Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ch..oroba

Mam 24 lata, a cialo 11 letniej dziewczynki. To choroba?

Polecane posty

Gość czy to ch..oroba

od dawna zastanawiam sie co mi jest,powazna twarz,dorosla a cialo...dziecka :O brak piersi, sylwetka dziewczynki, drobne kosci, zero kobiecych ksztaltow. Hormony sprawdzalam. Wstydze sie rozbierac, na plaze nie chodze, latem do auta i do pracy, chodze w spodniach i zakrym cialo :O

Gość cialooo1
Polecam silownie i powiekszenie piersi kwasem hialuronowym ;)

Gość zielony kot z czerwonymi
Wiesz, czy to choroba, to warto spytać lekarza. Jeśli miesiączkujesz, to nie powinnaś sie martwić aż tak bardzo.

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Jak hormony w porządku oraz inne badania też, bo pewnie robiłaś - a jak nie robiłaś to zapytaj jakiegoś rozsądnego lekarza co można sprawdzić, to wiesz, że jesteś zdrowa i tyle. Ten typ tak ma Kompleksy na deskę i za burtę

Gość Mmmrrraaaauuuuuuuuuuu
Ja mam 27 lat, do mniejwięcej 24 lat miałam ciało dokładnie tak jak to określiłaś 11latki (ja też tak zawsze mówię). Teraz odkąd pracuję "siedząco" przytyło mi się tu i ówdzie, jak dla mnie za dużo, ale teraz bardziej przypominam kobietę, aczkolwiek cyc minimalnie wzrósł i nadal oceniam go jako kiełkujący biust 11-latki no i wciąż drobna budowa. Więc nie jest to żadna choroba, po prostu masz taką budowę. Może spróbuj poćwiczyć talię, żeby wciecie się zrobiło i nadasz sylwetce bardziej kobiecego wyglądu..