Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Podaję cechy które dyskwalifikują dla kobiety, a które przywabiają mężczyzn.

Polecane posty

Gość d'artagnan
nie odpisze jej poniewaz ksztalt jej ust nie ukladalby nalezycie sie na moim czlonku:P

- szczupłe obojczyki tzw skrzydło nietoperza - co to jest ?

Mangusto, mam telefon na abonament. Moxi nie kryguj się jak panieneczka, daj fotkę a jeśli się wstydzisz to możesz na priv. Kliknij mój profil tam znajduje się jedna bardzo ciekawa informacja.

Gość dArtagnan myśle
ze ta kobieta nie ma taktu i klasy skoro sama do Ciebie pierwsza napisała.To facet powinnien uganiac sie z kobieta jesli On zna swoja wartosc i jest dama..:-) Ja gdybys podał mi swój numer telefonu wyrzyciłabym go do kosza chodzbys nie wiem jak był przystojny.To ze własnie ty bys mi go podał przekresliło by Cie w moich oczach.

Gagita jest to szczupły obojczyk ładnie wyrzeźbiony, z wyraźnie zarysowaną kością obojczykową i sąsiadujący z ładną szczupłą szyją. Odstręczające jest w tym miejscu, zaległość tłuszczu która zakrywa to miejsce warstwą jednolitą ciała. Dobrym przykładem jest obojczyk Halle Berry podaję link do zdjęcia: http://tnij.org/lpbt - to dobry przykład obojczyka "skrzydło nietoperza"

Ej ty, wstydzę się :) Sam rozumiesz czemu. Chyba że wymienimy się fotkami? Ja swoją ty swoją. Bo, ja tak samo jak ty, nie chcę się afiszować i wolę pozostać w anonimowości :) Jak wolisz?

Totalna polewka z autora :D:D:D:D:D:D:D:D buhahahahaha dobra spadam nie bede na tak debilnym temacie postów nabijal

Gość frankness
ja taki mam i mi się nie podoba

Nie rozumiem tego podejcia. Ta dziewczyna chciała osiągnąć cel tzn poderwać mnie, zacząć znajomość albo zostać nawet moją dziewczyną. Czy należy ją za to ganić? Osiągnęła mały sukces = dałem jej swój numer telefonu, teraz od niej zależy czy to umiejętnie wykorzysta. Naprawdę gdybym ja miał się uganiać za wszystkimi pięknymi dziewczynami które mnie zagadną to ... LOL :) nie miałbym na nic czasu :)

Gość ja,ja napiszę na maila
moze zaprosi mnie do ' swojej ulubionej restauracji Belvedere' :D :D :D

Hahahahahahahahahahahaha sromowate hahahahahahahahaha Ogólnie widać, że jesteś niezbyt inteligentny, ograniczony, nudny, sfrustrowany etc. Myślę też, że bardzo obciachowo wyglądasz. Twoje życie musi być naprawdę żałosne, skoro twoją rozrywką jest wylewanie żółci na kafe.

Moxi już zaznaczyłem, że nie wysyłam swojego zdjęcia. Jestem osobą mocno rozpoznawalną w pewnych kręgach i nie mogę sobie pozwolić na utratę anonimowości. Przykro mi. Natomiast jestem 1000% dyskretny, wiem że to tylko słowa które mogę napisać, ale nigdy nikt się na tym nie zawiódł.

Gość a ja myslę ze
jest brzydki,niski chlopak z brzuszkiem:O

Mocno rozpoznawalny? A co uciekłeś z Tworek czy z jakiegoś więzienia? Może z Rakowieckiej skoro jesteś z Warszawy? Do tego wszystkiego jeszcze masz telefon na abonament - łałłłłłłłł sikajm po nogach :) Aaa i dostęp do internetu masz- niezła z Ciebie partia :D

Mangusta te prawione na siłę złośliwości burzą twój wizerunek osoby wyluzowanej i z poczuciem humoru który mam o tobie.

Gość a ja myslę ze
Dopieka tutaj dziewczynom bo w rzeczywistosci dostaje kosza od takich.

Dzięki za wyjaśnienie , a mnie ganią że to jest objaw chudości wystający zarys kości :( Dziwi mnie to że wszyscy tak po Tobie jadą tutaj jakoś tak personalnie do tego podchodzą :) może to kwestia wieku osób czytających , a właśnie musisz wziąć poprawkę również na wiek ideału przecież są piękne babki nie koniecznie dwudziestoletnie :)

Gość dArtagnan myśle
no i tu jest właśnie sedno sprawy...nie miiałbys czasu na nic gdybys sie uganiał za wszystkimi pięknymi kobietami...jestes kurwiarz który rozdaje swój numer telefonu i karze sie przed soba plaszczyc i sie zdobywac. Boisz sie odrzucenia dlatego czekasz az to kobiety sie do ciebie odezwa... Dla mnie totalne dno jestes,to facet powinien zdobyc numer kobiety i do nie pisac lub dzwonic..ja bym sie nie ponizyła piszac pierwsza do Ciebie.

Oj, Ej ty, no to mamy problem, bo ja też jestem dosyć rozpoznawalna ;) Wiesz, wykorzystuję swój głos na szerszy pokaz publiki, głupio by mi potem było, jakbym śpiewała na scenie, a ktoś by rzucił: " O, to ta cizia z kafe!". ;) Wolę anonimowosc

Gagita oczywiście, wydajesz się osobą na poziomie. NP stosowanie przekleństw przez kobietę = natychmiastowa dyskwalifikacja. Kiedyś miałem taką sytuację - zaprosiłem do restauracji dziewczynę. Bardzo się starała. Naprawdę ją polubiłem. Aż nagle z jej ust wyrwało się przekleństwo to to takie "grubsze". I wiecie co? Bez słowa zawołałem kelnera, poprosiłem o rachunek, poczekałem w milczeniu, zapłaciłem i wyszedłem. Miała łzy w oczach. Postąpiłem twardo, ale słusznie. Kobieta która używa przekleństw to dno. A wracając do tematu, to oczywiście wiek przydaje kobietom wiele uroku, ale tak max do 30-33 lat. Później następuje proces starzenia.

hahahahaahah ale tu towarzystwo, śmietanka po prostu :D Wszyscy rozpoznawalni, ciekawe jak to będzie jak po urlopie wrócę do swojego gabinetu i co powiedzą inni :) Ojej :)

Gość frankness
eee napisz jakiego zachowania nie tolerujesz u kobiety

Gość ulice bez jutra
dziwne,

o kurwa, sami znani tutaj heheh....;p