Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość viceversa85
Ja mam odwrotne wrazenie odnosnie rozwalania tematu - dsds jest jedyna albo prawie jedyna osoba tutaj, ktora ma zupelnie inne zdanie na temat 'co gdy facet milczy'.. i dlatego dyskusja trwa.. bo tak, to wszyscy bysmy zgodnie tutaj stwierdzili, ze jemu nie zalezy i nie ma co do tego zadnych watpliwosci;p ja zapytalam go smsie jak widzi nasza znajomosc itp nie odpisal ja juz zaluje,ze wyslalam ale tak zle i tak niedobrze niestety tak to juz w zyciu jest, ze strona, ktorej bardziej zalezy jest na gorszej pozycji.. jest slabsza i bardziej zalosna Ja czuje sie załosnie

Gość lampka nocnaa
Oczywiscie że można być niesmiałym i się starać. To staranie się pomimo niesmiałosci świadczy o zaangazowaniu się faceta. Jak jest niesmiały nic nie robi i czeka nie wiadomo na co, to jaki z niego będzie ojciec? Czy w ogóle będzie skoro taki nieśmiały :D

Gość ależ człowieku beznadziejny
wybierajac kobiete czy faceta, mozesz tylko polegac na tym co ci sie wydaje, pewnosci nie masz nigdy, no chyba ze ty jestes jasnowidzem i wiesz to na 100% i nie musisz naprawde nikogo przed niczym chronic, ludzie sami o siebie dbaja, czasem popełniaja bledy ale takie jest zycie, nie musisz tu odgrywac roli wybawiciela kobiet spełniajacego swoja szlachetna misje bo jedyne co wywołasz to usmiech i politowanie

Gość lampka nocnaa
no autorko, głowa do góry. człowiek uczy sie na własnych błędach. iles tam ich musimy popelnić, zeby stac sie mądrym. A najważniejsze to wyciągać wnioski. Czy dostałaś info że on smsa odebrał?

Gość kamilllllooooo
no i dsdsdds cie podpuscił i wyjdziesz na kretynke facet nie wykazywał zainteresowania toba jako potencjalna dziewczyna , a ty mu piszesz jak widzi wasza znajomosc a jak ma widziec ??? potraktował cie jak znajoma, jedna z wielu i to powinno ci wystarczyc zeby go skreslic z listy życzeń, po co to dalej drążysz, dociekasz ..

Gość dsdsdds
viceversa85 Facet na 90% Ci odpisze, pytanie tylko kiedy. Znajac facetow prawdopodobnie on teraz mysli jak co Ci napisac, nawet jesli wie jak widzi znajomosc(albo nie widzi) to zastanawia sie nad ubraniem tego w slowa. Ten sms zapewne byl zaskoczeniem dla niego(moze o tym nawet napisac w sms, ze zaskoczylas go itp)

Gość dsdsdds
"no i dsdsdds cie podpuscił i wyjdziesz na kretynke" Jaka kretynke? Bedzie wiedziala na czym stoi, moze z tego bedzie zwiazek, a tak to by sie meczyla dalej w imie czego?

Gość viceversa85
lampka nocna - czyli uwazasz, ze ten sms to byl blad?;p bo ja po prostu chce cos wiedziec i moc zakonczyc znajomosc.. wiem, ze zakonczy sie ona jego satysfaakcja i dowartosciowaniem i moim wielkim dolem, poczuciem wstydu i zazenowaniem, ale chyba juz wole przez to przejsc i stanac na nogi niz tkwic w tym zawieszeniu i meczyc sie nie wiadomo jak dlugo.. raport dostalam od nie odpisuje moze jest w takim szoku, ze nie wie co odpisac hehe

Gość dsdsdds
"potraktował cie jak znajoma, jedna z wielu i to powinno ci wystarczyc zeby go skreslic z listy życzeń, po co to dalej drążysz, dociekasz ." Porzadny facet nie caluje sie ze znajoma, ze znajomymi sie nie caluje. Inna sprawa kim autorka tematu jest dla niego teraz, kim byla w momencie gdy sie calowal z nia(w jakim kontekscie on wtedy na nia patrzyl) a kim jest teraz.

Gość viceversa85
kamillloooo....... teraz to mnie dobiles/as masakra

Gość kamilllllooooo
jaki związek chłopie ??? jakby miał byc związek to dawno by o tym wiedziała i tego tematu by nie było meczenie niezainteresowanego faceta smsami z retorycznymi pytaniami to nie jest dobry pomysł

Gość twims
"Porzadny facet nie caluje sie ze znajoma," Może on nie jest porządny? Vice, wysłałaś smsa i zobaczymy, co odpisze, już się nie zadręczaj :) głowa do góry :)

Gość lampka nocnaa
Hm...myslę, ze wysyłałaś sms z nadzieją, ze on napisze "zalezy mi na Tobie, chcę w z Tobą być". Ale jak już troche takich sytuacji będziesz miała za sobą, to bedziesz wiedziała że jakby tak uważał, tobyś w ogóle nie musiała tak dywagować i pytac się. Kobieta ktora nie wie na czym stoi, tak naprawdę wie na czym stoi, tylko to do niej nie dociera. Ale nie uważam że się poniżyłaś. Tak nie myśl. Zobaczysz jednak że nic z tego ze zadzwoniłaś, spotkałaś się, napisałaś nie zaprowadzi Cię do tego czego pragniesz.

Gość dsdsdds
"jaki związek chłopie ??? jakby miał byc związek to dawno by o tym wiedziała i tego tematu by nie było meczenie niezainteresowanego faceta smsami z retorycznymi pytaniami to nie jest dobry pomysł" Ale ona nic nie wie, bo jest za bierna, wykazuje za malo inicjatywy! Faceci nie sa masochistami by nie zadreczac sie retorycznymi pytani ze strony kobiety ktora maja daleko gdzies. Takim kobietom faceci mowi jasno - nie pisz do mnie, nic z tego nie bedzie itp

Gość kamilllllooooo
taki niby jestes nowoczesny i sredniowieczem tu szafujesz , a prostej rzeczy nie czaisz, teraz sie zdarza nawet seks i zwiazku z tego tez nie ma, a jakby facet chciał zwiazku z kazda kobieta, z która sie całuje to kazdy miałby po kilka kobiet ---- takie czasy cholera wie co to w sumie za koles , nie znasz go ani ja go nie znam wiec nie wiemy czy to całowanie miało dla niego jakies wieksze znaczenie czy nie bardzo w kazdym razie gdyby był dziewczyną zainteresowany to , zachowywałby sie zupełnie inaczej

Gość dsdsdds
viceversa85 co w sprawie tej calej sytuacji mowi Ci twoja intuicja?

Gość dsdsdds
"w kazdym razie gdyby był dziewczyną zainteresowany to , zachowywałby sie zupełnie inaczej Ale ja tu pisze od samego poczatku ze niekoniecznie tak musi byc! To nie sredniowiecze! "jakby facet chciał zwiazku z kazda kobieta, z która sie całuje to kazdy miałby po kilka kobiet ---- takie czasy" Ja nie mowie ze chce zwiazku. Ja tylko pisze ze porzadny facet sie nie caluja ze znajoma! Porzadny. Jesli kobieta zgadza sie na nieporzadnego faceta, chce takze takiego to juz jej sprawa.

Gość Intuicja od poczatku
mówiła jej że nic z tego, Twój móżdżek tego nie widzi przez tyle postów?

Gość Intuicja od poczatku
a teraz pierdzielisz że to może jej wina, co??!!

Gość dsdsdds
To co sie jej wydaje, to co mysli ze wzgledu na doswiadcznia z poprzednich zwiazkow to zupelnie cos innego niz intuicja.

Gość viceversa85
Nie wyslalam tego smsa z nadzieja, ze on nagle mi wyzna, ze bardzo chce ze mna byc. nie jestem az tak naiwna. Po prostu meczy mnie ta sytuacja bo widocznie mamy inne oczekiwania.. On sie moze bardzo cieszy, ze ma nowa super kumpele, z ktora swietnie sie rozumie (to szalone calowanie i przytulanie nie wiem czym dla niego bylo).. ja nie potrzebuje kolejnego kolegi.. moze przyjaciela to jeszcze, bo samotnosc mi doskwiera.. ale nie kolegi od okazji Dlatego napisalam zeby to z nim wyjasnic i zakonczyc znajomosc (=nie meczyc sie juz)

Gość no to bucu może powiesz
jak się można czuć w czasie miesiaczki, skoro wiesz co to intuicja, a to kobiety ją mają

Gość dsdsdds
"jak się można czuć w czasie miesiaczki, skoro wiesz co to intuicja, a to kobiety ją mają" Czy Ty czytasz co piszesz? Gdyby za brak myslenia karali to bys dostal dozywocie.

Gość no to bucu może powiesz
to Ty pisze co to jest intuicja, sugerujesz jej czym to nie jest, a sam napisałeś, ze to kobietu maja intuicję. Dlatego moze nam tu jeszcze powiesz jak to jest mieć miesiaczkę i rodzić skoroś taki mądry bucu jeden.

Gość kamilllllooooo
no widzisz :) nie pisz tak bo guru orzekł, ze sie nadajesz do pierdla haha wiesz co facet, moim zdaniem to ty tyle wiesz o zwiazkach , kobietach i sprawach damsko- meskich co rolnik o neurochirurgi, cos tam se poczytałes i sie tutaj usiłujesz wymadrzac , ale jak czytam twoje posty to moim zdaniem nie miałes jeszcze zadnej kobiety, z żadna nie byłes, masz jak sadze problem z podrywaniem kobiet i stad to twoje zapalczywe domaganie sie od kobiet działania i wykazywania inicjatywy pewnie byś chciał, zeby kobiety sie zmieniły i podrywały facetów to wtedy i ty miałbyś szanse problem nie tkwi w kobietach i ich braku inicjatywy tylko w braku twojej i kompletnie zjebanym charakterze, czarno cie widze hehe autorce zycze powodzenia z innym facetem bo z tym to lipa całkowita, zmykam do pubu na meczyk i piwko ;) hej wszystkim :)

Gość lampka nocnaa
Napisze jeszcze raz: jak już będziesz miała za sobą pare takich zdarzeń, bedziesz wiedziała że bezcelowe jest takie pytanie. Ale skoro dla świetego spokoju chcesz uslyszeć to od niego: po prostu czekaj na odpowiedź. Ja tam myśle, ze tak ci odpisze, zeby cie nie stracić, ale też żeby ci nic nie obiecać

Gość viceversa85
lampka nocna - nie wiem czy to pytanie bylo bezcelowe.. chcialam to skonczyc.. moglam nie odpisywac na jego kolejne rzadkie smsy albo go zbywac brakiem czasu (wbrew sobie) i dsds by mi tu pisal ze jestem glupia bo stracilam szanse na cos fajnego.. i zostalby mi ten niedosyt.. ze sie nie upewnilam.. a tak to wiem odpisal odpisal tak samo dziwnie jak sie caly czas zachowywal

Gość co odpisał?
autorko, przynajmniej przybliż. to pokaże, w jaki sposób on myśli.

Gość lampka nocnaa
no a co napisał?

Gość dsdsdds
Mowilem ze odpisze i odpisal.