Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastacia18

Sponsoring

Polecane posty

Gość Angela19KochamCie
najlepsi są żonaci, wiem co mówię....

Gość Angela19KochamCie
sorry ale ja się tak spotykałam przez rok, teraz mam chłopaka i wie o tym, i sam powiedział że nie interesuje go to co było, teraz jesteśmy my, a nie coś kiedyś. Liczy się tu i teraz,

Gość anastacia18
Mysle ze wtedy sie nie przyznam. I nie bede uwazala ze zyje w klamstwie. Po prostu zakoncze pewien etap i zaczne nowy. Tak mysle. Chociaz......??

"W dzisiejszych czasach w tym kraju nie ma żadnego dobrego usprawiedliwienia na takie działanie"... o rany... widze ze tu srednia wieku ze 14.. to ja sobie pomilcze i poczytam te brednie ... buhahahahahahahaha :D:D:D poprawilyscie mi humor... no rewelka :D:D:D:D

Z porównaniem do heroiny to nie chodziło mi o uzależnienie, tylko o to że przez pewien czas jest dobrze a potem wszystko lega w gruzach. Coralick, jest jeszcze młoda, może (na co liczę) się wyprostuje. Za same myśli nie można nikogo przekreślać.

Coralick, cytując mnie co miałaś na myśli? Nie ma żadnego usprawiedliwienia na sprzedawanie swojego ciała, bo jest masa innych możliwości na ułożenie sobie życia. Albo nie czytasz ze zrozumieniem (zapewne) albo chcesz się w jakiś sposób wyżyć.

Autorko, nie dasz rady tak poprostu o tym zapomnieć. Stracisz swoją wartość bezpowrotnie.

Gość anastacia18
Ja mysle ze zycie nie musi byc zniszczone od razu, sama z tym skoncze jesli uznam ze zebralam odpowiednia ilosc pieniedzy lub ze nasze relacje sa po prostu inne, dziwnw. Wtedy z tem skoncze. I zapomne. Tylko w ogole boje sie rozpoczac.. a co dopiero zaczac..

Gość anastacia18
Nie jestem wyrachowana, nie mysle tylko o sobie, nie mysle o korzysciach wylacznie dla siebie. Nie oceniaj mnie skoro mnie nie znasz!

JA sie nie czepiam. Czytam ale zrozumiec nie moge niestety, bo jak dla mnie zawsze.. ZAWSZE... jest wybor! A to pojscie na latwizne.

Autorko, jak już sobie sama wydedukowałaś wszystko elegancko to po co chcesz zasięgnąć opinii innych osób? Moje stanowisko znasz, dalej produkować się nie będę. Rób jak chcesz, powiem tyle że to co zamierzasz jest żałosne. Coralick jak narazie mnie tylko irytujesz. 🖐️

Czy zdanie "Jestem dziewica, mam 18lat, ale uważam, ze lepiej dac (bo zaraz zaczniecie mnie atakowac- wiec mowie waszym jezykiem) d*pe facetow za kase niz za darmo... CZyż nie? "... nie jest przesiakniete wyrachowaniem??? No to o co chodzi. O KASE jak sama napisalas!!!

Gość anastacia18
Wybor? oczywiscie ze w zyciu sa wybory. Dlatego tutaj pisze. Zastanawiam sie, mysle o tym od dluzszego czasu, ale nie moge zdecydowac sie na ten pierwszy krok. Inny wybor to praca., ktorej szukam.

beliar z pewnoscia dlatego ze sie okazalo ze mam inne zdanie. straaasznie mi przykro :)

Coralick a co tu jest do rozumienia?? :O Napisałem "W dzisiejszych czasach w tym kraju nie ma żadnego dobrego usprawiedliwienia na takie działanie"... teraz wyjaśnię. Może drukiem. CHODZIŁO MI O TO, ŻE NIE MOŻNA POWIEDZIEĆ ŻE SPONSORING TO JEDYNA DROGA UCIECZKI OD BIEDY. Czyli trochę bardziej skomplikowane zdanie od Twojego że zawsze jest jakieś wyjście. Nie róznimy się w poglądach, pomijając fakt że zamiast doczytać wolisz wyśmiać moją wypowiedź a przy okazji zwyzywać dziewczynę, która widocznie nie wie co tak naprawdę chce zrobić.

Gość anastacia18
Alez oczywiscie- kasa przede wszyskim. Bo pieniadze sa mi potrzebne. Ale nie mysle o przyjkemnosciach wylacznie dla siebie. Chodzi mi tez o rodzine. Nie beda musieli mi placic za studia bo sami tej kasy nie maja.

Właśnie, nie mamy róznego zdania, jest takie samo, tyle że Ty jesteś arogancka. W dodatku coś czytanie Ci nie wychodzi. Przekręcanie mojego nicka wcale nie jest oznaką wyższości.

anastacia18 poszukaj normalnej pracy. Bez pracy nie ma kołaczy. Swój tyłek zostaw komuś kogo pokochasz.

Gość anastacia18
I boje sie jesli moja rodzina by sie dowiedziala o takim 'zwiazku' bylabym w ich oczach.. skonczona?? A moi przyjaciele gdybu przypadkiem mnie z nim zobaczyli na ulicy? Nie tlumaczylabym sie im- bo oni by juz wiedzieli..

Gość anastacia18
Masz racje. Praca tak. Rozeslalam swoje CV gdzie sie da. Ale wiesz- moje wyksztalcebnie jest na razie srednie, a zrakim ciezko o prace. Jesli znajde- na pewno nie zdecyduje sie na sponsoring, a d*pa bedzie dla kogos kogo pokocham

Gość Irvette1
JESTEM CIEKAWA, ANASTACIO18, JAK WYOBRAŻASZ SOBIE PRAWDZIWY ZWIĄZEK Z MĘŻCZYZNĄ, KTÓREGO PEWNIE POKOCHASZ I DOJDZIE DO SYTUACJI, W KTÓREJ DOJDZIE DO ZBLIŻENIA, A TY BĘDZIESZ MYŚLEĆ O TAMTYM. Gdybyś była normalnie wychowana to NIGDY NIE PRZYSZŁOBY CI DO GŁOWY, ŻEBY SIĘ SPRZEDAĆ, SKORO TWIERDZISZ, ŻE JESTEŚ ATRAKCYJNA I MASZ SZCZĘŚLIWĄ RODZINĘ. Wątpię, że cię ten facet nie zrani. RACZEJ ZRANI CIE NA PEWNO. Dam ci radę. Znajdź sobie normalną pracę i nie rób tego, co zamierzasz ZROBIĆ życie masz tylko jedno, a po czymś takim traci się szacunek do siebie samej.

Rób co tylko się da, byleby tylko żeby uniknąć sponsoringu. Będzie dobrze tylko się postaraj ;)

Gość anastacia18
Dlaczego w trakcie zblizenia mam myslec o tamtym mezczyznie? Dlaczego uwazasz ze jestem zle wychowna? Kazdy zyje jakm chce i nawet gdzybam maila idealna rodzine (a takie idealy nie istnieja) to zawsze znajdzie sie osoba ktora mysli inaczej, chce czegos innego. Szacunek czy strace? tego nie wiem. na pewno bede o tym pamietac i bedzie to jakis etap w moim zyciu.

Gość Irvette1
Mam nadzieje, że prędzej znajdziesz pracę, niż zdecydujesz się na ten krok.

Gość anastacia18
Beliar, dzieki:) ze sa jeszcze taie osoby jak ty- nie oceniasz a radzisz. Wiem ze potepiasz takie zachowanie a mimo wszystko potrafisz wesprzec na duchu.Ja mimo wszystko jeszcze nie wiem co zrobie, ale na pewno wezme pod uwage to, o czym mowiles. To wazne dla mnie.

Gość anastacia18
Irvette1 Oczywiscie tez mam taka nadzieje. mimo ze te pieniadze za sponsoring sa kuszace, i naprawde duze to przeciez niektorych momentow nie da sie wymazac z pamieci, a pewne rzeczy zostaja na dlugo, nawet na cale zycie.

ja uważam ze jeśli dziewczyna ma jednego sponsora i daje tylko mu to nie jest tak źle. Po prostu dziewczynie kasy brakuje. Gorzej z tymi co sprzedają sie na baletach czy na necie za marne 5 dych , wtedy nie maja do siebie szacunku. A skoro dziewczyna jest wolna i ma tego jednego faceta z których śpi a ona jej opłaca wsio i nawet czasami mieszkanie gdzies to tak jak by była z facetem i tez znim spała tylko go nie kochała. A ile jest dziewczyn które są z jakimiś facetami których nie kochają a śpią z nimi łażą wszędzie i SA tylko dla se*u a nawet ni kasy to juz jest według was ok?? Ja dziewczyny nie potępiam i nie nawracam , bo to jest tylko jej sprawa.

Gość anastacia18
uwierz mi, oni nie sa frajerami. dobrze wiedza co robia. szukaja mlodych, szczuplych i atrakcyjnych. oferuja konkretna kase. chociaz...moze troche sa frajerami... ale na pewno wiedza co robia. jest to czysty uklad- cos za cos.