Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaudrey

OVI nokia bałagm niech mi ktos wytłumaczy bo jestem za pusta zeby to zrozumiec

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaaaudrey

no jest ten sklep ovi w komorce mojej. sciagnelam i zainstalowalam 2 bezpłatne gry. ale zeby w nie grac trzeba sie polaczyc z netem , wiec pytanie brzmi : czy wtedy gdy w nie gram to ten internet jest darmowy ??? czy za kazde takie zagranie mimo ze to jest wkoncu sciagniete i zainstalowane w moich aplikacjach bede płacic?????????

Gość onaaaaaaaaaaaaudrey
sram mordą

Gość onaaaaaaaaaaaaudrey
no to koorwa fest :O pozatym jestem w Play abonament 59 zł. mam ten telefon dopiero miesiac no ciut ponad miesiac i przez ten miesiac mialam internet za darmo. i pisze tak: pozostało ci 97,55 w ramach Pakietu Złotówek w abonamencie. Bieżące Saldo niezapłaconych faktur i kwoty wydanej poza abonamentem wynosi 125,87zł wiec: -bede miała rachunek 125,87 do zaplacenia?? jakim choojem skoro neta mialam za darmo ???? skad to sie wzielo?????? - skoro pisze ze pozostalo mi 97,55 to znaczy ze tyle mam do wygadania jeszcze??? bo mialam 40pare zlotych i patrze a nagle mam 100 czyli w tym miesiacu do tego co zostalo z tamtego dolozyli mi 59.00 czyli tyle na ile mam abonament??? prosze odp 🌼

Gość wszyscy sa szczesliwi
kombinuja jak moga by naciagac rozmowa rozmwa internet to co inego