Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z PO i przy

podwyzki oplat za żlobki pieknie te POpaprance rzadza

Polecane posty

Gość Arla Arla
Sami ich wybraliscie. No coz...

Gość sama pewnie glosowałaś na nich
to raz, a dwa jak się decydujesz na dzieci to powinnaś się liczyć z dużymi wydatkami, obecne opłaty za żłobki to grosze

Gość nie chce nic pisac
bo zarowno PO jak i Pis mnie wkulwia ... powiedzcie mi wrogowie PO, dlaczego Pis nie myslal o tworzeniu zlobkow za swojej kadencji ? przeciez nie od dzis bylo wiadomo kiedy znowu bedzie wzrost narodzin Polakow :D tego na geografii ucza w podstawowce ze w polsce poczawszy od okresu po II wojnie swiatowej co 20-25 lat mamy baby boom :P

Gość dlaczego pis nie myslal
a dlaczego po dalej nie mysli? mysli tylko jak bardziej oskubac rodziny z dziecmi

no faktycznie, wielkie te podwyżki. 20, 35, 50 zł. jeśli ktoś pracuje (a mniemam, że rodzice mający etat decydują się na żłobki), to takie kwoty do zabójczych nie należą.... zresztą, dziwne że na kafe się tym ktoś bulwersuje - przecież tutaj panuje przekonanie, że jak się nie siedzi z dzieckiem do 3 roku życia w domu, to robi mu się krzywdę na całe życie i powoduje nieodwracalne szkody w psychice ;)

no sorry ale 20zl to 20% calej oplaty a 50% to juz 45% podwyzki skoro ciebie to nei bulwersuje ze wszystko drozeje o min 20% to gratuluje :) ciekawe czy twoja wyplata w takim samym tempie wzrasta bo moja jakos nie

Gość no to moze najpierw docztajcie
czemu opłata za żłobki wzrośnie- a czy stanie się tak rzeczywiście zdecydują dopiero władze samorządowe każdego z miast :O

Gość no to moze najpierw docztajcie
a osoby, które nie będą miały z czego "dopłacić" będa mogły zgłosic się o dofinansowanie- to się jakoś tam nazywa, że jest na konkretny cel

Gość HiacyntowyDom
Od 1 czerwca oferuję maluchom od 1 do 3 lat opiekę dzienną w dzielnicy Wesoła. Wśród kadry mam pedagogów, opiekunki dziecięce, pielęgniarkę, logopedę, planujemy zajęcia rytmiczne, zabawę z językiem angielskim i francuskim oraz wyprawy do pobliskiego z lasu z prawdziwymi przyrodnikami. W razie potrzeby przewidujemy pomoc w dowiezieniu dzieci oraz dyżury domowe w razie ich choroby. www.hiacyntowydom.pl

a wiesz ze kafeteria to nie tylko warszawskie forum? i jest cos jeszcze poza warszawa w tym marnym kraju :P widzisz ja bym chetnei poslala dziecko do zlobka na wesolej ale nie w warszawie :P