Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim ...

Zauroczyłam się o 24 lata starszym facetem...

Polecane posty

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. Sama napsiałas"W łózku w prawdzie sie troche zmieniło, ale i ja w swoich potrzebach tez zmizerniałam"wiec dorownujesz swojemu 65 letniemu mezowi.Ja bym z takim starym nie mogła byc nigdy.

Gość n b nb nb n
OCZYWISCIE jestem nic nie warta osobą, bo skoro z staruchem sie prowadzam i sypiam to byc inaczej nie moze . Nikt młody mnie nie chce ...a już ci ... jest dokładnie odwrotnie. Ale jako wielbłąd nie bede nikomu udowadniac ze nim jestem. Mnie jest bardzo dobrze ! i che by tak pozostało, nawet jak ma to trwac chwile, czy dwie. Zmieniac pieluchy ? cóż ... kazdego z nas tom czeka predzej czy później, mam sie przejmowac, ze mnie predzej ? Ja go kocham ! mysle, ze wielu z was nie ma pojecia to to znaczy.

Gość zona22lata starszego.
Dziecko drogie ... wszystko sie zmienia, kazdy z nas ma inne potrzeby sexualne do 25 roku zycia, a inne po tym okresie, jeszcze inne po 40 itd. To, ze Ty bys nie mogła jest inną sprawą, ja bym nie mogła byc z kims innym niz własnie mój mąż.

Gość lukrecjaecja
n b nb nb n nastepna głupia ,co nie rozumi co czyta :-) NIe chodzi mi o to,ze jestes niec nie warta,bo ze straym sie zdaejsz.Po prostu poszłam Twoim tokiem myślowym. Twoim zdaniem faceci młodzi w przeważajacej czesci sa nic nie warci.Więc Ty jako mloda kobieta tez nie jestes nic warta ze wzgledu na swoj młody wiek. Po prostu wywyzszasz starszy wiek mezczyzn,a dołujesz młodszych. Ja uwazam,ze nie wiek jest wyznacznikiem roznego podejscia do zycia,a osobowosc. Stawiam na rowno i młodszych i starszych,tyle,ze uwazam,ze głupota jest wiazac sie z duzo starszym facetem,czy duzo starsza kobietą.

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. Akurat jestem starsza od Ciebie o 2 lata:-) mam 45 lat io mnei nie zmieniło sie podejscie do seksu.Mojemu 48 letniemu mezowi tez na szczescie nie :-) Bedziemy sie rowno starzec.

Gość lukrecjaecja
Juz to napisałam JA TAM WOLĘ RÓWNO SIE STARZEĆ ZE SWOIM FACETEM.

Gość n b nb nb n
Myslimy na innych płaszczyznach, stąd nie rozumiesz Ty mnie ... Ja niczego nie zakładam - ty to uczyniłaś

Gość lukrecjaecja
n b nb nb n jak jestes inteligentna,atrakcyjna,przebojowa,to pewnego dnia spojrzysz innaczej na swojego duzo starszego faceta.

Tobie sie nie zmieniło...? Byc moze, ale ma sie to do stanu rzeczy kiedy sex był i jest w ilosci takiej samej. U mnie sie zmieniło bo gdy mialam lat 19 i 21 np. To z moim mezem wtedy juz o 22 lata starszym kochalismy sie po 4 -6 razy na dzień i tak codzień, nie sadzę by ten stan utrzymac sie mógł do wielu jaki mam teraz ....

Gość tak jak są zoofilkami
mam kumpla w takim związku, on odmłodniał, ona postarzała i po 20 latach niczym się nie różnią.

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. ja jak miałąm 17,18,19 lat to seksiąłm sie z chłopakiem o rok starszym ood siebie :-) Na takiego starego to ja bym spojrzec nie chcaiął.Nie daj bog aby mi jeszcetaki stary o 22 lata cnote odebrał.a fuj,profanajcja:-) Na co dzien :-) hmmm

Gość Alexandra 25 25 25
nie tlumaczcie tej babie bo ona nic nie rozumie,nie ma bladego pojecia co to jest prawdziwe uczuice

Gość głupie baby
Jak równo starzec ? ciało faceta zadbane nawet jak ten ma lat 55 wyglada całkiem całkiem i gdyby zakryc twarz takiemu zadna z was nie powie ze to ciało 55 latka. Kobieta to inna bajka, jak by sie nie starała w tym wieku wyglada jej ciało okropnie porównujac to do znacznie młodszych kobiet . Pisze to jako ciagły uczestnik siłowni, gdzie widuje sie jak zadbanych facetów , tak kobiety. Jednak róznica jest zawsze kolosalna !

Gość lukrecjaecja
Alexandra 25 25 25 z ato Ty 25 latko wiesz co to jest uczucie do 48 latka ;-) Uczucie,do jego kasy ;-)

Gość Alexandra 25 25 25
bylas dziwka i tyle ,dawalas dupy komu popadnie z tego co piszesz. i skonczylas z garbatym nieudacznikime

Gość grymasssop
głupie baby---dokladnie faceci zawsze wygladaja lepiej w sensie w pozniejszym wikeu,taka genetyka

Ja tez miałam rowiesników w łózku swego czasu, ale ja załuje ze pierwszym nie był obecny mój maż. Porównanie mam - wiec ? kazdy jest inny.

Gość lukrecjaecja
głupie baby rowne starzernie nie oznacza tylko starzenia fizycznego,ale takze starzenie sie mentalne.Osobowosciowe. Przy roznicy wiwkowej 3 lat ani ja,ani moj maz nie bedziemy musieli odgrywac przed sobą roznych przedstawien. Ja nie bede musiała odgrywac młodki,a moj facet nie bedzie odgrywał młodzienca.

Gość lukaszszszszszsz
lukrecjaecja--jestes chora na glowe ,probujesz na sile wpierdolic komus swoje zdanie ,tepa prostaczko.

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. hm ;-) no ,tak,takmiałas rowisnikow ;-) to chyba 15 lat albo 16 miaąłs jak cnote straciąłs ;-) ale wciskasz kit Koelzanko prawie rownolatko ;-)

Gość lukrecjaecja
lukaszszszszszsz :-) no i jestem prostaczka :-) Ale nie mam starego faceta obok siebie. Tak samo moj facet nie ma starej baby obok siebie.,Bo ja tez nabijam sie ze zwioazkow w ktorych kobieta jest duzo starsza.

Gość droxfo
a co ty sie lukrecja tak przypięłaś tego lotu na kase ? :D mało takich co są z równolatkami też dla kasy ??

Moja przygoda z sexem zaczeła sie w wieku lat 16 pierwszy kontakt sexualny pełny - miałam w wieku lat 17. Cóż, jak juz pisalam potrzeby sexualne moje były dosc duze i o dziwo majac 19 lat znalazłam starszego ktory je mimo wieku zadowalał . Ci młodzi chłopcy wczesniejsi (młodzi w odniesieniu do mojego meza, co nie znaczy wcale, ze rowiesnicy - niegrzeczna byłam dziewczyną ) nie spełniali swojego zadania w łózku zbytnio, moze to wina braku uczucia z mej stony, ale to i tak ich wina, ze w zadnym z nich sie nie zakochałam.

Gość lukrecjaecja
droxfo :-) tylko,ze tutaj piszace dziwczynki zadaja sie z facetami duzo starszymi,ktorzy kase maja :-) wiec wiadomo co jest siłą pociagowa w takich zwązkach. Od dawien dawna młode kobietki patrzyły przychylniej na mezczyzne z pełnym portfelem.A dzisiejsze czasy są...każdy widzi.

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. dopisz jeszcze,ze z ojcem nei miaąłś zbytnio dobrego kontaktu :-) lub ten kontakt był za bardzo dobry i wyszukałas sobie starszego faceta aby sie Toba opiekował :-)

Gość lukrecjaecja
zona22lata starszego. badałas swoje hormony?Coś wczesnie starciłąs apetyt na seks ;-)

Gość andrrrr
lukrecja nie każda kobieta w twoim wieku dostaje wścieku pizdy 🖐️

Gość lukrecjaecja
Ja tez wieku 17 lat straciłąm cnote i mam przez całe zycie taki sam apetyt na seks.Mozliwe,ze to dzieki temu,ze maz nie jest taki stary.

Opiekował ... oczywiscie! a na czym polega miłość ? On dba i opiekuje sie mną, a ja nim ...czy ma byc inaczej ? Odnosze wrazenie, byc moze mylne, ze w pewnym sensie zazdroscisz .

Gość joannnaaa
wez sie kobieeto zastanow,ja mam 43 lata i rowniez moje potrzeby zmalaly przeciez nie ejstem juz mloda dziewczyna.