaamelllka
w moim przypadku to taki ból jakby to był nadal pierwszy raz....ma 18 cm to taki średni chyba?

To super średnia teraz jest bo ja mam 11cm to byś chyba nie poczuła nawet.

Zaraz za wejściem... Takie wrażenie, jakby błona cały czas tam była, ale to niemożliwe. Wiele razy byłam badana przez ginów różnych i wszystko jest ok, choć badanie też jest zawsze bolesne, mniej lub bardziej... Ostatnio wymaz wziernikiem tak mnie dźgnęła, że aż krzyknęłam. Wycofała i zrobiła jeszcze raz u już nie zabolało, tak jakby za pierwszym razem trafiła w... inną dziurę... :O Wiem, jak to brzmi, ale niestety ja siebie tam nie widzę, a lekarze też nic nie widzą. Odkąd jestem w ciąży w ogóle olewają ten problem, bo przecież zaszłam, to znaczy, ze wsadzić się da, a że boli? Trudno... Nie każda ma orgazmy... Mąż ma średni rozmiar, tal myślę... W buzi z trudem, ale cały się zmieści :P To chyba nie jest tak źle... Mierzyliśmy kiedyś, wyszło coś 15 długości i około 14 obwód.

Gość ja przed snem
on nie ma naprawdę 18cm, 18cm to nie jest średni, więcej nawilżenia i częsty seks mimo bólu, z czasem będzie lepiej

Gość amelkaaamelllka
badanie to mnie akurat nigdy nie bolało nawet jak dziewicą byłam hm....

15cm w buzi jak wy to robicie 14cm to raczej gruby średnia 12,7 po ciąży może się wszystko zmienić

Ja mam po prostu dużą buzię bo dużo jem i wielkimi kęsami więc mi się trochę rozepchała :classic_cool:

Liczyłam, ze po porodzie pochwa się rozepcha, niestety... Będzie cesarka :(

Zaczerniłam się ;) Trudno się mieści, ale w niektórych momentach wiecie... próbuję głębokiego ;) jakoś idzie ;) Szczerze to mogłabym tylko taki seks uprawiać... Bo przy normalnym generalnie ból jest nie do wytrzymania...

Tak i gumek nawilżonych i żeli i próbowałam się rozpychać, dzięki temu rozpychaniu tak na zimno wręcz, z samym lubrykantem, mój facet w ogóle da rady teraz wejść. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło. Było to dla mnie ogromnym, przykrym zaskoczeniem...

nic Ci nie poradze przynajmniej mam swiadomosc ze sa takie problemy

Gość Cytrynkovaa
Ja mam tak samo. Zawsze początek stosunku, gdy wchodzi, jest bardzo bolesny, tak jak za pierwszym razem, mimo że dziewictwo straciłam prawie 2 lata temu. Ale przyzwyczaiłam się już do tego bólu, zresztą trwa tylko chwilę.

A mój właśnie sztura i sztura... :( To może trwać bardzo długo i wiem, ze gdybym była normalna, to pewnie byłby to zajebisty seks, bo faceci chyba nie wszyscy tak długo mogą. A tu lipa :( Nie wiem już co robić... Może z czasem choć będzie to bezbolesne. Na razie wszystkim. Dzięki że popisaliście.

Gość gosc1997
Kiedyś bolało Mnie tylko na początku i przechodzilo teraz bol caly czas trwa chodź ostatnio jest do zniesienia tylko kiedy jestem na nim... Po stosunku jestem troche obolała... Rozmiar normalny przeciętny ale gruby... Nie boje sie ciąży pierwszy raz nie pamiętam zle, nie mam suchosci. Chodź chyba sama myśl o bólu sprawia ze to nie mija, czasami płakałam az z bólu gdy na początku próbowaliśmy i niestety nie dochodziło do tego. Doktor mi powiedział ze po ciąży powinno przejść ,a jak mam zajść jak seks jest rzadko i bolesny nawet orgazmów przez to nie mam.