Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jj...

nowa suknia ślubna czy z rabatem?

Polecane posty

Gość jj...

czy oplaca sie kupowac suknie slubna z rabatem czyli ta ze sklepu juz przymierzana, ktora bedzie wyczyszczona i w razie potrzeby przerobiona, za 1000 zl mniej czy lepiej nowa zamowic?

Gość jj...
mial ktos podobny dylema?

Gość szczerze to głupie
pytanie zadałaś: czy się opłaca. Jak chcesz kupić taniej bo zależy Ci by zaoszczędzić to kup "z rabatem" a jeżeli chcesz by uszyli Ci nową sukienkę to zamów nową

Gość jeśli suknia
będzie na ciebie przerobiona, i porządnie wyczyszczona i ci się podoba to bardzo się opłaca.

Gość jj...
musi byc przerobiona bo w pewnych miejscach lekko odstaje, bedzie tez wyczyszczona.

Gość kupuj z rabatem
potem i tak będziesz mieć trudność ze sprzedażą :) szczególnie że pewnie się troche podniszczy w weselnych szaleństwach - wiem co mówię. całe szczęście że ja swoją wypozyczyłam, a zniszczenia policzyli przywoicie.

Gość bardzo ciężko
jest sprzedać potem nową suknię, dziewczyny sprzedają za np, 2500 gdzie za tą cenę można mieć nową. Ja suknię miałam używaną, ale jeśli miałabym taką okazję jak ty kupić taniej i będzie na ciebie przerobiona t o bierz i się dłużej nie zastanawiaj.

Gość jak struś
Wg mnie się opłaca. jeśli nie będzie na niej plam itp. Każdą suknię się dopasowuje i tak do Twojej sylwetki.