Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietki prosze o radę

PIELUSZKI PAMPERS 2 new baby dla noworodka

Polecane posty

czy one są dobre? Zastanawiam się nad zakupem tych pieluszek w Lidlu, 72szt. po 44 zł. Do tego chusteczki nawilżające 4 op. za 25 zł. Mamusie co sądzicie o tych produktach? Dopiero co zaczynam się wdrażać, nieługo rodzę i nie znam opinii;)

rodzę za miesiąc, muszę mieć przecież pieluszki dla dziecka.

Gość carmenaaa33
ROSALINDA PACZEKO ale chamka z ciebie nie ma co!! tak pampersy te o ktore pytasz sa rewelacyjne jak dla mnie! mieciutkie, chlonne, o niebo lepsze od hagisów (czy jak sie tam pisze) bo hagisy sa sztywne jak nie wiem co.. kup te pampersy :)

carmenaaa a nie będą za duże te dwójki new baby? Bo chyba są jeszcze jedynki new born tak? Kurcze i nie wiem... Na pewno wybiorę Pampers, ale teraz które;)

Gość carmenaaa33
ROSALINDA PACZEKO to rozumiem ze na porodówke tez bys jechala czy tamjechalas bez torby z rzeczami dla dziecka? bo przeciez tez przed porodem i tez taka torba szpitalna w ktorej sa rzeczy dla dziecka moze zapeszyc? :)

Gość carmenaaa33
jedynki tez kup moze z 2 paczki na poczatek dla dzidzi, no a potem dwojeczki jak ciut podrosnie

"to rozumiem ze na porodówke tez bys jechala czy tamjechalas bez torby z rzeczami dla dziecka? " Oczywiście, że tak. Jest mąż, który może zrobić zakupy i przynieść wszystko co potrzebne.

Gość rosalinda jest tak glupia
ze az szkoda gadac, widac ze to stara panna, bezdzietna idiotka. Zero doswiadczenia w kwestii macierzynstwa itd. Blee az rzygac sie chce na takie babska.

Gość ;orwmm
ja kupuję pampers dla mojego,właśnie nosi już 2 i jak dla mnie są okej.

Gość nowa mamuska
a ja używam Happy samilutkie po bokach i jak malutki sie usiusia to mu sie nózki nie czerwienią bo po Pampresach owszem samiecutkie ale moj ma czerwone udka po nich ale co pupka to puka :) musisz sama przetestowac :D a happy mają jeszcze takie specjalne wyglebienie na pepuszek zeby bardzo nie zachaczac kikutka :D a co do rozmiaru tomy mamy 1 maly ma juz miesiac i jeszcze sa dobre chociaz na noc wkladamy juz 2 zeby mial wiecej luzu :) odradzam pieluchy gaga takie teskowe podajrze... zostawiaja zaczerweinienia i przemakaja.. mysmy je dostali i nie jestesmy zadowoleni.. teraz jak malego nie uczulula to sprubujemy te z biedronki dada jest ich wiecej i sa tansze od tych markowych :)

moja mała ma 3 miesiące i nosi dwójki więc dla noworodka od 2 - 5 kg tylko jedynki , dwójki są dość duże.

Mój mąż przywiózł z Polski bellę happy jak moja mała się urodziła i zakładałam jej te pieluchy bo kupiliśmy dwie paczki new born, jak dla mnie były beznadziejne, twarde , sztywne i grube (zakładałam dwie jak mała dostała zalecenie szerokiego pieluchowania:/) noi niestety kilka razy rzadka kupka wyleciała przez nogawkę (zawsze lewą) gdyż moja mała przeważnie spała na lewym boku, także nie polecam. Narazie rewelacyjnie spisują się pampers new baby ale chcę teraz też wypróbować Huggies premium bo mąż znowu do kraju jedzie to przywiezie jednak ktoś tu pisał że są twarde..hmmm to już nie wiem czy je kupować.