Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzecia kawa

Wy tu gadu gadu......

Polecane posty

oj to nie bardzo nie lubię takich zboczeń :P

Ike, czyli, że Baobab to playboy? ale mam nadzieję, że legendzie komicznego nie ma szans zagrozić?? Poza tym znajomi (choćby i starzy) naszych znajomych naszymi znajomymi, więc moze i dobrze, że Ike jest tak rozwinięta towarzysko, co nie zmienia faktu, ze przybyła w te progi wyłącznie dzięki mnie (podobnież wspomniana cicha woda w postaci drzewa) ;-)

że legendzie komicznego nie ma szans zagrozić?? ze względu na nadmiar posiadanych penisów komicznemu raczej zagraża kawa:P

ike to nie jest zboczenie, kupiłam je w różnym okresie i nie używam jednocześnie. Z biegiem czasu gust mi się po prosu zmieniał.

aaa to tobie o wibratory chodzi ??!! jak śmiesz nazywać je penisami?! obrażasz penisy! ( widzisz lusia:P postarałam się o to , żeby cichy na kawę się obraził. wisisz mi przysługę )

Lusiu liczysz, że Cicho obrazi się na producenta wibratorów, że tak je brzydko nazywają ?

no to czekajcie, lusiu:) ja nie czekam na żadną reakcję cichego:P

"Lusiu liczysz, że Cicho obrazi się na producenta wibratorów, że tak je brzydko nazywają ?" Bardziej moze go zainteresować, czy używając tych "wynalazków" (nie równocześnie rzecz jasna) musisz zamykać drzwi od osławionego już na początku topiku balkonu? :P Ike, nie chcesz czekać to nie, ale nie bądź potem rozczarowana, ze ktoś zawsze szczerze wyczekiwany nie moze Cię na forum znaleźć ;-)

nie wiem lusia jak ty ale ja raczej mało stanowczo wyczekuję więc przeboleję :P

coś ty mi lusiu usiłujesz wmówić :P

to taka przenośnia przecież jest:P dla zmyły:P

wybierz prawdę , lusiu:P wierzę w ciebie:P

przecież jestem prawdomówna :P

nie:P to ty jak zwykle mnie o to podejrzewasz i jak zwykle - niesłusznie:P

Wszyscy którzy kręcą napisaliby coś w tym stylu, więc na jedno wychodzi :P Teraz mam czyste sumienie, bo czekałam długo, i nie wyrzucam sobie, że muszę na chwilę zejść z warty skoro Ty nawet nie czekając tutaj jesteś Pamiętaj, że liczę na Ciebie!! ;-)

chciałam ci dotrzymać towarzystwa- ze względu na naszą wieloletnią znajomość w sumie to głupio tak samej czekać na faceta, nie ?:P ale dobrze, że zarządzasz przerwę bo już nie wiedziałam jak się z tego towarzyszenia wykręcić :P

No nie jest dobrze. Jak trzy dziewczyny przy facecie, bez skrępowania rozmawiają o penisach, choćby sztucznych, to nie jest dobrze. Facet jest zapsiapsiókowany :/, żaden obiekt westchnień. O taki sobie komentarz wymyśliłem i ani myślę wdawać się w dyskusje merytoryczne.

no patrzcie wszedł ( bez skojarzeń proszę:P) i od razu skomentował penisy:P ale lusinych zarzutów to już nie odparł

Chyba czas zmienić temat. Proponuję, żeby Baobab jako próbujący się tutaj wyróżnić i szczycić swoją odosobnioną w tym gronie płcią, poszedł z tą promocją głębiej (bez skojarzeń poproszę) :P i np wysłał nam swoje zdjęcie :) ;-)