Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana62

Ciężka sytuacja. Prosze o poważne odpowiedzi

Polecane posty

Gość Zakochana62

Wiem ze bylo, ale zalezy mi na opiniach. Bylam z chlopakiem ponad rok, jednak ostatnie 4 miesiące były okropne. Ciagle kłótnie. Z mojej strony zazdrość, kontrolowanie, czepianie sie o wszystko, z jego strony kłamstwa i przykre słowa. Rozstawaliśmy sie i schodziliśmy. Obiecywalismy sobie zmianę, a szczegolnie ja, bo ja naprawde przesadzałam, ale nic sie nie zmieniało. wczoraj chlopak powstał sie ze mna. Były nerwy, chcialam by ze mna byl, prosiłam, choc wiem ze to głupie. On sie denerwował i mowil ze nigdy juz ze mna nie bedzie i ze zachowuje sie jak nienormalna. Jednak kiedy sie żegnalismy przytulił mnie i powiedzial: wrócimy jeszcze do siebie. Pisaliśmy do siebie, ze moze dojrzejemy i cos zrozumiemy. 4 czerwca mam wesele i prawdopodobnie pójdzie ze mna jako osoba towarzysząca. Moze to bedzie nasza szansa? Co o tym myślicie? Jak sie zachowywać do tego czasu???

Gość xoxoxovovo
idź po rozum do głowy i nie zasmiecaj internetu dyrdymałami

Gość Zakochana62
mam już 49 lat i właśnie się rozstałam z tym w/opisanym chłopakiem ktory ma 23 lata. czy znajdę jeszcze młodszego ? mam szanse , dodam , że ważę tylko 76 kg

Gość Zakochana62
proszę pomóżcie bo nie wiem co mam robić,ja go kocham a on wali gruchę jak by tego było mało to wtyka paluszki do tyłeczka mojej 11 letniej sistrzyczce

Gość Zakochana62
co za życie ,smaruje się ,myje, ubieram codziennie świeży habit a on woli siostrę kleofase

Gość ona 50
Jak widać NIEKTÓRE kobiety w tym wieku głupieją i lecą na młodych szczyli. Nie wiem jak można w tym wieku się zadawac z facetem o mentalności szczeniaka.

Gość Zakochana62
wiem to trudne , ale faceci w moim wieku sa juz kiepscy i pomarszczeni. a mlodzi chlopcy sztywni i napaleni...a ja tego potrzebuje wciaz , nawet kilku naraz

Gość lluvia de sol
Weź rozpęd i walnij z całej siły łbem o ścianę - zamiast orgazmu :classic_cool:

Gość vrvrrrvrvr
a ja nie wiem jak w tym wieku można nie rozrózniać autorki od podszywa:]

Gość lluvia de sol
a skąd mam wiedzieć jaki stopień głupoty osiągnęła autorka?

Gość Zakochana62
czemu obrzucacie mnie błotem ,podszywy już drugi temat mi psują

Gość Zakochana62
dość już mam tego! podszywy błotem, moj chlopak obrzuca mnie wyzwiskami i oblewa spermą i moczem. wszyscy mnie czymś obrzucają albo olewają

Gość Zakochana62
czym?sklepy zamknięte jeszcze a ja tuszu ani kremu nie mam

Gość Zakochana62
na co moge liczyć? że on wróci do mnie ? czy tylko tak mówi,zeby mi przykro nie było ? pomózcie kochani

Gość Zakochana62
mógłby mnie nawet karcić i bić byleby ze mną byl. bo kto mi pomoże pojść np. do łazienki , dużo waże , mam zeza i nie mam nogi., odciski pod pachami od kul mi się zrobily