Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anti redooks

O co chodzi z tym waszym okresem że nie wstajecie z łóżka i aż tak cierpicie?

Polecane posty

oj roznie..od tylozgiecia macicy/przodozgiecia nadmiernego moga byc takie bole( one zazwyczaj po urodzeniu dziecka juz nie sa tak dokuczliwe),moga to byc torbiele,cysty lum endometrioza..moze tego byc wiele..dlatego najlepiej pojsc do ginekologa i powiedziec jak sytuacja wyglada..a jak on zbagatelizuje to i powie ze tak to juz jest jak sie jest kobieta-to zmienic.owszem bole miesiaczkowe sa do pewnego stopnia norma..i bol w pierwszym dniu taki ze musimy zjesc jednak ten ibupropm i polezec godzinke nie jest tragedia..bo mozemy normalnie funkcjonowac. natomiast jesli co miesiac 3..4 dni musimy miec L4..a sama mysl o zblizajacej sie miesiaczce sprawia ze mamy lzy w oczach..to juz niue jest norma.

Gość rereg
ojej dziewczyny wspolczuje Wam naprawde:-( Ja mam juz okres jakies 10lat i ani razu nie cierpialam z tego powodu, ale u mnie to chyba rodzinne, moja mama tak ma, moja babcia tez tak miala, takze chyba mam szczescie, ale znam taka osobe co z bolu w karetce ladowala:-(

ja jakos w 1 klasie liceum jeszcze to miewalam czasami takie bole ze az mnie poty oblewaly..:( teraz niby juz tabl nie biore i bole powrocily..tylko czy one sa silne..hmm ciezko powiedziec. no boli mnie..pierwszy dzien..z tym ze ja chyba ma wysoki ten prog bolowy...nawet mi kolezanka kosmetyczka to powiedziala kiedy bylam jej manekinem na egzaminie z depilacji:D(woskiem)

Gość Zła i dobra zarazem
też mam ogromne bóle menstruacyjne, bóli mnie dodatkowo też krzyż. Ale ja nie leżę cały dzień w łóżku, biorę apap i zajmuję się jakąś książką żeby o tym nie myśleć, z domu jednak wolę nie wychodzić kiedy mam takie bóle, mam wrażenie że mogłabym zemdleć.