Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

chcieć a móc to dwie rożne kwestie, Ike dobra to zabawmy się w dwie na jedną :P wy chcecie ja mogę :P

Luśka bądź poważna, odwrotnie " :) pójdę na kompromis i w tym jednym miejscu przyznam Ci rację, nawet jeżeli można to rozumieć podwójnie odwrotnie ;-)

Ike podpina się pod moje najlepsze myśli cóż za oksymoron , lusia jak twoje to nie- najlepsze:P

Gość czwarta kawa
Ike ja się z Tobą w nic nie bawię, bo wynik jest jak zwykle z góry przesądzony :-p

"jak twoje to nie- najlepsze" a tak, dzięki za zwrócenie uwagi na pomyłkę miało być oczywiście najgenialniejsze :P

miało być oczywiście najgenialniejsze znowu bierzesz ze mnie przykład i próbujesz kłamać ?

"znowu bierzesz ze mnie przykład i próbujesz kłamać ?" Nie, nie przecież kiedy biorę z Ciebie przykład to o tym informuję a tutaj trzymam się przyznanego mi w tym duecie drogą eliminacji (po zaklepaniu przez Ciebie kłamstwa doskonałego) kursu prawdomówności :P

Gość czwarta kawa
ja nie jestem tchórzem, tylko Ike zawsze Ty te zabawy sędziuje i przyznajesz punkty a że jesteś stronnicza to każdy wie :-p

to sie nazywa asertywność, nie tchórzostwo jak lubisz to możesz tchórzostwo nazywać asertywnością :) mi to nie przeszkadza:P

jesteś stronnicza to każdy wie pierwsze słyszę stronniczy to alter ego kucharza jest:P

a tutaj trzymam się przyznanego mi w tym duecie drogą eliminacji (po zaklepaniu przez Ciebie kłamstwa doskonałego) kursu prawdomówności to go oblałaś z kretesem:P

"jak lubisz to możesz tchórzostwo nazywać asertywnością to nie jest kwestia lubienia a wiedzy :) "to go oblałaś z kretesem" w tym wypadku z kursu można zboczyć jeżeli już i kto tu ma wiedzę? :P ;-)

i kto tu ma wiedzę? no ja oczywiście !! ty jak widać masz tylko połowiczną

"pierwsze słyszę wcześniej widac nie słuchałaś uwaznie :P stronniczy to alter ego kucharza jest" ja się właśnie zastawiam, czy założył już organizację/zrzeszenie o nazwie np. Stronnictwo Meteorologiczne, czy jeszcze nie wpadł na ten pomysł? ;-)

Gość czwarta kawa
"to nie jest kwestia lubienia a wiedzy" to jest kwestia wiary i głębokich przekonań o słuszności

"no ja oczywiście !! ty jak widać masz tylko połowiczną" każdemu czasem zdarza się widzieć coś czego nie ma - ale nie martw się, takie numery ludzki umysł wykręca niejednemu :P

"to jest kwestia wiary i głębokich przekonań o słuszności" jakoś tak oPiSowo wyszło ;-)

każdemu czasem zdarza się widzieć coś czego nie ma - ale nie martw się, takie numery ludzki umysł wykręca niejednemu nie martwię się lusiu mój umysł nie lęka się otwartości i wszechstronności nie to co inne, ograniczone...jak na przykład pewnej pani L

"pierwsze słyszę wcześniej widac nie słuchałaś uwaznie fakt staram się nie słychać głupot:P

Gość czwarta kawa
oPiSowo ? Proszę mi tu nic nie imputować , wypraszam sobie :-D

Gość czwarta kawa
"fakt staram się nie słychać głupot" no oczywiście, wolisz prawić

"fakt staram się nie słychać głupot" no oczywiście, wolisz prawić możesz mnie pomawiać o co chcesz:P

Gość czwarta kawa
Pomówienia są mi obce :-p

Pomówienia są mi obce dowody świadczą przeciwko tobie :P

dobra komu w drogę temu....

Gość czwarta kawa
Niby wolny kraj, można napisać wszystko, a jak prawda ujrzy światło dzienne to zaraz zbiorą się przeciwnicy i odwracają kota ogonem :-p