Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj

bóle jak na okres w 35 tyg ciązy

Polecane posty

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj

hej dokładnie jak wyzej...ostatnio nie dość ze mam cały czas twardy brzuch i skurcze łydek to zaczą mnie boleć kręgosłup, taki przeszywający ból w dole brzucha itp podobnie jak na miesiaczke... zauwzylam tez ze brzuch jakby nizej jest. czy to moze byc juz oznaka porodu?? te bóle raz są raz nie (tak nachodza co jakis czas) a brzuch jest czesciej twardy juz od paru dni , to normalne mialyscie tak?

Gość Tammta
To znak ze porod coraz blizej - ale raczej na pewno nie dzis i nie jutro ;) jak bedziesz miałe te bóle regularnie tak no co 30-20 min to wtedy mozesz juz torbe pomalutku do szpitala pakowac ;)

Gość tez tak mam nejejiieiieeiie
a zaczelam 36 tc bole kregoslupa , bole jak na okres macica sie przygotowuje do porodu , ja mam szyjke zamknieta i wszystko jest w najlepszym porzadku tylko ze mi doszla prawdopodbnie cholestaza jutro mam wyniki

Gość awertyyy
nie miałam, i radze skonsultować to z lekarzem. 35tc to troszkę za wczesnie na poród. a moze to skurcze przepowiadające?

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj
mam wizyte pojutrze wiec dowiem sie czy wszystko ok, ale na wszelkie wypadek chciałam usłyszec wasze zdanie na ten temat :) no ja juz mam paranoje ze zaczne niedługo rodzic... ale to zapewne te "przygotowania macicy" itd to moja pierwsza ciąża pewnie dlatego tak panikuje... dziękuje za wypowiedzi

ja tez tak panikuje :D wiec nie jestes sama spokojnie macica sie przygotowywuje pojutrze masz wizyte wszystko ok bedzie :)

ja za rowny miesiac od dzis mam termin porodu :D a ty autorko ?

Gość ajjjjjjjjjjjjjjjjj
a ja 14 czerwca ale cos czuje ze maly wczesniej bedzie na swiecie :) no tak tak mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale jak sie nie wie co jest normalne a czym nalezy sie niepokoic to dobrze zapytac doswikadczonych mam :)

no ja tez czuje ze mala wczesniej wyskoczy :) w kazdym razie pozdrawiam i malo stresu zycze i sobie tez :D

ja od 23 tc mam takie bóle czasami, biorę nospe i porzechodzą a termin mam za 3 miesiące. to chyba przepowiedajace.