Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goli345

skonczyłam 31 l czy powinnam zmienic styl ubierania?

Polecane posty

Gość goli345

Jestem wysoka 173, 57kg, zgrabna.. zczypła mowia ze wygladam na 25:) ale .. wiadomo co mowia to mowia.. hahahh czy powinnam ubierac sie powazniej?? bo tak to rurki szpilik, adidasy, tuniki, impra mini.. itp zastanawiam sie czy juz moze wygladam nie smiesznie..?

ja nie zmienilam stylu i nie zmienie jeszcze dlugo :) a pozniej wcale :)

Gość KJBJHVJUV
no mini to jzu nie pasuje

Gość Puloch
niech dawają foty

nie słuchaj dewotek , ubieraj się jak lubisz i jak się fajnie czujesz :D ines jak na 38 lat, to hmmmmmmmmmmmmmm :D schrupałbym cię :P

Gość krups
poważnie powinnaś się zastanowić, czy bez żadnego wstydu i skrępowania ruchów jesteś w stanie pokazać się publicznie na przykład w sukience z dekoltem ? i łańcuszek ze złota :)

Gość SASANKA 9
ja mam skończone 29 i chodzę do pracy (biurowej) w trampkach i 2 kitkach... a mam 2 dzieci :D

Gość KASIENKA31
Tak powinno być,ubierać się tak jak się dobrze czujesz,żadnej krempacji w końcu to tylko 31 lat a nie 60,w tedy możesz się zastanawiać czy powinnaś w końcu skończyć z mini ;)

Gość SASANKA 9
wiele kobiet ma tendencje do wczesnego samoistnego postarzania sie przez ubiór. moja przyjaciółka np w liceum zrezygnowala juz z noszenia plecaka na rzecz torebki, bo czula sie juz na plecak za stara... ja nadal plecaka uzywam

tak sie ostatnio przygladalam.. chodze do takiej grupy gdzie matki z dziecmi sie spotykaja przy kawie kiedy dzieciaki sie bawia. i tak popatrzylam wokolo i musze wam powiedziec, ze na te 30 osob bylam najbardziej zadbana kobieta. ciuchy zazwyczaj obszerne, makijazu albo wogole albo bardzo malo, zero bizuterii, nawet ciezko o farbowane wlosy. ja bym sie tak czula zle..

. . ubranie dobiera się do wyglądu, figury, nastroju, a nie do wieku;) jeżeli 40 latka ma zgrabne , śliczne nogi-niech nosi spódniczki;) tak samo biust- eksponuj go jezeli jest jędrny;) czy KAŻDA 18-latka super wygląda w mini/rurkach? NIE ! zmień kosmetyki-makijaż;) krem pod oczy, w okolice ust:) korektor pod oczy... popatrzcie na takie laski jak eva longoria, eva mendes- teraz (w wieku 36 lat) wygladaja lepiej niz kiedy mialy 20 :)... i nie rezygnuja z mini,itd;)

zdesperowana, to przykre... ja sama mam 20-pare;) lat i kilka moich kolezanek zostało mama...i juz nie chca byc KOBIETA... sa matkami...ja tego nie rozumiem...kolezanka powiedziala mi "po co mam ubierac ladna bluzke,jak mała mi ja obrzyga" :|... albo "po co mam malowac paznokcie jak i tak araz mi lakier odprysnie"...moze nie rozumiem tego, sama nie mam dzieci...ale nie chcialabym tak...

Gość hihuu
niech zgadne, te kobiety to pewnie brytyjki?:D