Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njjjjjjjy

Dlaczego niektorzy maja nowa dziewczyne co noc,a inni sa prawiczkami?

Polecane posty

Gość njjjjjjjy

i nawet nie trzymali dziewczyny za reke?

Dołączam się nawet nie trzymałem za rękę nawet nie byłem na swojej studniówce ile masz lat.

Gość hahahahsunyxeiu
Jak będziecie całe życie stali i czekali aż na was księżniczka z nieba spadnie to sorry. Inicjatywa stoi po stronie faceta. Podoba Ci się? Podejdź i zaproś na piwo, kawę, herbatę! Ale nieeeee... po co. Strach, nieśmiałość, brak wiary w siebie. DLATEGO!

Gość njjjjjjjy
23 mam. Na studniowce tez nie bylem. Podobala mi sie jedna ,ale bylem tylko dobrym kolega - bo zajeta...

Gość prawiczek z warszawy
Gdyby wszyscy mieli po równo to było by nudno :D

Boję się odrzucenia, nie mam wiary w siebie, jestem nieśmiały dokładnie mnie opisałeś to by wszystko wyjaśniało. trzeba się przyzwyczaić do samotności i tyle

Gość hahahahsunyxeiu
Trzeba zawsze iść po najmniejszej linii oporu? Tak, masz rację. Przyzwyczajaj się do samotności. ;)

Bez urazy, ale Ciebie Jakubie powinni wysłać do Afryki na wymianę na jakieś biedne dziecko. Ty życie zabijasz, zaprzepaszczasz, wyniszczasz je, ono być może przynajmniej spróbowałoby żyć

Czymże jest korzystanie z życia może gdybym był inny miałbym w życiu lepiej jestem jaki jestem coś musi się stać żebym się zmienił jestem nieśmiały od pierwszego dnia w przedszkolu gdy mama wyszła a ja stałem sam na środku i płakałem i tak mi już zostało lepiej żebym się nie rozmnażał a cierpienie wraz ze mną .

Gość marcinek warszaffka
to tak jak ja, bylem w zerowce. Przyszedlem 2 dnia, mama poszla ,nikt nie chcial ze mna gadac,dostalem klockami w twarz i sie poplakalem. W podstawowce koledzy zabrali mi spodnie i bylem w samych gatkach i skarpetkach przed dwiema klasami. Moje zycie juz sie nie zmieni. Bylem i jestem frajerem. Mam to w dupie :)

Jestem na wyższym stopniu frajerstwa niż większość możę sobie wyobrazić. Ogólnie to ja już jestem poprostu zły.

Argen czy to ma jakieś znaczenie wogóle jednym się powodzi i chodzą uśmiechnięci i szczęśliwi innym się nie pofarci i chodzą smutni prosta zależność przyczyna skutek i dużo zależy od tego jaki kto jest jak podchodzi do świata są optymiści i pesymiści w głowie z jakichś powodów uruchamiają się te a nie inne nerwy wydzielaja się te hormony substancje to tylko reakcje fizyczne i chemiczne to tylko uczucia imi żyjemy ohne nami kierują tylko że to nie ma żadnego znaczenia dziś jestem zdołowanay ze swojego frajerstwa za tydzień nie będę się tym przejmował i tak do śmierci co to za róznica czy umre jako prawiczek czy nie co to za róznica czy cierpie czy sie raduje wszystko jest dla ludzi jest czescia swiata tak jest i nic mi nie daje tego swiadomosc. jestem nihilista cynikiem