Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamkobiecestopy

dziewczyny litości.. co to za głupia moda aby chodzić w baletkach?

Polecane posty

kazdy neich chodzi w czym mu sie podoba grunt to dostosowac do okolicznosci i miejsca

Gość masakraa baletkowa
sandałki też są fajne...co jak co ale dorosłych ludzi w trampkach nie trawię, uważają się często za wielkich desainerów ;)

Gość masakraa baletkowa
setunia, no właśnie to jest największy problem, teraz ludzie myślą że w baletkach, trampkach mogą wszędzie...

Gość to niezbyt fajna sytuacja
spojrzcie sobie proszę w czym chodzą panowie dookoła :D to jest dopiero masakra

Gość masakraa baletkowa
bogini, no właśnie...

ojej po butach klasyfikujesz ludzi? ja pomykam w trampach czasem do lasu, lub w dni kiedy nie mam parcia na to, by wyglądać seksi i wiem że będzie to aktywny dzień, i nie jestem żadnym dizajnerem hehe kiedyś w sumie trampki u dorosłych były zarezerwowane dla pewnych subkultur, teraz w sumie noszą je wszyscy, i niechaj noszą! ciekawe czemu autor/ka tematu się zwinął..? niech wykaże wyższość piankowych japonek nad baletkami:)

Masakra, zaskoczę cię, ale "zasady" mody się zmieniają, widziałam już kobietę w sportowych skarpetkach i sandałkach. To co do czego pasuje zależy od tego kto to nosi.

Gość masakraa baletkowa
no ja się spotykam często z lanserami w trampkach :D, po lesie to sobie można pomykać, bo mieście już średnio, po prostu tego nie lubię...

Gość masakraa baletkowa
i żeby to jeszcze był styl tych ludzi, owczy pęd najczęściej :D

Gość masakraa baletkowa
wydaje się, że baletki każdemu pasują, a ja uważam że właśnie nie...np. uważam kobietom, które mają masywną stopę nie pasują

Gość masakraa baletkowa
w kozakach w panterkę :D, oj wyolbrzymiam trochę dla śmiechu ;)

Gość masakraa baletkowa
choć jak sobie przypomną modę sprzed lat na bytu tzw. "adidasy", to też masakra :D, każdy chodził...

Od razu z "lanserami"....mnie się wydaje, że to wygodne obuwie, a skoro weszło do mody, to mniej jest ludzi którzy będą "wymiotować" na jego widok.

Gość Anulkaaaaaaggg
kurcze każdy chodzi w tym co lubi, jedni w japonkach inni w klapkach, itp. po drugie każdemu facetowi co innego się podoba. Litości kobieto dla Ciebie, każdy jest inny i nie będziesz mówiła ludziom jak mają się ubierać młoda damo.

Gość eeeereds78vg9
temat jest durny jak jego autor. Sam pewnie chodzi latem w japonkach albo co gorsza w sandałkach, które kupił na bazarku za 10 zł + założone do nich obowiązkowo skarpetki które sięgają za kostkę. Do tego pewnie szorty i okularki i mysli, że jest cool. Ciekawe kto w ogole je wymyslil te baletki? :D Niech każdy chodzi w czym mu wygodnie. Ja uwielbiam baletki, sa wygodne, praktyczne i niemal do wszystkiego pasują. Sa lepsze i na pewno "zdrowsze" dla stóp! Czytalam o szkodliwosci tych jakze sexownych japonek. A w zasadzie nie chce mi sie juz udzielac, lece paaaaa.

Gość masakraa baletkowa
Ja tylko opisuje co widzę krytycznie, czy ja komu coś każę :D

Gość Drek
Zgadzam się z autorem wątku jako facet. Jeszcze kilka lat temu można było podziwiać fajne kobiece stopy w japonkach albo takich sexy butach na niewielkich koturnach odsłaniających piętę i śródstopie. A teraz? Wszędzie balerinki, baletki czy jak to się tam nazywa. Bleeee.....

a jak Wam sie podobaja śliczne stopy w ślicznych szpilkach open toe- odkryte palce jakby ktos niewiedział :), które nieestetycznie wystaja do przodu lub wrecz chodzą po chodniku (palce oczywiście)! ha ha ha to dopiero okropieństwo

Gość autor tematu...
o kurwa ale sie dyskusja rozkrecila :O zalozylem temat, wchodze po 15 minutach a tu juz 2 strony hahaha nie chce mi sie czytac tych wszystkich waszych bredni, ale domyslam sie, ze sie oburzyłyscie a wiec ponownie napisze to co mam do powiedzenia i spierdalam na siłownie, bo szkoda czasu na opierdalanie sie kobieta w baletkach NIE JEST SEXOWNA tylko japonki albo szpilki ! nara

Gość masakraa baletkowa
wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba dostosować do wieku, budowy i swoich upodobań ;)

Gość Drek
@ npnpnpnpnpnpn Czy ja wiem? Mają jakieś sznurowadła ale szczególnie nie różnią się od baletek. Tenisówki jeszcze są w miarę sexi z butów zakrywających kobiecą stopę :)

Gość npnpnpnpnpnpn
Japonki to szajs i tandeta

Gość triggery
zawracanie dupy z tym wielki masz problem jakie kto buty nosi a moze komu sie Ty nie podobasz od gory do dolu? taka starsznie oryginalna jestes?

Gość masakraa baletkowa
warto zwrócić uwagę że nie tylko w baletkach można chodzić ;)

Gość triggery
no i nie wszystkie w nich chodza! no prosze Cie po prostu sie rozejrzyj