Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikix

jak poczuć się atrakcyjnie we własnej skórze?

Polecane posty

Gość kikikix
dzięki za powyższe rady.. zdjęcia nie wstawię, bo się wstydzę. przynajmniej nie na forum publicum. butów na obcasie nie noszę. mam tylko 2 pary, z czego ostatnie miałam na sobie przeszło rok temu, natomiast w tym sobie kupiłam na tzw. kliniku. oczywiście czarne, bo w tym kolorze czuje się najlepiej. (od razu zaznaczam, że nie jestem żadnym podstarzałym metalem,gothem or whatever). tych też nigdy na sobie jeszcze nie miałam i powątpiewam, że kiedykolwiek to zrobię, bo nie mam nawet do czego (do jeansów? haha). bardzo się cieszę, że moja praca nie wymaga ode mnie żadnego wysublimowanego dress code, bo by chyba mnie zwolniono. włosy mam w kolorze b.ciemnym, wpadającym w czarny, oczy ciemno-brązowe, karnacja śniada.

To nie prawda, że powodzenie mają długonogie i szczupłe. Może za dużo w necie siedzisz, w necie faktycznie desprados szukają księżniczek 90-60-90 :O Tak samo faceci mogą powiedzieć, że kobiety lecą na mięśniaków czy facetów z kasą, co nie zawsze jest prawdą. Kobieta jest odbierana przez facetów w dużej mierze tak jak ona sama siebie odbiera. To po prostu jakoś promieniuje od kobiety. Jak jest pewna siebie i się akceptuje to otoczenie też ją tak będzie odbierać. A jak dziewczyna sama siebie nie lubi, to otoczenie to wyczuwa i każdemu się wydaje, że skoro kobieta się nie akceptuje to pewnie coś musi w tym być. Mam znajome, które kompletnie nie wyglądają jak modelki, a są wesołe, szczęśliwe, mają powodzenie (chociaż nawet wcale z tego powodzenia nie korzystają). Grunt to wewnętrzna postawa, a jeśli chodzi o wygląd to na pewno coś tam da się poprawić. Może fryzurka, może jakis ciuszek. Na pewno masz coś co można podkreślić u Ciebie.

Gość Navya
to przy tej karnacji powinno być Ci ładnie w wyrazistych ,ciepłych kolorach. np w zółtym który podkreśli twoją opaleniznę , czy intensywnym czerwonym , albo w pomarańczowym , czy białym nos ubrania raczej dopasowane szczególnie jesli jesteś szczupła , nie workowate. jeśli jestem grubsza to nie nos bardzo obcisłych żeby nie było widać wałków ,fałdek itd na ciele ,ale też ubrania podkreślajace twoje atuty. Np jesli masz ładne piersi możesz nosić troche większy dekolt

Gość kikikix
NAvya, zdarza się, że zakładam bokserki z większym dekoltem. jakoś amatorów na owy nie złapałam : ). mam spory biust, bo aż b75, co w stosunku do mojego wzrostu (159cm, na 51kg wagi) wygląda dość komicznie. prawdę powiedziawszy ubieram się przeważnie w ciuchy o 1 rozmiar większe, niż powinnam nosić,bo mi tak wygodniej, a poza tym jestem otoczona niefajną oponką i tyłek mam obwisły. i tu przeważnie noszę kolory czarne, ciemny granat albo biel. spodnie typowo jeansowe, albo czarny jeans, rurki (jak wcześniej zaznaczyłam niezbyt obcisłe). trudno mi sobie wyobrazić się w innych kolorach. ale trzeba popróbować, może komuś się spodobam, heh.