Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama_2,5 latka___

Mam 2,5 letnie dziecko Chciałabym już miec drugie, ale sama już nie wiem czy ter

Polecane posty

Gość mama_2,5 latka___

az czy jeszcze nie... Mąz duzo pracuje. Głównia zajmuję się dzieckiem ja. Jest dosć zywe:) Boję się, ze będzie ciezko z dwójką dzieciaczków Ale z drugiej str chciałabym wychowywac dzieci razme..... Jakie jest Wasze zdanie..jak wychowuje się dzieci z 3 letnią róznicą wiekeową? CZy nie powinnam się wogóle niczego obawiac?

nie wiem czego tu się bać? różowo zawsze nie będzie na pewno ale są piekne chwile, których nigdy nie zapomnisz

moj syn ma 2,5 roku a córa 3 miesiace i jakos daje rade, nie jest źle ;)

Gość mama_2,5 latka___
czego się bać codziennosci...chciazby spacer z dwójka dzieci. syn nie zawsze dizie za ręke. Prowadząc wózek z maluszkiem mam uganiać się za starszakiem? Syn nie zawsze przesypia noce....takie drobne przykłady. Ogólnie chciałabym sie dowiedzieć jak jest u innych...

ale pomysl sobie w taki sposob ze jeszcze sie nie odzwyczailas od malego dziecka. Im synek bedzie starszy i bardziej samodzielny to nie bedzie Ci sie chcialo od nowa bawic w pieluszki, tak bym to nazwala :)

ja tez jestem tego zdania, ze im dłuzej się zwkleka tym jeszcze trudniej się zdecydować. A tak dzieci razem się będzie wychowywało.

ja bym sie poważnie zastanowiła jak twoj maz duzo pracuje to sama bedziesz 2 wychowywac a napewno przez pierwsze lata nie jest latwo niedlugo twoje dziecko pojdzie do przedszkola a ty bedziesz mogla zroibic cos dla siebie, isc do pracy itp

Gość moja tez ma 2,5
i moim marzeniem jest drugie dziecko TERAZ TERAZ TERAZ ale brak kasy to raz a dwa wiek a ty sie nie zastanawiaj

Gość mamadzieci2
ja zdecydowałam się na drugie dziecko jak córka miała 3 lata. i nie żałuję córka też jest żywa:),ale jakoś 2 lata daję radę.jest plus taki że córka poszła już do zerówki rok wcześniej :)

mój mąż też ciągle w pracy... starsza ma 2 lata i 4 miesiące a młodsza 2 miesiące - narazie jest ok, starsza od dawna noce przesypia, młodsza budzi się 2 razy, zjada i zapsypia z powrotem, myślę że meksyk się zacznie jak ta mniejsza zacznie interesować się zabawkami, chodzić itp. A co do spaceru z dwoma - zależy od dziecka, ja wychodze sama z nimi na spacery, mała w wózku a starsza za rączkę idzie ładnie (starsza z wózka nie korzysta od ok. pół roku wcale) i tak jak już pisały inne mamy - im później tym trudniej będzie się zdecydować