Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roseee23

krem na blizny potradzikowe

Polecane posty

Gość roseee23

stosował ktoś z was ten krem?? http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12009 działa na blizny i przebarwienia? bo wlasnie sie zastanawiam czy kupowac, mialam no scar ale musialam odstawic bo strasznie zapychal i doprowadzil cere do strasznego wysypu ;/

Gość fcnseikfjw
miałam. nie zauwazylam po nim zmian, a sladow nie mialam duzo, wiec chyba niebardzo dziala, przynajmniej na mnie ;] mi najbardzIej pomogly dwie niepozorne masci cynkowa i witaminowa, w aptekach po jakies 3 zl. stosowane w nocy.. 3 dni cynkowa, jeden witaminowa

Gość nigdy wiecej!!
tez mialam no scar i tak samo mnie wysypalo!

Gość alunia8989
a mi pomogl ten krem i polecam ci go :) zreszta masz tam opinie to sobie poczytaj, wiekszosc pozytywnych

Gość marle_na
Moze spróbuj tez z tymi kremami http://www.alantandermoline.pl/ Zawieraja one alantoine,która działa regenerująco, przyspiesza odnowę i wspomaga procesy naprawcze naskórka. Wykazuje silne właściwości łagodzące i kojące. Skutecznie chroni i pielęgnuje skórę skłonna do podrażnień. Wiec mysle ze tutaj moze pomóc.

Gość marchwianka
najlepsza jest maść cebulowa Cepan

Gość roseee23
cepan jest o dupe rozbic probowalam juz i nic :p

Gość wiollasd
mi pomogla kosmetyczka z salonu z Arkadii

Gość werbla
nie istnieje krem na blizny blizna to poważny ubytek w skórze

Gość zozozozo
wez nie pierdziel bo mi pewien krem pomogl

Gość merkaszperkawasa
kremy se wsadzcie do dupy, na glebokie blizny poradzi tylko i wylacznie LASER! Kazdy dermatolog Wam to powie, a masci typu CEPAN, NO SCAR itp. sa na male ubytki.

Gość że co że jak
ja miałam ten krem i powiem tak że ja nie byłam z niego zadowolona. Słabo się wchłania, nie nadaje się pod makijaż i nie zauważyłam poprawy. Jedyny plus to niska cena

Gość że co że jak
na blizny natomiast polecam Acne-Derm ale uwaga jeśli się go stosuje nie wolno wystawiać twarzy na promienie słoneczne

Gość volaka
laser,cepan nie-ale własnie jak ktos pisał trzeba dzialac naturalnymi srodkami ,a nie pakowac w cere laser kiedy ta nie ma zadnych zmarszczek,tylko problemem jest np.tradzik.

Gość nie garnier bo to syf .
powiem wam ze mi na blizny nie pomogly zadne masci ale regularnie robiony peeling. ziaja tin tin pieknie sciera.

Gość mama_joli
alantandermoline,potwierdzam,bardzo dobry krem i na pewno jesli chodzi o własciwosci nawilzajace i łagodzace to znajdziesz to w tym kremie.

Gość olvvvina
A gdzie kupujecie dziewczyny ten krem ? Bo w drogerii go nie widziałam...

Gość mama_joli
W aptece mozesz kupic.Ja widziałam go nawet dzisiaj,chyba jest kilka róznych tych kremów ,na rózne problemy ze skóra,przesuszona,podrazniona...

Gość gość
Stosowałam mnóstwo kremów i żaden nie dał takich rezultatów jak zabieg Surgen. No niestety ale jak ktoś chce się pozbyć blizn to musi być przygotowanym na to, że kremy nie zadziałają. Surgen jest bezpieczny i polega na tym, że wytwarzany jest kolagen i zwiększa się ilośc włókien elastyny. Nie dość, że pozbyłam się blizn to cała twarz jakoś tak pojaśniała i rozświetliła się :)

Gość gość
Ja też nie widzę żadnej różnicy po kremach, więc poszłam na darmową konsultację do Clinica Cosmetologica w Sopocie i pani kosmetolog doradziła mi zabieg Mezopen bo zabieg nie tylko usuwa blizny ale też poprawia elastyczność skóry więc skóra wyglądała bardzo ładnie po zabiegach, nawet nie goiło się tak długo

Gość gość
Moim zdaniem krem na niewiele się zda. Sama próbowałam wielu sposobów - w tym też drogich kremów i niestety nie udało mi się osiągnąć zadowalających efektów. Dopiero zabieg laserowy pomógł na tyle, że mogę wyjść z domu bez kryjącego podkładu. Robiłam go w Dermapoint u Katarzyny Mierzwińskiej i polecam to miejsce - jest bardzo komfortowe i profesjonalne.