Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pyytanie

FIX KNORR PLACKI ZIEMNIACZANE CZY TEŻ Z JABŁKAMI - ROBIŁ KTOŚ?

Polecane posty

Gość mam pyytanie

Jestem ciekawa czy ktoś sparwdził tą nowość i podejmie się oceny Zastanawiam się czy spróbować :)

Gość mam pyytanie
Czyżby nikt się nie skusił ?

Gość jak idziesz
uwielbiam placki ziemniaczane, ale tylko z żywych ziemniaków :) polecam po węgiersku- PYCHA !!!

raczej nie kupie :) niedługo będzie można kupic fix herbaty z cytryna i cukrem :D Jak placki to tylko domowe :)

Gość mam pyytanie
Macie racje, chyba jednak zrobie sama. I tak za dużo tej chemii na codzień... Czasem jednak lenistwo bierze górę i kuszą dania w proszku ;)

Gość SexyGirlItsMe
Bez jaj :o tyle ci się nie chce zrobic?? utzrec pare ziemniaków??? zal żal żal

Gość mam pyytanie
"gotuje" tylko dla siebie, wiec owszem czasem wybieram coś na szybko. Wracamz z zajęć i nie mam czasu obierać ziemniaków, trzeć i smażyć . Nie wiem czemu taki żal???

Gość Sevira
A ja bym chętnie spróbowała, tym bardziej że chodzą za mną placki z jabłkami a u nas tylko babcia je robiła. Talentów kulinarnych nie mam, więc sama nie zrobię:P

Gość yataman77
Placki ziemniaczane to..porazka tak jak niestety sie spodziewalem.Smakuja jak grysik(platki ziemniaczane)z solą.Nigdy wiecej!.lepiej kupic 2 kilo ziemniakow a bedzie jak niebo a ziemai...

Gość lejla28
a ja mam dzisiaj placki ziemniaczane na obiad...z młodych ziemniaków...

Gość ale wiecie co...
te fixy są strasznie drogie, w supersamie społem te placki ziemniaczane 6 zł a te z jabłkami drożej...biorąc pod uwage koszt ziemniaków to masakrycznie drogie

Gość lejla28
na oipakowaniu jest napisane ze 20....małych pewnie

Gość spoko loko
One kosztowały mnie cos koło 5 zł, i faktycznie wychodzi ich około 20 sztuk. Ale jak dla mnie nie są jakieś zbytnio smaczne. O niebo lepsze są domowe.

Gość ale wiecie co...
w sumie to się nie opłaca. a dużo chemii w składzie? od biedy z lenistwa można zrobić, ale coś nie jestem przekonana...

Gość ohydny knorr
Spróbowałam placków z jabłkami i żałuje wydanych 6 złotych. Smak obrzydliwy. Nie wiem co mnie podkusiło i na co liczyłam, ale nie polecam nikomu. OHYDA

Gość lacuna28
ja dzisiaj je jadłam ;) nawet spoko,tylko musiałam doprawic ;) z jabłkami nie próbowałam ;)

Gość cóż chłopom śmierdzi z nóg
Jak mozna kartofle trzeć ręcznie na tartce?! Nie szkoda wam palców? Ja po tarciu ziemniaków mam zawsze pocharatane palce przez następny tydzień. Ja robię to inaczej: Obieram ziemniaki i kroję je na małe kawałki a potem wrzucam w maszynkę do mięsa. Mielą się prawie dobrze, tylko nie na plajtę ale mają takie małe grudeczki. No cóż dodaję dwie lyzki mąki i smarzę. Z początku mi nie smakowały, no ale się przyzwyczaiłam i wolę mieć całe palce a placki są w miarę dobre i z grudkami.

Gość Arbg
A te placki puszyste z jabłkami to są jak racuchy ? Bo raz można spróbować.

Gość a ta?
te z jablkami są ok, ale ziemniaczane to masakra jak dla mnie, takie mączne fest...beznadzieja

ja tez tego nie kumam :D ja tam kroje ziemniaki obrane i umyte oczywiscie na male kawalki i miksuje ( nie wiem jak sie takie urzadzenie nazywa :P )

Gość dogsrule
Ja robiłam tylko te z jabłkami i są przepyszne :) Ogólnie nienawidzdę gotować i myślę, że raz na jakiś czas nie ma nic złego w daniach z papierka jeśli komuś smakuja :)

Gość RACUCHY JEM OD DZIECKA
Czyli racuchy są te z jabłkami ?! Placków ziemniaczanych z papierka w życiu nie jadłem ale jadłem gotowe, usmażone i zapakowane. Nawet nie widziałem różnicy między tymi domowymi. Plusy kupnych placków ziemniaczanych: - szybko - nie ubrudzisz za dużo naczyń i maszyny ucierającej ziemniaki - nigdy nie wyjdzie ci za dużo bo jak robisz samemu to zawsze wychodzi za dużo i potem męczysz się z jedzeniem, parę razy nawet zamroziłem placki na później !