Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastacia18

Sponsoring

Polecane posty

Gość Irvette1
Nie miałam tego na myśli, żebyś była źle wychowana i wiem, że nie ma idealnej rodziny, ale większość dziewczyn mając za sobą takie doświadczenia, traci do siebie szacunek i jest im trudniej założyć rodzinę, to właśnie przez brak szacunku do samej siebie, nie wierzą że jakikolwiek facet chciałby się z nimi związać . Jedni się nie interesują przeszłością dziewczyny, z którą się wiążą, ale inni tak i mogą być przy tym nietolerancyjni. Skąd ta pewność, że nie pomyślisz o tamtym kiedy będziesz się kochać z twoim facetem?

Gość anastacia18
azuka Dokladnie tak. Jest to edna osoba, jeden mezczyzna. To tak jakby miec kochanka. pytanie do przeciwnikow sponsoringu: Czy w takim razie uwazacie ze jesli kobieta ma bogatego mezczyzne u swojego boku, ktory kupuje jej prezenty, wycieczki, rozpieszcza to jest rowniez sprzedawanie sie????

Gość branżówka
Zrobiłam to samo co ty ale w wieku 20 lat,tez bylam dziewica.Facet byl(spotykam sie z nim nadal) zonaty.Nie obchodzi mnie jego zycie prywatne,on nie interesuje sie moim.Czy to co robie jest zle? tak jest,wiem o tym.Choc jak na razie jest on moim pierwszym i ostatnim facetm pd wsgledem wspólzycia(juz 11 miesiecy).Czuje sie bardziej "czysta"od tych ktore zmieniaja facetow co miesiac. Musisz autorko przygotowac sie na to,że jestes bedziesz traktowana wylacznie jako obiekt seksualny...a to dla kazdej kobiety jest trudne,bo nie zaleznie od osobowosci kazda oczekuje uczucia...jednak mozna sie wyzbyc tej potrzeby. Mam sumienie,wiem co robie,wiem ze spotka mnie za to kara ale kazdy ma wybor.

Gość krejzi madafaka
mam tylko jedną uwagę ogólną - wiele kobiet żyje na koszt faceta sypiając z nim i nie nazywa tego sponsoringiem, tylko związkiem :)

Gość anastacia18
A dlaczego mialabym pomyslec? jesli bede zakochana w mezczyznie z ktorym jestem- to bede z nim cala soba.A gdybym nawet pomyslala- nikt nie czyta w moich myslach. Na szczescie. A co do toleranci- to mysle ze zaden facet by tego nie tolerowal. wiec bede milczec.

Gość martinaaa
anastacia18 powiem Ci że w dzisiejszych czasach to nic dziwnego. Mam znajome które sa w tzw "stalych układach" bo potrzebuja na studia czy maja jakis pomysl na swoja dzialanosc itp. a rodzina nie moze im pomóc. Ja tez tu nic złego nie widze. Dzisiaj życie strasznie drogie i bez pieniedzy nigdzie sie nie zajdzie, uwierz mi. Trzeba sobie jakosc radzic. Powodzenia

Gość anastacia18
tak korepetycje calkiem niezly pomysl- moze dam ogloszenie, czemu nie. Czrmu sponsoring odradzasz??

Gość anastacia18
martinaaa dzieki. Wlasnie- w zyciu trzeba sobie jakos radziec. Coz, albo ma sie jedno, albo drugie. Czasem trzeba wybierac, czesem nie. Wiec ja juz chyba wybralam.

Gość anastacia18
krejzi madafaka czyzbys zmienil zdanie na ten temat?? inni cie przekonali? widze ze ogolem 50/50:)

Gość martinaaa
Masz okazje to warto skorzystac, za jakis czas wogole o tym nie bedziesz pamietala. W miedzyszasie moze akurat znajdziesz jakas ciekawa prace, zawsze mozesz zrezygnowac z takiego ukladu :)

Gość anastacia18
branżówka Wlasnie tego sie boje. Bycia traktowana tylko jak obiekt seksualny, w pewnym sensie jak przedmiot. Ale skoro sobie jakos radzisz...Tak oczywiscie ze jestes bardziej czysta, skoro nie mialas nikogo poza nim. Widze ze niedlugo bede w sytuacji podobnej jak ty. Chyba.

Gość anastacia18
martinaaa To jest to. Zawsze mozna zrezygnowac. A jak praca przyjdzie, to zrezygnuje. Tylko boje sie traktowania przedmiotowego. Albo ze trafie na nieodpowiedniego. Lub zostane zraniona doglebnie.

Gość hahaahahaa
dogłębnie na pewno hehe

Gość martinaaa
Z tym roznie bywa, oby Ci sie udalo. Jak sie taki trafi to zawsze mozesz podziekowac , jakis normalny sie na pewno znajdzie.

Gość Irvette1
A co wybrałaś? Ja też odradzam, ale rób jak chcesz, mam tylko nadzieję, że nie zobaczymy tutaj twojego postu tyle, że pod innym tytułem, np. że nie możesz już tak dalej czy coś w tym stylu. jeśli chodzi o rodziców, to wcale o nich nie myślisz. Bo oni tego wcale dla ciebie nie chcą. Nie chcą żebyś musiała się dla nich tak poświęcać, na pewno nie. Może się zapytasz rodziców co o tym myślą o sponsoringu, nie mów im że chcesz to robić dla kasy tylko dowiedz się co o tym myślą, a się przekonasz jakby zareagowali gdyby się o tym dowiedzieli. Poproś ich o radę, jak mogłabyś zarobić pieniądze ,żeby samej opłacić to czy tamto, broń Boże jakis sponsoring.

Gość Irvette1
A jakby zareagował twój pracodawca gdyby się o tym dowiedział? ludzie lubią plotkować.

Gość anastacia18
Ja mysle, ze faceci szukajacy czegos takiego sami musza byc dyskretni (zona, dzieci), wiec da sie zatrzymac to tylko dal siebie. A ja moich rodzicow nie zamierzam nawet pytac co o tm sadza bo znam juz odpowiedz na to pyatnie. Nigdyw zyciu by nawet nie pomysleli ze ja moglabym cos takiego brac pod uwage, a co dopiero zrobic.

Gość anastacia18
martinaaa ciesze sie ze ktos ma podobne zdanie jak ja. Musle ze juz tak naprawde wybralam. Piszac tu, rozmawiajac z przeciwnikami, zwolennikami, a nawet nie zwarzajac na to co oni mowia- mam wlasne zdanie na ten temat. I powtorze to po raz kolejny. To jest zwiazek, ktory opiera sie na dawaniu i braniu. Na seksie (przede wszystkim), rozmowie, wspolnym wyjsciu. Gdyby w gre nie wchodzila kasa- to bylabym jego dziewczyna/kochanka/kobieta i nikt by mnie ni uwazal za ku*we.

Gość anastacia18
myslisz ze nie wiem co to duma i honor? i myslisz ze to strace bedac dziewczyna sponsorowana?? Dlaczego mowisze ze wypuszczam swoje kure*two na wolnosc? Poki co, jestem dziewica, nie zdecydowalam sie na 100%, nawet nie napislam do tego faceta. A ty juz atakujesz!

Gość Irvette1
Ale wiedz że żona i tak może się jakoś dowiedzieć o was i wtedy by się wszystko wydało, twoi rodzice też by się dowiedzieli, i dziwię się że wiedząc co o tym myślą twoi rodzice, nawet to cie nie powstrzymuje przed popełnieniem błędu, zadasz im taki zawód że szkoda gadać. tak się starali dobrze cię wychować a tu co...? Przykra niespodzianka!!!

Gość Irvette1
Może nie stracisz dumy, ale honor to już tak, w oczach swoich bliskich najbardziej. Chciałaś znać nasze zdanie wiec teraz już je znasz.

Gość martinaaa
taka jest mentalnosc spoleczenstwa. Dzisiaj trzeba robic swoje. Kazdy madry jesli chodzi o doradzanie komus. Nie wart ogladac sie na nikogo. Bo i tak nam nie pomoze. A z problemem zostaniemy sami

Gość anastacia18
Tak jego zona moze sie dowiedziec, ale mysle ze kobiety zdradzane nie oglaszaja tego calemu swiatu bo czuja wstyd, zazenownie, przykrosc. AA ona tylko moze sie dowiedziec- nie musi, male prawdopodobienstwo, a nawet jesli- to przecicez nie musi wiedziec o tym ze mi placil. Tak, gdyby moi rodzice sie dowiedzieli- nie mialbym wyjscia, musialanbym klamac. I powiedziec im, ze to zwiazek, z mezczyzna starszym, w ktorym sie zakochalam. I zaluje. Klamstwo- nawet w zywe oczy, (czasem) trzeba...

Gość po co pytasz? skoro podjełaś
decyzję? Po co nas przekonujesz, że to takie fajne być prostytutką? Z wiekiem trudniej będzie ci wyjść z zawodu- skoro już teraz innej pracy nie potrafisz znaleźć? I niby jak miałabyś zdobyć kwalifikacje , czy doświadczenie w innym zawodzie? A i jeszcze jedno : to nie będą łatwe pieniądze.

Gość anastacia18
Dokladnie, tak naprawde mam wrazenie ze w dzisiejszych czasach ludzie moga liczyc tylko na siebie. Bo sobie mozna tylko ufac. Rodzina wesprze (lecz tak na prawde widzi nas tylko w dobrym swietle), przyjaciel moze zostawic, znajomosci mijaja, ludzie odwracaja sie gdy jestesmy w problemie. Nie widza innych. Cale zycie myslalam o innych, o tym co sobie pomyslaa, o ich szczesiu, podtrzymywaniu na duchu, na dobrych relacjach. Liczyly sie najblizsze osoby. Teraz, z biegiem czasu widze jak wiele stracilam ta swoja dobrocia. Teraz koniec z tym.

Gość anastacia18
po co pytasz? skoro podjełaś ja nie bede prostytutka. a pracy szukam wszedzie.tak, masz racje- to nie beda latwe pieniadze.

I tak będziesz jedyną ofiarą swojej decyzji, więc nie rozumiem farmazonów o dobroci? Na złość innym zostanniesz prostytutka? Pomine kwestie chorób (pewnie myslisz, że ten facetbędzie ci wierny ;))))) i zdeptania w społeczeństwie. Ale będziesz musiała z tym życ, ze ciebie można mieć za pieniążki.

Jak nie będziesz prostytutką? Będziesz brać kasę za seks- to jest prostytucja.

Gość ewqiuta
Autorko święte słowa :)...człowiek ma swoje ideały,wszystko widzi w kolorowych barwach,chce być dobrym...z czasem okazuje sie ze i tak wszyscy maja to w dupie,ogladasz sie i widzisz ze wiele osiagneli ci co od podstawówki rozpychali sie łokciami i nie szczedzili podkladania nogi innym...WIEC NIE MARTW SIE I ROB TO CO TY UWAZASZ ZA SLUSZNE :).

Ach chwytam, jak sie to nazwie sponsoringiem, to już nie jest prostytucja ;). Dziecko miej chociaż odwagę nazwać rzeczy po imieniu.