Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastacia18

Sponsoring

Polecane posty

Gość anastacia18
jesli mozna zarobic na tym, aby sypiac z facetem za kase (bo nigdiy nie nazwe tego prostytucja!)- to czemu nie? ja nie nigdy nie zamierzam sie szmacic na dyskotece czy byc tirowa za 5 dych na trasie, lub tez pracowac w agencji. To jest jeden staly partner. Tak mysle ze bedac ze mna nie bedzie z nikim innym, bo jemu tez zalezy na zdrowiu i higienie.

Gość problemymmacie
człowiekowi przy braku kasy rozne rzeczy przychodza do glowy? dziwicie sie???.NIECH DZIEWCZYNA ROBI CO UWAZA ZA SLUSZNE. Ja mieszkam w malym miasteczku,studiuje zaocznie,pracy szukam od pol roku,w glupim sklepie z odzieza na staz jest chetnych minimum 15 osob,bo panstwo kase w tym roku na staze dla mlodych ucielo. Gdybym mogla to tez poszłabym na sponsoring,bo wole zaprzedać własną dusze niz patrzec jak rodzice musza na mnie robic.

Gość anastacia18
Dziecko? ciekawe ile ty masz lat...

Gość po co pytasz? skoro podjełaś
Ach czyli liczy sie ilość facetów , którzy płacą za seks oraz miejsce świadczenia usług. Śmieszne. Jeśli jego zona nazwie cie k*wą, to nie będzie bezpodstawne. No tak on napewno złoży ci śluby czystości, przepraszam wierności. Twoja naiwność walczy z głupotą.

problemmacie- nie dusze tylko d...pe

Gość anastacia18
problemymmacie To dlaczego nie chcesz? Co cie powstrzymuje? Bo ja rowniez szukam pracy wszedzie, ale nigdzie nie ma bo albo potrzebuja kogos z wyzszym wyksztalcenem albo juz za pozno.. Tez bede studiowac zaocznie, ale kasy brak i coz zrobic..a moich rodzicow po prostu mi szkoda.nie chce aby na mnie pracowali szczegolnie ze utrzymuja tez studiujaca moja siostre..

Słuchaj rozumiem, że chcesz dać za kase i nie nazwiesz tego prostytucją. Ale po co jeszcze masz potrzebe podzielić się tym ze światem? A przy okazji...gościu może cię sfilmować lub zrobić zdięcia.... Swoja twarz "wyciąć" i zarobic na takim filmiku ...Heh.

Gość anastacia18
Czyli uwazasz ze dziewczyna majaca kochanka ktory sponsoruje jej wyjazdy, daje prezenty to tez jest prostytucja??

Gość martinaaa
najlepiej robic to co w naszym mniemaniu jest sluszne

anastacia18- to pochwal się rodzicom, jak o nich dbasz i chcesz im pomóc, na pewno będą dumni. A może znajdą ci kogoś kto da więcej- przecież o to chodzi.

Gość Irvette1
Czytałam w gazecie że dziewczyna która decyduje się na sponsoring? chcesz zostać luksusową prostytutką? Nie jest ci siebie żal, dziewczyno?

Zależy czy ona te prezenty dostaje za seks i jest z nim tylko dla tych prezentów.

Gość anastacia18
Tak chce sie podzielic z tym z innymi, bo chce znac wasze stanowisko i jak widac sa i zwolennicy i przeciwnicy. A ja jeszcze nic nie zrobilam wiec nie uwazaj mjie za szmatlawca, nawet jesli bd dziewczyna sponsorowana- bo wtedy tez nia nie bede. Ciekawa jestem ile znasz dziewczyn ze swojej/pracy studiow ktore sa swietnymi kompanami do rozmow czy ploteczek, a skrywaja pewna tajemnice, ktorej ci nie wyjawia..

Gość Irvette1
Jeśli za seks tak, tsak i jeszcze raz talk to luksusowa prostytucja tylko z jednym facetem

Gość anastacia18
Zwiazek= seks. wiec wyjazdy i prezenty to dodatek. od niego. on ja traktuje instruentalnie, ona tego nie widzi. Czy to tez prostytucja??

Gość Irvette1
Nie znam bo straciłam z nimi kontakt fakt, i nie mówię że są święte.

Gość Irvette1
Nie jestem pewna, To raczej w przypadku kiedy ona by go o to poprosiła.

Nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale nie wszystkie kobiety zaczynają w ten sposób. A rodzice- tak skoro robisz to dla nich, tak oni na pewno będz=ą szczęśliwi. Nie nazwałam cię szmatą tylko, że będziesz prostytutką. A to nie obelga tylko fakt. Skoro pytasz o zdanie, to musisz pogodzić się z tym, że nie każdy ma zdanie zbieżne z twoim.

Gość anastacia18
oczywiscie ze nie mowisz ze sa swiete. dla ciebie sa nikim. ale wiesz, ty mozesz nawt znac dziewczyny dobrze i nie wiedziec ze sa sponsorowne bo ci o tym nie mowia.

Gość anastacia18
Irvette1 Widzisz gubisz sie w tym co mowisz. Nie jestes pewna tak naprawfe niczego co mowisz.

Co to znaczy, że facet traktuje ją instrumentalnie, tylko ona tego nie widzi? Wygląda na to , że dziewczyna jest z facetem z innych powodów... więc nie jest prostytutką. Ale dziewczyna , która robi to za perfumy, bluzkę...to nie tylko jest prostytutka, ale do tego jest głupia.

Gość Irvette1
ja nie muszę widzieć wszystkiego o swoich znajomych, nie mówia mi wszystkiego bo się nie spotykamy, w czym niby sie pogubiłam?

Moje koleżanki pracuję i dobrze zarabiają, inne powychodziły za mąż i wychowują dzieci. Zaraz będzie czy małżeństwo to prostytucja. Znam jedną dziewczyne, która zarabia 1000zł na miesiąc, żyje na pasztecikach itp. Znam też jedną, która ma przeszłość prostytutki i słowa, że to nie sa łatwe pieniądze, są jej słowami. I gdyby mogła cofnąć czas... Ale twoja d..pa - twoja sprawa.

Gość anastacia18
po co pytasz? skoro podjełaś tzn ze on widzi w niejn tylko cialo. daje jej prezenty, sponsoruje wycieczki. ona jest tego nieswiadoma, jest zakochana, on nie. a ja nie bd robila tego za perfumy, wycieczki tylko za konkretna kase, ktora jest mi potrzebna.

Gość anastacia18
i nie za pojedyncze spotkania, tylko za miesiac. obrot bezgotowkoey- on wplaca na konto- ja na swoim koncie (niczego nieswiadoma) mam 4000 wiecej.

no skoro jest zakochana to to nie jest prostytucja- prawda?

Jakby nie spojrzeć zarabiasz d***pą. I nie sadze aby był to powód do dumy, nieprawdaź? Ciekawe, czy będzie ci płacił z góry.... bo po pierwszym miesiącu może się okazac, że pracowałaś za darmo. Kupe kasy musiałby ci płacić, czyli, że jego pensja to musiało by być ok 20 tys., inaczej to ściema, powszystkim możesz mieć kaca moralnego i zerona koncie. A i kasy nie odzyskasz, bo co powiesz- przez miesiąc dawałam mu a on nie zapłacił?

Gość anastacia18
No wlasnie prawda. Ja sie szybko angazuje, przyzwyczajam, zaczynam lubic coraz mocniej, potem kochac. Jesli sie w nim zakocham- to juz nie bd prostytutka... Takie jest twoje myslenie?

Gość Irvette1
tak czy siak będziesz prostytutką jeśli pójdziesz na ten układ, nie ważne czy za kasę czy za coś innego, przecież jakaś rzecz typu podróż, czy tez ma swoja cenę, co nie. Więc dla mnie to samo jak za kasę. Ale gdyby dziewczyna była zakochana, a on nie, i kupował jej coś nie pytając się o to, to już traktowanie dziewczyny przedmiotowo. Ale ty wiesz, że potrzebujesz kasy i wiesz jak taki się układ nazywa.

Gość anastacia18
to sa bardzo bogaci faceci (zobacz- sponsoraszukam.pl), wiec dla nich 4000 to nie problem. szukaja takich dziewczyn. A na poczaek kasa bedzie po spotkaniu.