Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h4th4h45

czy myslicie ze gin bedzie mial jakies problemy jesli poprosze o zrobienie testu

Polecane posty

Gość h4th4h45

na chlamydie?

Gość xxxxxxxxxx-xxxxxxxx
Dlaczego mialby miec jakis problem? Pobierze wymaz jak na cytologie i juz. Na pewno bedzie kazal Ci zaplacic :P

Gość że co że jak
Jak ja miałam robiony test na chlamydię to robili mi go z krwi a nie tak jak cytologię! Czyli gin dał mi tylko skierowanie na badanie krwi

Gość blablanie
ja tez mialam ostatnio taki problem: zrobiłam sobie sama test na chlamydie viola sie nazywa, kupiłam w necie, bo apteki to kompletne dno, i wyszedl mi dodatnio. I zastanawialam sie czy gin sie nie obrazi ze sama wychodze z inicjatywa. No bo powiedzialam mu: prosze pana, zrobilam sobie sama test na chlamydie. I ja mam. Co pan na to? Troche glupio, ale tak dziwnie popatrzyl no i mam antybiotykow od cholery. Ale bylam totalnie w kropce i oczekiwalam od niego bury ze wyreczam lekarzy i w medycynie grzebie. Ale skoro sa takie testy, to dlaczego mam nieskorzystac? W koncu sa dla kobiet, czyli dla mnie. A stracha mialam :(

Gość natuska85
Też problem, po prostu powiedz, że zrobiłaś test i nie wiesz co dalej robić. Czego się boisz, że nakrzyczy czy jak? No to podziękujesz i wyjdziesz. Normalny lekarz się przejmie i podejdzie do sprawy poważnie pewnie zleci zrobienie wyników badań, żeby potwierdzić.