Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość lukrecjaecja
..........ha.........gdyby mnie posuwał młodszy,to moge Ci napsiac,ze szacunku bym do takiego młokosa nie miała :-)

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
najwidoczniej dla Ciebie.

Gość lukrcja a ty
ile masz lat ?

Gość zgadzam sie z lukrecją
ala jak na razie to ty tu ejstes najwiekszym tepakiem ;) galerianka

Gość grymasssop
do niego? a do siebie tak? rzygam na Ciebie

Gość dżelaa77
ja mam 34 lata , po prostu denerwują mnie ludzie którzy nie biorą pod uwagę zdania innych, ja siebie nie wyobrażam w związku z kimś o tyle starszym , ale są różni ludzie, są nawet samotnicy którzy wolą żyć bez nikogo, czego tez nie potrafię sobie wyobrazić ,ale niech sobie żyją jak chcą, nie moja sprawa 🖐️

Gość zgadzam sie z lukrecją
niby taka super, yntelygnetna, pikna, facet przy kasie, a siedzi na forum juz od godziny chyba i pisze w tym temacie :D wielka dama. czemu nie szykujesz sie na randke ze swoim sponsorem?

Gość lukrecjaecja
lukrcja a ty mam 45 lat,męża 48 letniego.

Gość Alexandra 25 25 25
galerianka to chyba ta co robi loda za jeansy,no to chyba Ty kwalifikujesz sie do tej grupy. ja nie robi nic i mam wszystko,

Gość lukrcja a ty
zapychasz go już viagrą lukrecja ?

Gość lukrecjaecja
grymasssop nie gardziłabym sobą,bo po prostu ja,stara baba wykorzystałabym głupiego młokosa aby mnie pouwał :-) A młokos zamista posuwac młodki,posuwałby stara babę. I tak mysla starsi faceci :-) posuwa młodke,bo po co mu posuwac stara,a młodka w oczach starego jest głupia,bo mogłaby byc posuwana przez młodfego,a sypia ze starym :-)

Gość Alexandra 25 25 25
nie musze sie wam tlumaczyc ,ael siedze tu bo rowniez jka inni miewam troche wolnego czasu i lubie sobie cos poczytac na internecie. Nie miewm z nim randek bo razem mieszkamy wiec mam go na codzien

Gość lukrecjaecja
lukrcja a ty Mojemu pała stoi jak niejednemu młodemu :-) Ale ze starszym od mojego to bym juz nie chciała :-) Bo przy moich 45 latach i roznicy wiekowej tak jak u Aleksandry,to facet miałby juz 68 lat :-)

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 nie musisz sie tłumaczyc,ale jednak to robisz :-) i nie wiem w jakim celu :-) Na co dzien :-) hmmm:-)

Gość citybynight
"to osoba ktora daje d**y o bynajmniej 15 lat starszej od siebie" ufff całe szczęście ,że u mnie "tylko" 13 :P

Gość leeemonka
Bo przy moich 45 latach i roznicy wiekowej tak jak u Aleksandry,to facet miałby juz 68 lat :O naprawde autorko, warto się nad tym zastanowić.. jak tak lubisz starszych to znajdź sobie faceta z 10 -12 lat starszego, znam sporo takich szczęśliwych małżeństw,ale 25 to przeginka..:(

Gość lukrecjaecja
Wszystko pieknie,ładnie,gdy macie po 25 lat ,a Wasi faceci dobiegają dopiero 50,ale ciekawa jestem czy któras z Was bedzie tak zazarcie broniła swojego zwiazku z duzo starszym facetem,gdy bedziecie miec 40 a Wasi faceci bedą dobiegali 70.

Gość Alexandra 25 25 25
bo probuje was uswiadomic,wasze starodawne poglady. trzymajcie sie .

Gość Alexandra 25 25 25
ja nie jestem autorka tego tematu. szkoda ze ona gdzies uciekla

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 głupia 25 latko,akurat ja mam az za nowoczesne podejscie do zycia.Zycie Ci abys dozyła w zwiakzu ze swoim o 23 lata starszym facetem do swoich 40 ur. Chciałabym sie wtedy na kafe z Tobą"spotkac" :-) i pogadac :-)

Gość n b nb nb n
i bardzo dobrze, młodzi są do dupy w znacznej wiekszosci wypadków , nie ma to jak starszy. Miałem troje w normalnym wieku, ale odkąd jestem z facetem o 20 lat starszym mam orgazmy niesamowite, nawet taki z ejakulacja sie pojawił i multi. Jest cudowny nie tylko w łózku.

Gość Alexandra 25 25 25
moze nie dozyje,moze umre za rok czy dwa. Trzeba zyc tak by byc szczesliwym teraz i nie przejmowac sie przyszloscia.

Gość leeemonka
nie wiem tylko jak można tak łatwo do tego podchodzić.. nie zastanawiałaś się nad tym co będzie kiedyś ? ja miałam opory żeby wejść w związek z facetem 12 lat starszym , myślałam o tym co będzie w przyszłości, ale hmm bardzo cierpiałam bez niego i nie każdy nowo poznany facet i tak mnie nie interesował.. zobaczymy co będzie,ale mam świadomość ,że się sama na to piszę ,nie mam przed oczami sielanki ,wiem ,że może być różnie, zresztą tak jak u równolatków może być źle.. no ale 25 lat?? to chyba raczej nie ma przyszłości.. i zobaczysz ,że sama się nagle obudzisz i pewnie do 30tki z nim nie posiedzisz

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 Tylko,ze teraz ,wieku 25lat mogąłbys miec kazdego faceta jakiego bys chcaiął,a jak sie troszke zestyarzejesz,to niestety,nie bnedziesz juz miała takiego wyboru. I starzec sie bedziesz u boku starego faceta.

Gość zgadzam sie z noxelią
przeciez to ona bedzie mu zmieniac pieluchy a nie wy. zreszta i tak by go pewnie zostawila jakby kasa sie skonczyla 🖐️

Gość zgadzam sie z noxelią
z tym ze ci starzy wolą mlodsze, ktore niestety dają sie im... wiec na starosc pewnie zostanie sama 🖐️

Gość lukrecjaecja
n b nb nb n a Ty jako młoda kobieta musisz byc niezbyt dobra pod kazdym wzgledem ;-)BO JESTES MŁODA. NIE WOLNO PRZECHYLAC SZALI NA JEDNĄ STR. WAGA POWIONNA BYC WYPOZIOMOWANA ROWNO.

Gość zona22lata starszego.
Zaskoczę cie... kiedy poznałam mojego meża miałam 19 lat dzis mam własnie owe wspomniane przez Ciebie 43 lata. Nic kompletnie sie nie zmieniło w moim uczuciu, a i jego do mnie nie zmalało na tyle, bym to poczuła. W łózku w prawdzie sie troche zmieniło, ale i ja w swoich potrzebach tez zmizerniałam, jednak musze napisac , ze sex raz na około dwa tygodnie wysmienity mam, czytajac inne watki z tego forum, jestem i tak w dobrej sytuacji czego kobiety bedace nawet jak tu widze z 30 latkami powiedziec nie mogą.

Gość fxfxfdbf
leeemonka zamknij pysk , bo sama ze starym dziadem siedzisz :O 🖐️

Gość naprzykła książe Karol
autorka dała dyla, bo się poszła kupić geriavit