Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spakowałam synowi walizki

Spakowałam synowi walizki bo nie zdał matury!!

Polecane posty

Gość spakowałam synowi walizki
matko boska jaka ja biedna, nie dość że syn schańbił nasz ród brakiem matury to jeszcze podczas kąpieli wpadł mi kot do wanny i mnie tak podrapał że wyglądam jak siódme nieszczęście, jak ja się ludziom teraz pokarzę na oczy :(

Gość co z ciebie za matka
dziecka nie kocha sie za dobre oceny czy zdane egzaminy!!!!! dzieci kocha sie bezwarunkowo!!!! jak mozesz byc taka wyrodna matka!!!!!!!!! nie zdal to zda za drugim razem wielkie mi co ty pewnie nawet nie wiesz jak trudne sa egzaminy zawodowe w technikum ani jak wyglada matura z matmy!!! moze sie zakrecil i juz a ty go od razu z domu!!! co za suka z ciebie powinnas sie leczyc na nogi

nie uwazasz,ze troche przesadzilas, on nie zdal o jakies marne punkty, chodzi szuka pracy i obiecuje ,ze zda inny egzamin a za rok mature...to nie jest zly chlopak z nalogami ...podwinela mu sie noga ..a ja uwazam, ze dzieci nie powinny spelniac "naszych satysfakcji" tylko uczyc sie na wlasnych bledach...niech popracuje przez jakis czas w sklepie za marne grosze to moze zrozumie wartosc papierka po studiach i mozliwosci jakie to mu da...rok to nie jest wiecznosc ...( moja cora ma 14 lat i jak nie zda matury to pojdzie do pracy, ale z domu jej nie wywale )

Gość podła matka z ciebie jest
niestety :(

Gość emila23
Witam W ramach zaliczenia zajeć, muszę przeprowadzić badanie. Proszę o wypełnienie krótkiej ankiety. Ankieta jest anonimowa. Badanie trwa ok 5 minut. Ankieta znajduje się pod adresem: http://badania.webd.pl/swps/ Z góry dziękuję