Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Go艣膰 odpieprz sie wreszcie od tego
tematu, bo pojecie o kobietach masz takie jak o lotach na ksie偶yc !!! wypisujesz w ko艂o macieju te same historie , ciagle tylko a gdyby ona to zrobi艂a czy tamto zrobi艂a , ksiezniczkowanie i hipokrytki etc .. juz sie czytac tego nie da , rozwalasz tylko temat, za艂贸偶 sobie sw贸j i tam g艂o艣 swoje poglady o kobietach / o kt贸rych tak naprawde g贸wno wiesz / wracajacf do tematu.... ch艂opak sie dziewczynie spodoba艂, ale ona jemu najwyrazniej nie tak bardzo skoro tak to sie potoczy艂o 偶adne gdybanie tu nic nie da, jakby cos z tego mia艂o by膰 to by by艂o zamknij autorko temat tej znajomosci i tyle nie ten to inny , facet贸w nie brakuje

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 odpieprz sie wreszcie od tego
tematu, bo pojecie o kobietach masz takie jak o lotach na ksie偶yc !!! wypisujesz w ko艂o macieju te same historie , ciagle tylko a gdyby ona to zrobi艂a czy tamto zrobi艂a , ksiezniczkowanie i hipokrytki etc .. juz sie czytac tego nie da , rozwalasz tylko temat, za艂贸偶 sobie sw贸j i tam g艂o艣 swoje poglady o kobietach / o kt贸rych tak naprawde g贸wno wiesz / wracajacf do tematu.... ch艂opak sie dziewczynie spodoba艂, ale ona jemu najwyrazniej nie tak bardzo skoro tak to sie potoczy艂o 偶adne gdybanie tu nic nie da, jakby cos z tego mia艂o by膰 to by by艂o zamknij autorko temat tej znajomosci i tyle nie ten to inny , facet贸w nie brakuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
"i tam g艂o艣 swoje poglady o kobietach / o kt贸rych tak naprawde g贸wno wiesz / " Haha, tka tak, zwlaszcza ze w wielu kwestiach kobiety mi przyznaly racje, chociazby w tej ze dla nich 10h to wiecznosc.. itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to faktycznie okaza艂es sie
ekspertem wez sie nie osmieszaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
A gdzie ja nsapisalem ze okazalem sie eksperetem? Prosze o cytat. Jelsi go nie podasz okazesz sie bezszczelnym klamca. Czekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba ci sie cos pomyli艂o
偶膮dac czegos to mozesz u siebie w domu, jakm ci na to pozwol膮 my艣lisz, ze ktos bedzie zawraca艂 sobie dupe szukaniem cytat贸w bo ty sobie tak napiszesz , idz na spacer i och艂on bo sie przegrza艂es frajerze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 filozofikkow
Nie zadam tylko prosze! Naucz sie czytac to wtedy poromzwiamy! Ktos bezpodstawnie mnie o cos oskarzly, prosze wiec o odowdy. Brak dowod swiadczy o bezczelnosc tej osoby

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt cie o nic nie oskar偶y艂
tylko cie wy艣mia艂 :) i nie nakrecaj sie tak bo to nie sala sadowa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
Wasza nagonka na moja osobe pokazuje jak brutalna jest prawda dla niektorych osob, stad to najezdzanie na mnie. Prawda bywa niewygodna, mamy tego przyklad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapisz sie do stowarzyszenia
prze艣ladowanych :)

Udost臋pnij ten post

dsdsdsds, hahahahha nas irytuje Twoja g艂upota, kt贸r膮 pokazujesz w ka偶dym poscie :) woszem w niekt贸rych przypadkach masz racje, ale nie pozwalasz sobie nic powiedzie膰, co jest 艣mieszne " Wasza nagonka na moja osobe pokazuje jak brutalna jest prawda dla niektorych osob, stad to najezdzanie na mnie. Prawda bywa niewygodna, mamy tego przyklad" to Ty sie irytujesz jak kto艣 ma inne zdanie i obra偶asz, aha i nie wiesz co znaczy s艂owo hipokryzja, hipokryt膮 to jest osoba, kt贸ra robi jedno a m贸wi drugie robi, za plecami nadaje, ob艂udnik itp. Ile ty masz w og贸le lat, mia艂e艣 kiedys dziewczyne, w膮tpie, bo Twoje teorie s膮 idiotyczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
"dsdsdsds, hahahahha nas irytuje Twoja g艂upota, kt贸r膮 pokazujesz w ka偶dym poscie " Podaj chociaz 3 przyklady mojej glupoty, prosze o cytaty. Czekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wez juz idz stad bo smucisz
idz na topik o wymaganiach kobiet i tu i tam piszesz dyrdymaly i krecisz sie w k贸lko

Udost臋pnij ten post

"Wasza nagonka na moja osobe pokazuje jak brutalna jest prawda dla niektorych osob, stad to najezdzanie na mnie. Prawda bywa niewygodna, mamy tego przyklad" pieprwszy przyk艂ad, m贸wisz o kim艣, robisz dok艂adnie to samo, irytujesz si臋 bo kto艣 Ci zwraca uwage, a sam nie dajesz nikomu doj艣c do s艂owa, bo TY MASZ RACJE ! przyk艂ad g艂upoty Gdybys nie byla ksiezniczka to bys mu to powiedziala, facet by wiedzial na czym stoi, podjalby decyzje i albo bylisbyscie razem albo zakonczylisbyscie znajomoscia i Ty bys sie nie meczyla, nie ludzial. No ale coz, za zachowanie ksiezniczkowate trzeba placic, poniesc kare. Ty wlasnie ponosisz, moze Cie to czegos nauczy, wyciagniesz jakies wnioski. Przyk艂ad skrajnej g艂upoty s膮dz膮c, 偶e dziewczyna jest ksi臋偶niczk膮, tylko dlatego, 偶e zaledwie po 3 spotkaniech nie powiedzia艂a mu, 偶e chce z nim by膰, tylko czeka艂a a偶 si臋 rozwinie sprawa, ale Ty tego nie rozumiesz.Mo偶e sie wstydzi艂a, ba艂a, by艂o jej g艂upio gdyby powiedzia艂, 偶e nic z tego. Teraz mo偶e za to p艂aci, ale ten typ to frajer, a mi sie wydaje, 偶e jestes podobny do niego, dlatego oczekujesz ze laski maja dzia艂a膰 pierwsze :) Ale TY jestes. Jesli sie zachowujesz w stosunku do niego jak kolezanka to on tak samo sie zachowuje w stosunku do Ciebie, moze nawet nie pomyslal ze mozesz go traktowac jako cos wiecej niz kolege! i kto ma wyciagn膮c pierwszy rek臋? ta sama droga, on mysli ze on jest kolega, ona ze kolezanka, b艂臋dne ko艂o, ale ty twierdzisz, ze to ONA ma pokazac jak jej zalezy, a jesli nie to jest ksiezniczka HAHAHAAHHAHAAA, spoko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
" pieprwszy przyk艂ad, m贸wisz o kim艣, robisz dok艂adnie to samo, irytujesz si臋 bo kto艣 Ci zwraca uwage, a sam nie dajesz nikomu doj艣c do s艂owa, bo TY MASZ RACJE ! przyk艂ad g艂upoty" konkrety, cytaty prosze. Czekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
". Teraz mo偶e za to p艂aci, ale ten typ to frajer," Tak jest frajerem bo nie lata za nia jak glupi, nie zabiegal o nia itd. dlatego jest frajerem

Udost臋pnij ten post

kurwa nie chodzi o latanie, tylko o g艂upiego sms jak min膮艂 dzien !!!!!!!!!!!!!!!!, jednego zasranego sms do chuja, wiadomo艣膰 raz na tydzie艅 w postaci spotkamy si臋 nazywasz lataniem? czyli jak b臋dziesz z dziewczyn膮 to wyslesz jej jednego sms na dzie艅, bo ona struga ksi臋偶czniczke, a Ty nie jeste艣 frajerem, kt贸ry b臋dzie chcia艂 si臋 skontaktowa膰 z swoj膮 dziewczyn膮 ( ty nazywasz to frajerstwem) -chyba prze偶y艂e艣 jaki艣 powa偶ny zaw贸d mi艂o艣ny Racja, szkoda ze musze to czynic bo do Was, ksiezniczek nic nie dociera, kiedy zrozumiecie ze jestescie hipokrytkami wygodnymi. Kiedy zmienicie swoje podejscie? ja mam swoje, ty swoje, g贸wno ci do tego, obrazasz w k贸艂ko s艂owem hipokrytka kt贸regi nie znasz, zero kultury, to dlatego 偶adna Cie nie chce, niedo艣c ze frajer, to bez kultury

Udost臋pnij ten post

Prawda jest taka ze gdyby ten frajer odezwal sie ze dwa razy to juz by byli razem i tutaj nie potrzeba zadnych skomplikowanych teorii. Wiecie dlaczego sie nie odezwal? Bo mu nie zalezy i tyle. Wlasnie jedyna szansa w tym ze mu napiszesz ze nie potrzebny ci kumpel wtedy moze cos sie zmieni a jak nie to trudno.

Udost臋pnij ten post

[zg艂o艣 do usuni臋cia] KingOfMen Ciebi by taki tekst ruszy艂?? bo wczoraj jeden mi napisa艂, 偶e ju偶 sam nie jest [ale nei wiem czy 艣ciemy nie wali, bo z nim to tak zawsze, 偶e nei wiadomo czy psiz臋 na serio czy sobie 偶artuje] to napisa艂am mu , ze w takim razie ko艅czymy znajomo艣膰 bo ju偶 nie widz臋 motywacji do pisania to mi nawtyka艂, 偶e ja to tylko pisz臋 by z kim艣 zwi膮zek stworzy膰, napisa艂膮m, 偶e tak nei jest ale nei potrzebuj臋 wi臋cej takich znajomo艣ci do pogadania na gg generalnie jakby si臋 wkurzy艂 napisa艂 , 偶e on by nei chcia艂 ko艅czy膰 rano na trze藕wo przemy艣la艂am , 偶e faktycznie g艂upio zareagowa艂am, za emocjonalnie;o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu odpisujecie
temu kolesiowi. IGNORANCJA go st膮d wykurzy. Nie rozumiecie ze to miejsce to jest jedyny jego kontakt z kobietami. A poniewa偶 odpisujecie, on jest. Zlejcie go zero odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mareksas
To ze musicie sie az laczyc, ustalac taktyke wobec usera dsd pokazuje jak bezradni jestescie wobec niego. On sam, piszac zazwyczaj prawde tak wasz deklasuje ze musicie sie laczyc, stosowac apele by moc sie przeciwstawic. Ten caly dsd bije inteligencja was wszystkch

Udost臋pnij ten post

Setunia Czemu za emocjonalnie? Od rozmowy na gg o glupotach masz pewnie kolezanki. On sie wkurzyl czyli troche go to ruszylo, nie chce konczyc czyli to dobry znak. Nie odzywaj sie teraz pierwsza do niego. Jak odpisze to znaczy ze moze byc cos wiecej. Poszlas do przodu a tak dalej by sie konczylo bezproduktywnymi rozmowami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tanskaaans
"najpierw nalezy si臋 poznac, a dopiero potem zrozumiec, czy o taki zwiazek mi chodzi" Autorka z tego co pisa艂a od razu poczu艂a, 偶e to jest to. Tym bardziej, 偶e na pocz膮tku si臋 ca艂owali. Troch臋 moim zdaniem ona tu pope艂ni艂a b艂膮d bo za bardzo z grubej rury na pocz膮tku poci膮gne艂a, skoro na pocz膮tku trzeba si臋 pozna膰. A co do reszty moim zdaniem w 70% dobrze podje艂a reszt臋 dzia艂a艅. Podje艂a rozmowy, zaproponowa艂a spotkania. Do jednego czy dw贸ch tu widz臋 chyba dosz艂o ( sorry nie przeczyta艂em dok艂adnie). I na spotkaniu kole艣 zaproponowa艂 wycieczk臋. Ale to raczej wygl膮da艂o jak by bra艂 j膮 na lito艣膰 bo powiedzia艂a ale ci fajnie. Co znaczy mo偶esz z nami jecha膰?. To chyba jaka艣 parodia!. Gdyby mi na dziewczynie zale偶a艂o to bym nie powiedzia艂 z nami tylko zemn膮. By艂a by to propozycja oczywi艣cie. ALE ZE MN膭!. Mimo, 偶e jestem facetem, kt贸ry uwa偶a, 偶e obie strony powinne si臋 stara膰, uwa偶am jak dsds mamy podobne pogl膮dy. To teraz z autorki jestem zadowolny. Ale dlaczego napisa艂em, 偶e w 70% podje艂a dobrze dzia艂ania? Ano dlatego, 偶e wyja艣ni艂o to sytuacje na 99%. 呕eby na 100 si臋 upewni膰, mo偶na by bu waln膮膰 bezpo艣rednio i si臋 zapyta膰 co dalej? Poco na pocz膮tku zrobi艂 takie zagranie?. I jak od pocz膮tku posrzega艂 relacje. Ale to trzeba by膰 stanowczym i bezpo艣rednim. Ale i tak dobre kroki by艂y.

Udost臋pnij ten post

tanskaaans - piszesz z sensem, jasne ze obie strony si臋 musza starac, ale dsds ma jakies problemy z kobietami, bo to co tu wypisuje to jakas paranoja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
"tanskaaans - piszesz z sensem, jasne ze obie strony si臋 musza starac, ale dsds ma jakies problemy z kobietami, bo to co tu wypisuje to jakas paranoja" Haha, dobre. Tanskaans ktory ma podobne poglady do mnie pisze dla Ciebie z sensem, a ja to co wypisuje to paranoja hahah Logika kobiet...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie chodzi o
inteligencje. tylko namolnos膰 paranoiczn膮. normalnemu powiesz id藕 stad i p贸jdzie, a choremu psychicznie tak nie powiesz, bo jak mu si臋 to m贸wi to zaczyna by膰 jeszcze bradziej nienormalny i namolny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viceversa85
tanskaaans - dzieki za pochwalenie moich krokow;) wszystko co robilam mialo chyba na celu wyjasnienie sytuacji przy jednoczesnym nie narazeniu sie na odrrzucenie (zeby sie nie czuc jeszcze gorzej). To jakis rodzaj samoobrony a nie ksiezniczkowanie. Jego kroki mi raczej z czasem tylko pokazaly, ze on nie ksiezniczkuje (nie czeka na moje dzialanie) tylko, ze mu nie zalezy. I teraz ostatnie co ja chyba powinnam zrobic to na jego ewentualny nastepny sms z propozycja spotkania napisac wlasnie, ze nie kumpelstwo mnie nie interesuje. Chociaz zabrzmi to niestety jak lament zdesperowanej samotnej kobiety, ktora szuka za wszelka cene zwiazku.. Ale moze znajde lepsze slowa na to samo;) I jesli on napisze: ok (a pewnie napisze) nie bede po nim plakac. Najgorze, ze bede musiala sie zastanawiac co jest ze mna nie tak, ze znowu nie wyszlo. Jest tez mozliwe, ze jak mu zasugeruje, ze chcialabym czegos wiecej jemu sie oczy otworza.. Ale nie nabijajcie sie ze mnie, bo tak naprawde w to nie wierze. Chcialabym w to wierzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
"Najgorze, ze bede musiala sie zastanawiac co jest ze mna nie tak, ze znowu nie wyszlo. " Oczywiscie ze warto sie zastanowic nad soba, nad swoimi niepowodzeniami w relacjach z plcia przeciwna, ale nalezy pamietac by nie popadac w skrajnosci. Relacje damsk-meskie to gra 2 osob, ich przebieg zalezy od 2 osob, niezawsze wina jest tylko po jednej stronie. Zapewne cos zle robisz, ale czy to jest jedyna ale glowna przyczyna twooch niepowodzen?Zapewne nie. Nie zapominajmy tez ze nie kazdemu jest pisana druga polowka. Wiem, zabrzmailo to bardzo pesymistycznie, szczegolnie dla samotnyhc kobiet ale taka jest prawda. Niektorym jest pisane zycie w pojedynke....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dsdsdds
Czy kobieta bez faceta i facet bez kobiety ma sie czuc gorszyhc od tych co z kims sa? Absolutnie nie. Zrozumcie ze o wartosci faceta nie swiadczy fakt posiadania lub nieposiadania kobiety, analogicznie jest z wartoscia kobiet. Nie budujmy swojej wartosci na 2 polowce, nie leczmy sobie nimi kompleksow. To nie swiadczy bynajmniej o nasze fajnosci(bo ktos z nami chcial byc) to swiadczy o naszej slabosci, zakompleksieniu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miewi贸rka
Olewamy takich, kt贸rzy siedz膮 na forum dyskusyjnym, a nie umiej膮 dyskutowa膰. Mam tak膮 sytuacj臋 teraz, 偶e by艂am na randce, by艂o dosy膰 fajnie, pod koniec zaproponowa艂 nast臋pn膮, ja mu powiedzia艂am, 偶e ch臋tnie. Od tego czasu w og贸le nie zadzwoni艂, inna sprawa 偶e nigdy nie dzwoni艂, zawsze rozmawiamy na 偶ywo. Jak si臋 gdzie艣 spotkamy, to wspomina cos o drugiej randce, ale nigdy nie napisze smsa, nie zadzwoni, chocia偶 jak ja mu dwa razy napisa艂am, to zawsze odpisa艂. Zainteresowany czy nie?

Udost臋pnij ten post