Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TLuizionsa

Jakie macie dziwne lub nie fantazje seksualne?

Polecane posty

Gość TLuizionsa

Jakie macie fantazje seksualne? Ja np. Taką on mnie wiąże, zakuwa kajdankami rece i nogi wsadza knebel do ust muska mnie pejczem delikatnie jak najdalej od intymnych czesci, zeby mi tego brakowalo lize, gryzie moje sutki nie czeka na przyzwolenie wklada mi wibrator do cipki a jak tylko mam dojsc wyciaga taka slodka tortura i takie tam wiecej wam nie powiem jak nie opowiecie swoich fantazji:D

Gość TLuizionsa
To jak?

Dziewczyna w stroju robotnika, takie zielone ogrodniczki. Pracuje, robi coś na hali. Spocona, buzia umazana smarem. Rzucam ją na taśmę, zdejmuje z niej strój. Pieszczę, wchodzę bez zabezpieczenia i dochodzę w niej :) wszędzie dookoła unosi sie zapach słodkiej miłości

Gość po wtóre
Uprawiam sex z conajmiej trzema facetami. Jeden bzyka mnie klasycznie, drugi w d...ę a trzeciemu obciągam. Nie podoba mi się i oni mnie mocno prztrzymują. Za włosy i mocno, bardzo mocno za szyję aż nie mogę oddychać.

Gość alirta
namiętna i ognista zabawa z doktorantem. coraz bardziej realna fantazja

Gość jeszcze nie zdradzilem
do Tluzionsa fantazja bliska mojej, ale mam bardzo podobną ...troche salona ale moze sie ktoras kiedys skusi?

Gość mierziiiiii
TLuizionsa :-) tylko,ze z tym kneblem w papie mogłabys sie udusic.

to ja mam taka... jest to ktos poznany w necie nigdy nie widziany w realu, ale fotki skype duzo rozmow, podobamy sie sobie i lubimy sie. Umawiamy sie w hotelu, gdzies posprodu dorgi, jestem wczesniej w pokoju...dzwonie do niej i podaje nr pokoju, caly czas rozmawimay przez telefon...o tym co zaraz nastapi, jak bardzo siebie pragniemy...Idze korytarzem, znajduje pokoj, naciska klamke...otwarte....jest ciemno w srodku,zamyka za soba drzwi na klucz... nie wolno jej zaswiecic swiatla...jest cicho, ale wyczuwa ze jestem w srodku.. wiem ze sie boi, strach i podniecenie miesza sie ze zzoba....powooli podchodze do niej i przytulam sie od tylu...wtulam sie w nią..zaczynam calowac po szyji karku uszach.........

Gość po trzecie
A teraz się obudziłam ...

Gość TLuizionsa
Do pana ktory nie zdradzal na spelnienie tej fantazji bys sie skusil?

tak ja bym sie skusił tylko czy znajdzie sie na tyle odwazna by sie na to dala namowic? wiem ze to szalone jest ale to o to w tym chodzi. Oczywiscie nie moze to byc nikt totalnie obcy, to ma byc ktos z netu ale widzany na kam, podobajacy sie i ktos z kim sie rozumiem i lubie...

Gość TLuizionsa
Dominator czy ulegly?

dominator.... i powem Ci autorko ze polaczyc by mozna Twoja fantazje z moja, jako dalszy ciag mojej ;)

Gość TLuizionsa
Myslales o tym jak daleko bys sie posunal?

gdyby ktos byl zainteresowany realizacja to zapraszam na gg 24355608

Nie wiem jak daleko, z jednej strony mam jakies granice ale nie wiem czy moje granice nie sa dalej niz tej z ktora bym to probował, nie chcialbym nikogo zraźic, lecz zostawic nienasycona to chyba jeszcze gorsze....

przepraszam za literówki szybko chcialbym napisac i wychodzi co wychodzi

Gość gość
Ja mam fantazje że kocham się z kobietami które mają okres.

Gość gość
Seks z Khalem Drogo, na łonie natury, np na bezludnej plaży pod palmami, rozdziewicza mnie .Szkoda tylko, że już dawno jestem rozdziewiczona :D

Gość gość
kiedyś w dwie pary nocowaliśmy po jakiejś imprezie w dużym salonie. Mieliśmy straszną ochotę i kochaliśmy się jak szaleni. Nic nie widzieliśmy - zupełna ciemność ale nie dbaliśmy zbytnio o odgłosy, tak że nawzajem wiedzieliśmy co się dzieje - nie krępowaliśmy się pod tym względem. Potem - po kilku dniach robiliśmy przy winku frywolne uwagi na temat tamtej nocy. Padła taka uwaga - a jak by trzeba było wyjśc do toalety to potem nie wiadomo czy dobrze by się trafiło do swojego łóżka - po ciemku w obcym domu. No i od tego czasu mam taką fantazję - w trakcie takiej zabawy jak wtedy, już mocno rozpalona, wychodzę do łazienki, wracam do zupełnie ciemnego pokoju. Staram się trafić do łóżka i wtedy dotykają mnie jakieś ręce, zdejmują szlafroczek. Gra głośna muzyka tak że nie można się porozumieć. Kochamy się, a ja cały czas nie wie czy to mój facet czy tamten drugi bo pozycje utrudniają rozpoznanie - od tyłu, na jeźdźca itp bez bliskości twarzy.

Gość basup
Ja mam taka fantazję: uwielbiam rozmyślać jak autosana h9-21 prowadzi seksowna babka w spodniach, mającą na nogach rajstopy i szpilki;-). Wsiadam do takiego autobusu i dostaje orgazmu...

Gość AnonimowaDZIEWICA

Ja jestem dziewuszką ze wsi i mam porytą fantazje

Fantazjuje ze zbieram sobie zioła przy lesie tat jak tu czynie zawsze(Wole pić ziułowe papary niż potem łykać tabletki na katar )Fantazjuj że mi z lasu wychodzi czerwono-armistazachodz mnie z tyu lapie za biodra i przyciąga do siebie, że muj tył dotyka mu kroczai muwi coś w stylu "toważyszko jesteście dziouszka prima sort!" wkładając mi rękę pod spudniczke, drógą macając biust .kazałby mi się opszeć o brzewo . oparła bym się , wyjol by se z kieszeni wóde jedną ręką by mi trzymał za włosy i piepszył bopijając sobie.potem by mnie przewrucił na trawe leżąc na mnie chwycił za nadgarstki kazał się rozkraczyć i dalej pieprzył

Gość Rozbrojony

Związane ręce i oczy a dziewczyna lub kilka dziewczyn robi mi loda. Lubie jak to robią ubrane w seksowną bieliznę i są w szpilkach.

Gość Ballbustfan

Ja lubię kopanie po jajach (ballbusting) nic mi nie daje takiej radości jak fajna, zgrabna dziewczyna, która dominuje mnie w ten sposób.

Gość Zenkkkk

Ja lubię głęboko wsadzać penisa i uderzać o szyjkę macicy, mam 21cm lagę.

Gość Duxxx

A ,mnie jara temat,
Jestem z partnerką na dyskotece gdzie poznaje wysportowanego i dobrze obdarzonego ogiera.
Partnerka jest bez majtek więc spokojnie podczas tańczenia może rozgrzać ją do czerwoności.
Taka sytuacja tra jakieś 20 minut, kiedy urywają się do pokoju nad dyskoteką.
Po cichu wchodzę do ciemnego pokoju i słyszę a po chwili i widzę jak moją kobietę ostro wali wspaniały ogier.
Dostrzega mnie i patrząc mi prosto w oczy krzyczy i wije się z rozkoszy, stękając coraz głośniej z każdym pchnięciem wielkiej pały.
Ogier tryska w środku cipki, z której po wyciągnięciu jego co najmniej 20 cm przyrodzenia wycieka ciepła sperma, którą rozciera moja kobieta z wilkiem namaszczeniem po całym ciele.

Gość gość

Ja od jakiegoś czasu mam fantazję że moją żonę bzyka koleś z dużym penisem. Kiedyś myślałem że mam penisa w miarę normalnego, ale ostatnio widzę, że żonie mniej wystarcza, ma 13cm długości i 13cm obwodu, także nie za wiele. Podnieca mnie to, że mówi mi że już jej nie wystarczam i chce większego i grubszego.. żeby ją porządnie przeleciał. Czasami podczas wyudzdanego seksu tak sobie fantazjujemy. Zaczęło się od tego, że kiedyś po ostrej imprezie i powrocie do domu kochaliśmy się. Przez ilość wypitego alkoholu ona nie mogła dojść i wtedy mi powiedziała że mam trochę za cienkiego penisa dla niej i że już jej tak nie wystarczam jak kiedyś. Potem na ucho zaczęła mi szeptać, że kiedyś chciałaby żeby ją przeleciał porządny ku*as.... jak mi to mówiła to w jednym momencie dostałem takiego wytrysku że masakra.

Moja fantazja to spędzić noc z dziką, wyuzdaną, odważną, zboczoną na maksa kobietą - nimfomanką w wieku 40-55. Taką bez jakichkolwiek hamulców (anal,piss, sm, zabawki, gardło,oral). Jedyne czego bym chciał by była chuda z małym biustem. Reszta bez jakiegokolwiek znaczenia prócz tego, by chciała kilka godzn non stop i nie bała się 23cm! Oj, dał bym się pokroić w kawałeczki by trafić na taką choć raz w życiu. Czystą i kulturalną. Ehhhhh .....    Jak takie myśli wykasować mając żonę przy kości?  Potrąbiło mnie już maksymalnie. Warszawskie powietrze ma na to wpływ??? hehehehe