Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastacia18

Sponsoring

Polecane posty

Gość anastacia18
a jesli oboje zakochamy sie w sobie (to oczywiscie watpliwe- powiem wiecej niemozliwe- ale jesli) i on nadal bedzie mi placil to jest dalej prostytucja? mysle ze nie. jeszcze raz powtorze- prostytutke czyni ilosc partnerow, zero rozmowy, zaangazowanai, czulosci. ZERO. A tutaj faceci traktuja cie jak kochanke. Oczywiscie trzeba tez doberze trafic- pelno zboczncoe lub tez faceto szukajacej prywtnej prostytutki, lub szukajacych takich dziewczyn ktore beda spelniac jego chorze zachcianki..

Gość po co pytasz? skoro podjełaś
heh nie udowadniaj mi ,że to nie będzie prostytucja, tylko taka sam sytuacja jak z tą dziewczyną. Ja bym sie bała spotkać z obcym facetem, który twierdzi, że ma kase i da po spotkaniu. A jak nie da? To co zrobisz? Rozpłaczesz się? A jak cię wywiezie do burdelu? Bo gdzieś się spotkać musice. Skąd wiesz co tam zastaniesz. Kwestiafilmu lub zdięć ewentualnie szantażu? Matko, jak można nie miec wyobraźni. Dobra powiedz kiedy się z nim spotkasz, bo przeciez już masz ustalone. I napisz po wszystkim, żebym chociaż wiedziała czy przeżyłaś. Zostaw w domu w jakimś miejscu np. w szufladzie w rzeczach osobistych namiary na to gdzie poszłaś i namiaryna tego faceta, żeby mogli cię znaleźć w razie czego.

Prostytucja to sposób zarabiania pieniędzy- a to juz ustaliliśmy na początku. Dasz za kasę- będziesz prostytutka. Twoim zdaniem prostytutka, po pierwszym kliencie nie jest prostytutką tylko, po drugim? Twoi sponsorzy tez będą się zmieniać. Z resztą, czemu miałabyś poprzestać na jednym, skoro możesz sobie jeszcze dorobić. Ach pierdzeielenie, chcesz się dowartościować tylko.

a to zakochanie to na prawde nie wiem czy to podszywka, głupota czy naiwność

Gość anastacia18
wiesz ale ja zamierzam sie spotkac w publicznym miejscu (w kawiarni, restauracji), w dzien, wsrod ludzi, w centrum miasta. A nie w nocy, w jego samochodzie lub w jakims odludnym miejscu... Wiesz, mysle o swoim bezpieczenstwie. Jesli (jesli!) sie spotkam napisze, jeszcze nie jeste umowiona, ani nic. Mysle ze jesli (jesli!) to nastapi to na pewno w wakacje. musze to jeszcze przemyslec. I wtedy napisze.

Gość anastacia18
dlaczego uwazasz ze chce sie dowartosciowac??

Gość Irvette1
Ale na drugim spotkaniu nie za bardzo będziesz miała jak zadbać o swoje bezpieczeństwo. Nie masz wyobraźni. Nie używasz jej bo nie chcesz żeby cię odwiodła od tego poronionego pomysłu.

No chyba transakcja nie odbędzie się w restauracji, czy kawiarni, nie sądzisz? Bo pierdzielisz coś o tym, że nie bedziesz prostytutką, coś o zakochaniu i inne bzdety. Nawet nie potrafisz nazwać po imieniu czynności , którą planujesz zrobić. Chcesz się dowartościować. A i z czystym sumieniem oddać "nieprostytucji". Spadam, bo to zaczyna obrażac moja inteligencje, może marną, ale jednak. Przyjemnej pracy ci zyczę, i oby facet nie rzucił się na wszystko za co zapłacił zbyt nachalnie. A ja juz nie zamierzam tych bzdur czytać.

Gość anastacia18
z tym facetem z ktorym chce sie spotykac to pisze, ze jemu nie chodzi tylko o seks, ale takze p przyjazn i rozmowy. moze drugie spotkanie tez bedzie rozmowa, moze kino.. a pozniej? wtedy zobaczymy. napewno za kazde spotkanie mi placi rowniez za pierwsze wiec- pieniadze wlasciwie tylko za moj czas).

Gość anastacia18
No idz na razie. Rzeczywiscie z twoja inteligencja marnie. A to nie jest transakcja- ni tylko seks. Tez sobie przyjemnej pracy zycze. Ale jeszcze nie wiem jakiej.

Gość swertysss
Boże dziewczyno jaka ty jesteś naiwna. Jeśli zgodzisz się na ten układ - to zostaniesz prostytutką. Bo z góry wiesz, że twoim celem jest kasa, a nie miłość. Przestań więc się sama usprawiedliwiać i szukać usprawiedliwienia w oczach innych. Sam fakt że już o tym myślisz sprawia, że jesteś jak dziwka. Idziesz na łatwiznę. Ludzie niemal z głodu umierają, ale dają radę, szanują się. Ty nie masz aż tak tragicznej sytuacji by sie pusczać. Rozumiem samotną matkę, która sprzedaje się by nakarmić głodne dziecko, ale nie Ciebie!

Gość anastacia18
Tak? fakt. moja sytuacja nie jest tragiczna, ale jest zla. albo studia- albo gowno. jesli nie praca- to sponsor. i jesli myslenie o tym czyni mnie dzi*ką to ciekawe ile jest wsrod nas dzi*ek, zboczencow, mordercow, zlodzieji? No ile sie pytam??? Kto choc raz o czyms takim nie pomyslal no powiedz!! Każdy.

Gość amelia korczyńskaaaa
co się burzysz, no jesteś i tyle zaakceptuj to , tak jak zakceptowałaś sposób zarobkowania

Gość noż kuźwa
jak ktoś kradnie to niech się nie oburza, że go nazywają złodziejem( bo ma trudną sytuację itp).

Gość anastacia18
Jak to jestem? nie wiedzialm ze od samego myslenia sie jest. przeczytaj to, co napisalam na samym poczatku i nie warcz na mnie bo sie boje!:)

Gość noż kuźwa
I to jest dylemat zostac porżadną dziewczyną i zarabiać ciałem. Jasne a facet nie płaci ci tylko za seks. Smieszna jesteś. Na pewno za elokwentne rozmowy ci płaci. Ciekawe, spytaj , czy za same rozmowy i bez sexu w przyszłości, też będzie ci płacił. Ja pitole.

Gość noż kuźwa
ale muł Daj d*py, i nie pros nas o pozwolenia, ani o szacunek. Był kiedys taki dowcip : "Podobno Winston Churchill w rozmowie z jakaś damą nieoczekiwanie zapytał ją, czy oddałby się obcemu mężczyźnie za sto tysięcy funtów. Dama po namyśle odparła, że owszem. - A za 100 funtów? - No wie Pan? Za kogo Pan mnie bierze? - To kim Pani jest, już ustaliliśmy, teraz tylko targujemy się o cenę. " To kim jesteś już ustaliliśmy, teraz tylko czekamy na realizacje.

Gość anastacia18
noż kuźwa wez przestan przezywac mnie bo wiesz- kazdy czlowiek ma uczucia. Ty chyba o tym nie wiesz... nie prosze o pozwolenie ani o szacunek- tylko o zdanie. Twoje juz znam. I wiesz, przeczytalam to co napisalaes i masz racje. Dowcip mnie nie tyle rozmieszyl co dal do myslenia... Po waszych wszystkich komentarzach mam wrazenie, ze to co chcialam zrobic byloby glupota, moja porazka. A tego nie chce.

Gość Evka25
Ale to co chcesz zrobić ze swoim życie to będzie kompletna porażka, bo jeśli nawet się w nim zakochasz to może cie zostawić i przypomnieć na wychodne3, że nie tak sie umawialiście. a ty chyba chcesz uniknąć zranienia, więc przemyśl to i nie decyduj sie na ten krok bo później nie będzie ci łatwo wyjść na prostą.